Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shibarium постига забележителен скок, оптимизъм за SHIB и BONE

Shibarium постига...
Shibarium постига забележителен скок, оптимизъм за SHIB и BONE

Shibarium Транзакциите с 4400% скок, време ли е за SHIB и BONE?

За броени дни Shibarium, решението от слой 2, сложно вплетено в екосистемата Shiba Inu, има достигна изключителен крайъгълен камък. Платформата стана свидетел на удивителен скок от 4400% на транзакциите, отбелязвайки впечатляващ рекорд от 748 230 транзакции през последните 24 часа.

Безпрецедентен скок на транзакции на Shibarium

От създаването си през август Shibarium се превърна в предпочитаната платформа за SHIB китове и взискателни инвеститори. Последните данни показват, че Shibarium не само е преминал прага от 4 милиона транзакции, но продължава възходящата си траектория, демонстрирайки експлозивен скок от над 4400% в транзакциите през последния ден. Данните от Shibariumscam разкриват зашеметяващите 748 230 транзакции през последните 24 часа, поставяйки нов връх от стартирането на платформата.

Заслужава да се отбележи постоянното увеличение на обема на транзакциите през изминалата седмица, с над 43 000 транзакции, отчетени през ноември 23 сам. Към момента на писане на това натрупване броят на транзакциите възлиза на впечатляващите 5,968 милиона, стабилно приближавайки предстоящия крайъгълен камък от 6 милиона.

Влияние на цените на SHIB и BONE

Същественият скок в транзакциите на Shibarium носи значителни възходящи последици за цените на токените SHIB и BONE. Тази повишена активност и полезност в мрежата на Shibarium се очаква да стимулират повишено търсене на тези собствени токени.

Shibarium постига забележителен рекорд

Дори преди Shibarium да бъде пуснат на живо, SHIB беше особено отзивчив към актуализациите, засягащи платформата. Понастоящем значителна част от полезността на SHIB е тясно свързана с приемането и използването на Shibarium. BONE, токенът за управление на децентрализираната борса ShibaSwap (DEX), също извлича стойност, тъй като се използва за плащане на такси за газ в мрежата Shibarium. Засилените дейности по покупка, продажба и търговия в мрежата пряко корелират с възходяща траектория в цената на BONE.

Отговор на пазара и текущи цени на токени

The отговорът на пазара на скорошния скок на транзакциите на Shibarium беше положителен както за SHIB, така и за BONE токените. Според данни, получени от Coinmarketcap, SHIB е отбелязал ръст от 1,45% през последните 24 часа, докато BONE е отбелязал ръст от 2,59% за същия период от време. Въпреки периодичните скокове през годината обаче и двата токена записаха отрицателна възвръщаемост в по-широк контекст, със спадове съответно от 9,89% и 18,64% за годишната времева рамка.

Оптимизъм за нови всички- Времеви максимуми

Неотдавнашният скок в транзакциите на Shibarium вдъхна чувство на оптимизъм сред притежателите на SHIB и BONE. Мнозина смятат, че този скок е показателен за предстоящо рали, което потенциално ще тласне тези токени до нови върхове за всички времена. В момента SHIB се търгува на $0,000008315, което изисква печалба от 930%, за да достигне предишния си рекорд за всички времена от $0,00008616. От друга страна, BONE в момента се оценява на $0,6262, което налага печалби от 2375%, за да възвърне своя връх от $15,50.

Напредък в екосистемата Shiba Inu

The Екосистемата Shiba Inu е свидетел на непрекъснат напредък, като продължаващите усилия са насочени към подобряване на полезността и технологичните аспекти на SHIB и свързаните с него токени. Тъй като иновативната екосистема продължава да се развива, бъдещето изглежда обещаващо за SHIB и BONE, подкрепено от успеха и приемането на Shibarium.

В заключение, метеоричното нарастване на транзакциите на Shibarium поставя началото на една вълнуваща глава в Екосистема Shiba Inu, подхранваща очакванията за повишени оценки за токените SHIB и BONE. Инвеститорите с нетърпение очакват развитието на това динамично и иновативно пространство.

Публикацията на Георги Минев: "Shibarium постига забележителен скок, оптимизъм за SHIB и BONE" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!