Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Спомнете си опита от влизането на крипто пазара

Откакто влязох в кръга през 2018 г., печелех пари и губех пари. По това време бях просто неук тийнейджър, купуващ и купуващ на случаен принцип, така че загубих толкова много, че не ми останаха никакви панталони.

22 август 2022 г., помня го много ясно, защото този ден е нечий рожден ден. По това време взех назаем 1wRMB от приятел. След 2 месеца непрекъсната работа пикът спечели 84wRMB

От април 2023 г. до момента съм спечелил 800U от 800U към текущата сметка, което е очевидно за всички.

Спомням си в началото на 21, видях Мъск да говори за Dogecoin от новините и аз лично се възхищавах на Мъск за неговия план за имиграция на Марс. Така че купих Dogecoin за 5000 по това време и след няколко месеца скочиха до над 30 000, така че го изхвърлих. Но все още се покачва.Чудя се дали е нереалистично да продължавам така да се покачва, затова спрях.

Тогава се насочих към Биткойн, етер. Когато играех на договори, никога не гледах колко маржин е отворен, това, което гледах, беше колко ликвидация. Така че ясно знам колко ще се удвои главницата ми и постепенно се запознах с договорите за игра. По това време направих почти 300 000, като правех дълги btc без да се замислям, а след това срещнах 519 и се подготвих да купя дъното.Не очаквах, че той може да вкара иглата два пъти и пробих позицията си. По-късно намерих приятел да вземе назаем 1w, за да продължи договора. По принцип малка печалба.

Когато за първи път срещнах Turtle Son, го видях в кратко видео. Този човек направи 3000w, като превъртя няколко хиляди, тогава бях шокиран. Защото знам колко е трудно. От 5000 до 30 000 е късмет, от 30 000 до 300 000 w е пълен късмет. — Защото по това време работех само дълго. По-късно разбрах, че късите продажби са страхотна възможност за правене на пари.

Инвестиция на крипто пазара, обобщение и споделяне на опита от инвестициите в договори

По-късно потърсих различни начини да подобря резерва си от знания и след това разбрах собствената си система за търговия.През последната година средствата ми се колебаеха около десетки хиляди. На 8-ми от 22-ри вълна от етер се изпразни от най-високата точка от 2000 г.

Нека говоря за това как играх по онова време: Спомням си, че имаше много изтощителни колебания пред мен и изведнъж вкарах иглата надолу и знаех, че моята възможност дойде в тази вълна и започнах да се търкалям. Имам характеристика на въртящи се позиции.Винаги чакам той да падне рязко и след това се дръпвам назад, за да добавя още позиции. Тъй като знам колко голям е рискът от обратно извикване, лесно е да се взриви. Една след друга се претърколи до 1660 точки, а печалбата ми беше близо 80 000 долара и тогава бях много развълнуван да кажа на семейството си, че съм направил много пари.

Тогава на пазара с малки колебания направих повече вълна и направих повече от 80w един след друг. По-късно, когато изпаднах на късо, върнах много пари. Популяризирането на Ethereum все още ме хвана неподготвен и аз играх договори на партиди. Преди използвах 1w, за да достигна 84. Мисля, че докато има такава голяма тенденция и пазарът се развива, определено ще бъда богат. Жалко, че нещата се обърнаха Следните пазарни празни поръчки търсят смърт, а аз загубих 70 000. Имаше рязък спад около 2100 за осмия път на късо съединение и все още беше същата точка и го настигнах отново за по-малко от 10 месеца. Жалко, че $1,400 бяха смлени до около $800, в противен случай печалбата ми щеше да бъде цели 100 пъти по-голяма от $140,000.

Да обобщя: последните две години бяха истински късмет за мен, всичко все още е мечта, когато се замисля сега. На този пазар в крайна сметка все още трябва да се борите за способността си. Ако способността ви е недостатъчна, все пак ще върнете това, което пазарът ви дава един ден. Следователно, когато вашето богатство е по-високо от вашите способности, трябва да контролирате корекцията. Въпреки че понякога този контрол е просто безполезен, защото арогантността и арогантността на печалбата в крайна сметка ще унищожат рационалността на човека. Ако все още се притеснявате относно разбирането на комплекта, моля, попитайте ме, аз ще предоставя помощ в рамките на моите възможности.

Написаното е объркано, моля да ме извините

Публикацията на Роберт Петров: "Спомнете си опита от влизането на крипто пазара" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!