Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ще доведе ли пускането на Lido V2 до нарастване на LDO през следващата седмица?

  • Token Unlocks прогнозира в туит днес, че цената на LDO ще се повиши през следващите дни.

  • Платформата отбеляза скорошното пускане на Lido V2, което въведе няколко „променящи играта“ функции.

  • По време на публикуване LDO се търгуваше на $1,92, след като отчете загуба от 2,96% през последните 24 часа.

Токенът отключва таблото за управление и платформата за токеномични прозрения Token Unlocks туитнаха по-рано днес, че Lido DAO (LDO) наскоро стартира Lido V2. Според публикацията това надграждане включва „променящи играта“ функции, като рутер за залагане и допълнителни функции за теглене. Платформата прогнозира, че това надграждане ще окаже голямо влияние върху цената на LDO.

Надстройката все още не е имала прогнозираното въздействие върху цената на алткойна. По време на публикуване обаче CoinMarketCap посочи, че LDO се търгува на $1,93, след като отпечата 24-часова загуба от 2,96%. Това доведе до доближаване на крипто търговията до 24-часовото дъно от $1,89, докато дневният му връх беше на $2.

Освен това, алткойнът отслабна и спрямо 2-та пазарни лидера Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) през това време. В резултат LDO падна с 1,45% спрямо BTC и 1,19% спрямо ETH.

Дневна графика за LDO/USDT (Източник: TradingView)

От техническа гледна точка цената на LDO се търгуваше над 9-дневната и 20-дневната EMA линии по време на публикуване. Цената на крипто също се опитваше да пробие следващото голямо ниво на съпротива от $2. Техническите индикатори предполагат, че цената на LDO ще обърне това ниво на съпротива в подкрепа през следващите 24-48 часа.

Какво ще се случи с Bitcoin през следващата седмица

Значителен бичи флаг беше на ръба да се задейства, тъй като 9-дневната линия EMA се опитваше да пресече над 20-дневната линия EMA. Ако тези два технически индикатора се пресекат, това ще сигнализира, че цената на LDO е навлязла в краткосрочен бичи цикъл и ще се покачи през следващите няколко дни.

Тези две пресичащи се линии на EMA също ще дадат на LDO подкрепата, от която се нуждае, за да преодолее границата от $2. В допълнение към 9-дневните и 20-дневните EMA линии, които се опитват да пресекат, дневната RSI линия беше в неутрална територия, което предполагаше, че все още има място за покачване на цената на LDO, преди алткойнът да може да се счита за свръхкупен.

От друга страна, ако цената на LDO падне под 9-дневните и 20-дневните EMA линии в рамките на следващите 24-48 часа, тя може да загуби нивото на подкрепа от $1,816. Това може да доведе до спад на LDO до следващото решаващо ниво на поддръжка от $1,670 през следващите няколко дни.

Отказ от отговорност: Изгледите и мненията, както и цялата информация, споделена в този ценови анализ, се публикуват добросъвестно. Читателите трябва да направят свое собствено проучване и надлежна проверка. Всяко действие, предприето от читателя, е строго на негов собствен риск. 24 Crypto News и неговите филиали няма да носят отговорност за преки или косвени щети или загуби.

Публикацията Ще доведе ли стартирането на Lido V2 до нарастване на LDO през следващата седмица? се появи за първи път в 24 Crypto News.

Публикацията на Сребрин Петров: "Ще доведе ли пускането на Lido V2 до нарастване на LDO през следващата седмица?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!