Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shibarium Blockchain постига 360 милиона транзакции: екосистемата на Shiba Inu с растеж и иновации

Shibarium Blockchain...
Shibarium Blockchain постига 360 милиона транзакции: екосистемата...

Shibarium Blockchain достига 360 милиона транзакции: Скок в растежа на екосистемата Shiba Inu

В една забележителна крачка напред, блокчейн Shibarium слой-2, сложно проектиран да укрепва екосистемата на криптовалута Shiba Inu, достигна забележителни етапи, сигнализирайки за значително разширяване на функционалния му капацитет. Според данни, получени от изследователя Shibariumscan, платформата е надхвърлила зашеметяващите 360 милиона транзакции, монументално постижение след период на относително постепенно развитие.

Този прилив на активност служи като категорично доказателство за процъфтяващото приемане и използване на Shibarium в криптовалутния анклав. Последните доклади разкриват, че общият брой транзакции на Shibarium сега възлиза на впечатляващите 360 936 003, което представлява забележителен скок от 297,2 милиона транзакции само двадесет дни по-рано. Този скок, възлизащ на общо увеличение от 63 милиона транзакции, подчертава силно ускоряване на мрежовата активност, отразявайки нарастващия интерес и доверие във възможностите на Shibarium.

Наред с общия брой транзакции, дневните обеми на транзакциите в мрежата на Shibarium също претърпяха значително увеличение. Платформата възстанови дневния обем на транзакциите от три милиона, показател, който не е наблюдаван от края на януари. Този неотдавнашен подем в ежедневните транзакции, ескалиращ от 1,07 милиона на 16 февруари до 3 милиона, илюстрира динамичната и бързо развиваща се същност на мрежата Shibarium. Освен това нарастващият брой на портфейлите, свързани със Shibarium, нарасна, достигайки 1 358 306, което означава разширяваща се потребителска база и повишена ангажираност на мрежата.

Развиваща се екосистема Shiba Inu: Иновации и подобрения

Мрежата Shibarium на Shiba Inu нараства с близо 400 милиона транзакции

На фона на тези важни етапи, екипът за разработка на Shiba Inu, ръководен от енигматичната фигура Shytoshi Kusama, беше усърдно ангажиран с разширяването на спектъра от предложения на екосистемата. Забележителна крачка е разкриването на NFT на Sheboshis, структурирани върху новия стандарт за токени Ethereum ERC-404. Насочени към женския сегмент от общността Shiba Inu, тези NFT въплъщават стратегическа инициатива, насочена към разнообразяване на привлекателността и полезността на екосистемата.

Притежателите на съществуващата колекция Shiboshis NFT ще получат възможността да предявят претенции за тези нови Sheboshis NFT, насърчавайки по-голямо сближаване в общността и подчертавайки стойностното предложение, свързано със запазването на активи, свързани с Shiba Inu. Предложението за свързване на тези NFT от Ethereum към Shibarium подчертава непоколебимата отдаденост на използването на функционалностите на Shibarium за по-широки екосистемни приложения.

Същевременно екипът на Shiba Inu остава непоколебим в ангажимента си да усъвършенства играта Shiba Eternity чрез коригиране на грешки и борба с измамни дейности, като по този начин гарантира справедливо и удовлетворяващо игрово изживяване за ентусиастите. Тези начинания формират неразделна част от всеобхватна стратегия, насочена към обогатяване на екосистемата Shiba Inu с функции за игра, за да спечелиш и залог за печалба, като впоследствие се увеличи ангажираността и се стимулира участието на общността. Такива крачки не само подобряват взаимодействието с потребителите, но също така допринасят значително за всеобхватното разширяване и устойчивост на екосистемата Shiba Inu.

Пазарни последици за SHIB

Въпреки крачките, наблюдавани в рамките на мрежата Shibarium и по-широката екосистема на Shiba Inu, пазарната оценка на Shiba Inu (SHIB) се натъкна на фаза на странична консолидация. В момента обменяйки ръце на $0,00000985, SHIB тепърва ще регистрира значителен пробив в цената, като например преодоляване на шестата нула в оценката си. Този период на странична търговия се случва на фона на значителен технологичен напредък и етапи на общността, което предполага нюансирано взаимодействие между пазарните настроения и основните прогресии на екосистемата.

Публикацията на Георги Шопов: "Shibarium Blockchain постига 360 милиона транзакции: екосистемата на Shiba Inu с растеж и иновации" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Dogecoin е изправ...
Dogecoin е изправен пред мечи натиск

Dogecoin е изправен пред мечи натиск сред пазарната несигурност: Анализ на ценовите модели и нивата на подкрепа Dogecoin (DOGE), най-голямата...

Еволюцията на Бит...
Еволюцията на Биткойн: оползотворяване на инвестиционния потенциал

Навигиране в еволюцията на Биткойн: балансиране на инвестициите и полезността За мнозина концепцията за плащане с Биткойн се чувства толкова...

Какво е Feedzai? ...
Какво е Feedzai? Как се използва за откриване на финансови измами?

Финансовите измами се увеличават, като загубите възлизат на 8,8 милиарда долара само през 2022 г. Според Федералната търговска комисия на...

Анализ на Биткойн...
Анализ на Биткойн: Навигация в краткосрочната волатилност

Анализ на BTCUSDT: Оценка на краткосрочната волатилност на фона на дългосрочен оптимизъм В забързания свят на търговията с криптовалути,...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!