Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shiba Inu: Анализ на дейността на китовете

Shiba Inu: Анализ на...
Shiba Inu: Анализ на дейността на китовете

Скорошно нарастване на Shiba Inu: Анализиране на транзакции за $420 милиона

Shiba Inu, популярната криптовалута с кучешка тематика, наскоро влезе в заглавията със значителен ръст на големите транзакции, възлизащи на впечатляващите 420,11 милиона долара.

Данните от IntoTheBlock разкриват забележителен скок в големия обем на транзакциите за Shiba Inu, показвайки забележително увеличение от 39,78% само през последния ден. Този скок, възлизащ на 14,36 трилиона SHIB, означава нарастващ интерес и засилена активност около този дигитален актив, особено сред крипто китовете, които използват спадове на пазара, за да укрепят притежанията си на токени.

Въпреки незначителния спад от 1,52% през последните 24 часа, като SHIB се търгува на $0,0000285, има индикации за потенциално възстановяване след скорошен спад от 13%. Въпреки това си струва да се отбележи, че SHIB остава надолу със 17% през последните седем дни.

Вълнуващо развитие в екосистемата Shiba Inu

На фона на тези пазарни движения екосистемата Shiba Inu кипи от вълнуващи актуализации и разработки.

Kaal Dhairya, виден разработчик на Shiba Inu, наскоро разкри значителни подобрения в блокчейн изследователя Shibarium, известен като „Shibariumscan“ от Blockscout. Тези актуализации са предназначени да подобрят потребителското изживяване на изследователя, като същевременно предоставят изчерпателна информация за разработчиците и потребителите на Shibarium.

Китовете Shiba Inu натрупват трилиони

Освен това Мазраел, съветник на Shiba Eternity, сподели прозрения за напредъка на вътрешното тестване за изграждането на PlaySide на платформата. Чрез щателно изследване и разрешаване на по-ранни грешки бяха постигнати забележителни подобрения, които скоро ще бъдат интегрирани в мобилната версия на Shiba Eternity чрез предстоящ пач.

Shiba Eternity, колекционерска игра с карти (CCG), базирана на Shiba Inu, отбеляза забележителен успех, като се похвали с над 500 000 играчи. Това постижение е особено забележително, като се има предвид предстоящото навлизане на Shiba Eternity в бързо разрастващия се пазар Web3.

В едно вълнуващо развитие, Mazrael намекна за предстоящото бета издание на изданието play-to-earn (P2E) на Shiba Eternity, подчертавайки значителния напредък, постигнат досега.

Анализиране на пазарни тенденции и бъдещи перспективи

Скорошният скок на големи транзакции в рамките на екосистемата Shiba Inu отразява нарастващото доверие и интерес сред инвеститорите, особено китовете, към този цифров актив. Въпреки краткосрочните колебания в цената, основният импулс предполага устойчиво и потенциално доходоносно бъдеще за Shiba Inu.

С текущите разработки като подобренията на блокчейн изследователя на Shibarium и предстоящото пускане на P2E изданието на Shiba Eternity, екосистемата е готова за по-нататъшно разширяване и приемане. Докато по-широкият крипто пазар продължава да се развива, Shiba Inu се откроява като динамичен играч, привличайки вниманието както на опитни инвеститори, така и на новодошли.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Shiba Inu: Анализ на дейността на китовете" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!