Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

SHIB: „Дълбокото“ въздействие на L2 Blockchain Shibarium на Shiba Inu върху $BONE Token

Според “LucieShib,” член на официалния екип за маркетинг на съдържание на Shiba Ecosystem, Shibarium, който е решението за мащабиране на слой 2 на Shiba Inu, е готов да доведе до трансформиращи промени за проекти, като същевременно има значително влияние върху токена $BONE, който служи като жетон за газ на Shibarium.

Проектът за криптовалута Shiba Inu, вкоренен в популярния мем за кучета Shiba Inu, се представя като съперник на Dogecoin и работи на блокчейна Ethereum. Екосистемата Shiba Inu (SHIB) се състои от три уникални токена, всеки от които служи за определена цел в рамките на проекта.

SHIB, като основен токен, действа като децентрализирана валута, управлявана от общността, която е достъпна за милиони потребители по целия свят. След като стартира в блокчейна Ethereum в края на 2020 г., SHIB оттогава привлече глобално внимание и може да се използва за плащане на различни места, директно или чрез посреднически услуги.

BONE служи като токен за управление в екосистемата, с общо предлагане от 250 милиона. BONE позволява на Shib Army да участва във вземането на решения чрез гласуване на предложения чрез Doggy DAO. Освен това BONE създава основата за Shibarium, собствената Layer 2 мрежа на Shiba Inu.

Третият токен, LEASH, има ограничено количество от 107 646 и предлага ексклузивни предимства за посветени поддръжници на екосистемата. Притежателите на LEASH изпитаха предимства като увеличени награди BONE за предоставяне на ликвидност на ShibaSwap, ексклузивни права за изсичане на Shiboshi NFT и приоритетен достъп до продажби на земя в рамките на „SHIB: The Metaverse project“.

Shiba Inu (SHIB) и Bone ShibaSwap (BONE) преживяват значителен скок с Shibarium Beta Bridg...

Shibarium, блокчейн от втори слой, е разработен, за да преодолее ограниченията на Ethereum, включително бавни скорости и високи транзакционни разходи. Проектът Shiba Inu в момента има Shibarium в бета тестване.

LucieShib обяснява, че Shibarium позволява на проекти да обработват транзакции извън веригата, функция, която може да доведе до пробив в скалируемостта. Тази обработка извън веригата може потенциално да намали задръстванията в основната мрежа, позволявайки по-бързи операции. В резултат на това проектите биха могли да създадат иновативни приложения, които осигуряват безпроблемно потребителско изживяване и стимулират по-голямо приемане.

LucieShib също подчертава рентабилността на Shibarium. Чрез преместване на транзакции извън основната верига, проектите биха могли значително да намалят таксите за газ, свързани с изпълнението на интелигентни договори и взаимодействието с децентрализирани приложения (DApps). Това намаление на разходите може да насърчи по-широко участие, да премахне бариерите за разработчиците и потребителите и да насърчи по-приобщаваща екосистема.

Освен това LucieShib посочва, че Shibarium подобрява сигурността чрез усъвършенствана криптография и консенсусни алгоритми. Това би могло да гарантира целостта и защитата на активите на потребителите, вдъхвайки доверие в проектите и техните приложения. Като даде приоритет на сигурността, Shibarium може да създаде по-безопасна среда за проекти и техните потребители, в които да работят.

LucieShib вярва, че въздействието на Shibarium върху токена BONE може да бъде дълбоко. С намалени такси за газ на Shibarium, търсенето на BONE като средство за транзакционна стойност може да се увеличи. Тъй като проектите мигрират към Shibarium, за да се възползват от неговата рентабилност, търсенето на BONE токени може да нарасне съответно. Това увеличено търсене може да повлияе положително на стойността и полезността на BONE в рамките на екосистемата.

Статистика на мрежата Shibarium Beta (към 11:22 ч. UTC на 2 юли 2023 г.)

Публикацията на Наталия Иванова: "SHIB: „Дълбокото“ въздействие на L2 Blockchain Shibarium на Shiba Inu върху $BONE Token" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!