Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Solana (SOL): Потенциален скок от 50%. Възходящо рали до $250?

Solana (SOL):...
Solana (SOL): Потенциален скок от 50%. Възходящо рали до $250?

Solana (SOL) възходяща прогноза показва потенциален скок от 50%.

Крипто анализаторите са все по-оптимистични за Solana (SOL), като прогнозите намекват за потенциален скок от 50% в близко бъдеще. След забележителния скок от 11% през последните 24 часа, няколко известни анализатори пристъпиха напред, за да изразят възходящата си позиция относно SOL.

Изтъкнати анализатори прогнозират рали към $250

На X, уважаваният крипто търговец Боб Лукас (@BobLoukas) сподели оптимистична перспектива, заявявайки: „SOL вече е базиран и е нагоре към крака до $250.“ Това възходящо изявление произтича от цялостен анализ на седмичната диаграма SOL/USD.

Графиката разкрива значителна трансформация за SOL, като нивото му на съпротива от март 2022 г. от приблизително $140 вече е установено като стабилна зона за подкрепа. Преди това това ниво действаше като страхотна съпротива от средата на декември на предходната година до началото на март.

С тази съпротива, успешно превърната в подкрепа, SOL изглежда готов за рали към $250. Трябва да се отбележи, че тази целева цена е само с $10 под рекорда за всички времена на Solana от около $260, постигнат в края на октомври 2021 г.

Възходящите настроения, подсилени от анализатори

Като добави към положителното настроение, крипто анализаторът Byzantine General ( @ByzGeneral ) коментира: „SOL ми изглежда доста добре. Ливъриджът в системата всъщност е намалял, докато цената е нагоре, и в същото време Coinbase купува много спот.”

Струва си да се отбележи, че силата не е очевидна само в диаграмите на SOL/USD, но и в диаграмата на SOL спрямо неговия основен конкурент в търсенето на господство в мрежовото пространство на ниво 1, Ethereum. Според няколко анализатори SOL/ETH е на ръба на значителен пробив.

Прогноза за цената на Solana: Потенциален скок до $250

Кристофър Инкс, основателят на TexasWest Capital, сподели своите прозрения, подчертавайки: „SOL/ETH на седмичника изглежда невероятно. Не става много по-добре от това с пробива на клина, докато Stoch RSI пресича бичи при свръхпродаденост и заплашва да пробие, а RSI отскочи на неутрална позиция и се приближава до бичи кръст. Пробивът над 0.04597 добавя увереност към ралито към минималната очаквана цел от 0.07231.“

Този технически анализ рисува много оптимистична картина за SOL в сравнение с ETH. Ако този сценарий се осъществи, SOL може потенциално да надмине ETH с над 70%.

Макро анализът поддържа бичи прогнози

Макро експертът Раул Пал също изрази мнение, предполагайки, че „SOL/ETH изглежда като пробив след перфектна консолидация... SOL вероятно скоро отново ще поеме лидерството.“ Анализът на Пал се корени в модел на корекция на падащ клин, бичи сигнал, от който SOL/ETH вече е избухнал.

Важно е обаче да се отбележи, че този пробив изисква потвърждение, за да се избегне определянето му като фалшив, което показва потенциален значителен пробив срещу ETH. Уважаемият търговец Питър Бранд, коментирайки анализа на Пал, идентифицира модела като „Класическа корекция на падащия клин на Шабакер“, бичи сигнал, който обикновено показва потенциално обръщане или продължаване на тенденцията.

Моделът Falling Wedge, характеризиращ се със сближаващи се трендови линии, намаляващ обем и пробив с увеличен обем, предполага, че настоящият модел на SOL го позиционира за значително движение нагоре.

Заключение

В обобщение, прогнозата за Solana (SOL) изглежда значително възходяща, като множество анализатори прогнозират потенциален скок до 50% в близко бъдеще. Подкрепен от технически анализ и макро прозрения, SOL е позициониран за значителни печалби, особено срещу основния си конкурент, Ethereum (ETH). Въпреки това търговците и инвеститорите трябва да останат бдителни за потвърждение на тези възходящи сигнали, за да потвърдят очаквания импулс нагоре.

Публикацията на Тодор Цонев: "Solana (SOL): Потенциален скок от 50%. Възходящо рали до $250?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!