Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Сам Банкман - Фрайд арестуван след отмяна на гаранцията

Решението на СБФ да бъде интервюиран от репортери в крайна сметка доведе до задържането му в следствения арест.

Гаранцията на основателя и бивш главен изпълнителен директор на FTX Сам Банкман-Фрид е отменена и сега той ще бъде държан в затвора, съобщи Ройтерс на 11 август.

В доклада се посочва, че американският окръжен съдия Луис Каплан по-рано е отменил гаранцията на Банкман-Фрид поради опасения за манипулиране на свидетели.

Съдия Каплан отбеляза на скорошно изслушване, че Банкман-Фрид е дал на репортер на New York Times документи за бившия колега Каролайн Елисън по време на лична среща в дома на родителите му. Съдията направи извода, че Банкман-Фрид е знаел, че при провеждането на интервюто по този начин „има най-малка вероятност той да бъде заловен“ и твърди, че обвиняемият „прикрива следите си“.

Отделен доклад на New York Times цитира Каплан, който казва, че Банкман-Фрид "е бил на полицейската линия отново и отново", което е наложило отмяната на гаранцията. Bankman-Fried се опита да се свърже с други заинтересовани страни тази година.

Федералните прокурори твърдят, че гаранцията на Банкман-Фрид ще бъде отменена около 26 юли. Те настояха, че действията на Bankman-Fried биха могли да повлияят на свидетелите, ако той остане под гаранция, и твърдяха, че съществуващите заповеди за затваряне на устата не осигуряват достатъчно ограничения.

Сам Банкман - Фрайд е изправен пред потенциална отмяна на гаранцията на фона на обвинения в подправяне на свидетели

SBF е арестуван, но следващите стъпки са неясни

Ройтерс съобщи, че Банкман-Фрид е бил арестуван в края на последното изслушване. И двамата родители на Банкман-Фрид бяха в съдебната публика.

Местоположението на Bankman-Fried все още не е определено. Американският прокурор Даниел Сасун обаче каза, че Банкман-Фрайд трябва да бъде държан в поправителния затвор в окръг Путнам със средна степен на сигурност, предаде Ройтерс. Това ще му осигури онлайн лаптоп, за да може да прегледа доказателствата преди процеса.

New York Times описва Сасун като заемащ твърда позиция срещу поведението на Банкман-Фрид, въпреки снизходителния му подход към избора къде да бъде задържан. Там тя беше цитирана да казва, че „няма набор от условия за освобождаване“, които да гарантират безопасността на общността, и че обвиняемият „възнамерява да се възползва от условията за освобождаване“.

Въпреки че пълният обхват на последното изслушване не е публикуван, препис от протокола от делото на Bankman-Fried потвърждава, че гаранцията на Bankman-Fried е била отменена и че „подсъдимият е бил задържан“ по време на изслушването.

Вписването също така отбелязва, че правният екип на Bankman-Fried е предложил да забави решението на съда по висящата жалба, но съдът отхвърли искането. Докладите казват, че неговият правен екип възнамерява да оспори резултата.

Затворът на Сам Банкман-Фрид започна по-малко от два месеца преди процеса срещу него през октомври. Досега Bankman-Fried беше до голяма степен пуснат под гаранция и под домашен арест в дома на родителите си в Пало Алто, Калифорния, като изключим краткото лишаване от свобода на Бахамските острови.

Публикацията на Николай Кръстев: "Сам Банкман - Фрайд арестуван след отмяна на гаранцията" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!