Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Съдебно дело за XRP: Изтъкнат адвокат по ценни книжа защо публикуваните имейли на Hinman са огромно „нищо...

След много правни спорове, Ripple Labs най-накрая публикува документи на Hinman по-рано вчера, които показват задкулисни редакции и кореспонденция относно реч, изнесена от бившия директор на Отдела за корпоративни финанси на Комисията за ценни книжа и борси на САЩ през 2018 г., в която той каза, че, докато криптовалути като Биткойн и етер може да започнат като ценни книжа, те могат да се превърнат в стоки, след като станат достатъчно децентрализирани.

Докато повечето защитници на XRP вярваха, че имейлите и вътрешните съобщения на SEC ще помогнат значително на Ripple в продължаващата правна битка с агенцията, Габриел Шапиро, главният юрисконсулт на инвестиционната фирма Delphi Labs, спука балона им.

Наистина ли имейлите на Hinman помагат на Ripple?

Шапиро разкритикува имейлите като „nothingburger“, който не разкрива нищо ново, което би било ценно за случая на Ripple. „Бих се радвал, ако това помогне в случая на Ripple, но просто не помага“, каза Шапиро. Правният експерт посочи, че документите, които показват, че Хинман е планирал да проведе разговор със създателя на Ethereum Виталик Бутерин в предварителната реч през 2018 г., не променят нищо.

Имейлите подкрепят убеждението на Хинман, че етерът не може да бъде класифициран като ценна книга. Според Шапиро, планираният разговор с Бутерин беше широко известен сред адвокатите по криптовалута от години.

Шапиро призна, че разпечатването на противоречивите документи, свързани с Уилям Хинман, е полезно за защитата на Ripple по справедливост. Все пак той също подчерта, че съдържанието на тези имейли не предоставя бомбени аргументи за случая на блокчейн компанията.

XRP се срива с 8%, изтривайки печалбите от цената от „имейли на Hinman“ в съдебно дело на Ripple

През декември 2020 г. SEC заведе дело, обвинявайки Ripple в набирането на повече от 1,3 милиарда долара чрез нерегистрирано предлагане на ценни книжа със собствена криптовалута XRP. Ripple твърди, че коментарите на Хинман по това време показват, че XRP не трябва да се счита за ценна книга - което може да доведе до благоприятен изход за компанията за блокчейн плащания.

Шапиро обаче отбеляза, че допълнителните надценки в документите на Хинман предлагат интересна гледна точка за това как различните служители на SEC са мислили по това време.

Друг скептик е криптокритикът и подкастърът Бенет Томлин, който отбеляза:

„Представете си, че имате достатъчно $XRP торби през 2023 г., за да решите, че тези имейли са вълнуващи. Имахте години да коригирате позицията си и все пак се озовахте тук.

Докато адвокатът по ценни книжа и Бенет разбиха всякаква еуфория на XRPArmy около документите, изпълнителният директор на Ripple Брад Гарлингхаус вярва, че тези имейли ще играят ключова роля в делото на SEC.

В своята нишка в Twitter Гарлингхаус постулира, че е „абсолютно безразсъдно“, че Хинман е продължил напред с речта си, докато редакторите в агенцията смятат, че това, което се кани да каже, е лоша идея. Той каза, че е още по-обезпокоително, че SEC съди Ripple и неговите висши ръководители, „когато техният собствен ръководител на отдел съзнателно създаде объркване относно това“.

След като имейлите бяха публикувани публично, цената на XRP се повиши от 53 цента на 56 цента, преди да се установи на около 51 цента към момента на публикуване, според данни от CoinGecko.

Публикацията на Сребрин Петров: "Съдебно дело за XRP: Изтъкнат адвокат по ценни книжа защо публикуваните имейли на Hinman са огромно „нищо..." е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!