Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shiba Inu (SHIB) със забележителен скок от 3963% в скоростта на изгаряне

Shiba Inu (SHIB) със...
Shiba Inu (SHIB) със забележителен скок от 3963% в скоростта на...

Shiba Inu (SHIB) е свидетел на забележителен скок от 3963% в скоростта на изгаряне, елиминирайки 1,22 милиона токена за 24 часа

Въпреки по-широкия спад на крипто пазара, SHIB демонстрира устойчивост с 2% увеличение на цената

При изненадващ обрат на събитията скоростта на изгаряне на Shiba Inu (SHIB) претърпя безпрецедентен скок, ескалирайки с удивителните 3963% през последните 24 часа. Този скок доведе до елиминирането на 1,22 милиона SHIB токена, което допринесе за намаляване на предлагането в обращение на монетата, което сега възлиза на 581,01 трилиона токена.

Устойчиво представяне сред пазарните предизвикателства

Въпреки преобладаващите предизвикателства на цялостния пазар на криптовалута, SHIB показа забележителна устойчивост. В лицето на значителен спад, текущата пазарна цена на SHIB е $0,000009600, отразявайки увеличение от 2% през последните 24 часа. Тази положителна траектория е особено забележителна предвид неотдавнашния по-широк спад на крипто пазара, който доведе до зашеметяващите $730 милиона ликвидации в рамките на един ден.

Уникалната позиция на SHIB в един нестабилен пазар

Shiba Inu с невероятен скок в скоростта на изгаряне

Ускоряването на скоростта на изгаряне на SHIB се случва на фона на повишена волатилност и загуби, засягащи както дългите, така и късите позиции в пространството на криптовалутите. Докато по-широкият крипто пазар се бори с несигурност, способността на SHIB да поддържа възходяща тенденция през последните 30 дни привлича вниманието.

Въпреки насрещните ветрове на пазара, скокът в изгарянето на токени на SHIB подчертава значително премахване на токени от обращение, което допринася за нарастващия недостиг на монетата. Увеличението на скоростта на изгаряне от над един милион токена за период от 24 часа накара анализаторите и инвеститорите да следят отблизо развиващата се динамика на SHIB и потенциалното му въздействие върху настроенията на инвеститорите.

Анализиране на текущия пазар на SHIB

Понастоящем на цена от $0,000009600, относителната устойчивост на SHIB и нарастването на скоростта на изгаряне повдигат въпроси относно неговата траектория през следващите дни. Тъй като крипто пазарът претърпява колебания, уникалното развитие в рамките на екосистемата SHIB може потенциално да промени разказа за тази популярна криптовалута, вдъхновена от мемове.

Ключови изводи и бъдещи перспективи

  1. Скок на скоростта на изгаряне: SHIB преживява безпрецедентен скок от 3963% в скоростта на изгаряне, елиминирайки 1,22 милиона токена в рамките на 24 часа.
  2. Ценова устойчивост: Въпреки по-широкия спад на крипто пазара, SHIB демонстрира устойчивост с 2% увеличение на цената, достигайки $0,000009600.
  3. Предизвикателства на пазара: Общият пазар на криптовалути е изправен пред значителен спад, свидетелствайки за $730 милиона ликвидации за един ден.
  4. Настроения на инвеститорите: Анализаторите очакват промени в настроенията на инвеститорите на Shiba Inu в светлината на ускореното изгаряне на токени и възможностите за подновен интерес.
  5. Динамика на недостига: С над един милион токени, изгорени за 24 часа, нарастващият недостиг на SHIB токени се превръща във фокусна точка, която потенциално влияе върху бъдещия път на криптовалутата.

Тъй като новата година се разгръща на фона на период на промени за пазарите на криптовалути, развиващата се динамика на скоростта на изгаряне на Shiba Inu и способността му да устоява на пазарните предизвикателства несъмнено ще бъдат внимателно наблюдавани от крипто общността. Ръстът в скоростта на изгаряне, по-специално, има потенциала да изиграе ключова роля в оформянето на траекторията на SHIB в ранните етапи на годината.

Публикацията: "Shiba Inu (SHIB) със забележителен скок от 3963% в скоростта на изгаряне" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!