Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Тези 5 крипто се понижиха най-много през юли: Пепе и други по-слабо представящи се

Пет токена се открояват като най-губещите сред първите 100 актива, изправени пред значителни предизвикателства в последно време.

С наближаването на края на юли крипто пазарът стана свидетел на значителни колебания, като някои активи претърпяха низходяща спирала в 30-дневното си представяне.

Fantom (FTM) получи тежък удар. Цената му се срина със зашеметяващите 22,22% през последните 30 дни. Неволите на Fantom започнаха в средата на юли, когато загуби територията на цената от $0,31 на мечките, след като си я върна във впечатляващо 24-часово рали.

В момента се търгува на $0,2409, Fantom се бори да поддържа стабилна траектория, тъй като неговите 24-часови и 7-дневни проценти също са отрицателни. През последната седмица той претърпя спад от 5,12%, записвайки спад от 1,61% през последните 24 часа.

Rocket Pool (RPL)

Rocket Pool (RPL) беше изправен пред подобна съдба, като стана свидетел на 30-дневен спад от 22,10%. На цена от $29,21 представянето на Rocket Pool пострада във всички записани времеви рамки.

През последните седем дни той регистрира загуба от 4,1%, а през последните 24 часа е изправен пред спад от 1,26%.

Може също да харесате: Rocket Pool се събира на фона на бъдещо надграждане за залагащите на ETH

БЕБЕ

Pepe (PEPE) претърпя умерен спад в стойността, като загуби 19,15% през последните 30 дни. Този 30-дневен спад преобладава въпреки модела на натрупване на китове, наблюдаван миналата седмица. Трябва да се отбележи, че неидентифициран адрес е закупил PEPE на стойност 6,7 милиона долара между 24 и 25 юли.

Освен това Pepe в момента се търгува на $0,000001295. Активът се бори да си възвърне загубените позиции на фона на сътресенията на целия пазар. През последната седмица той се изправи пред спад от 11,65%, докато 24-часовото му представяне показва спад от 2,62%.

Водещ анализатор прогнозира, че тези топ 30 алткойн, които се представят по-слабо от други крипто активи, може да експлодират със 100%

Може също да харесате: кит купува монети PEPE на стойност $6,7 милиона въпреки спада на цената

Apecoin (APE)

ApeCoin (APE) беше изправен пред подобни предизвикателства в своето 30-дневно представяне, като загуби 16,43% от стойността си от началото на юли. APE стана свидетел на обезкуражаващ едноседмичен спад от 28% на 11 юли на фона на нарастващите противоречия около структурата на заплатите на ApeCoin DAO.

В момента активът се търгува за $1,90.

Може също да ви хареса: ApeCoin губи 28% за седмица на фона на спорове относно заплатите

Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash (BCH) също попадна в списъка на губещите, въпреки огромното си увеличение от 166% през двете седмици, водещи до 4 юли. Активът преживява 30-дневен спад от 12,88%.

Въпреки че постигна положителен 24-часов и седемдневен процент, общият спад в стойността от 14 юли доведе до включването му в топ 5 на губещите през юли. През последните седем дни Bitcoin Cash се повиши с 2,19%, а през последните 24 часа регистрира скок от 3,65%.

Освен това общата нишка сред тези токени беше значителният спад в социалния обем от 10 юни насам. Тази низходяща тенденция беше решаващ фактор, допринесъл за ужасното им представяне, тъй като интересът на инвеститорите намаля драстично.

Въпреки че BCH отбеляза забележителни скокове в социалния обем от края на юни до началото на юли, активът не можа да избяга от негативните пазарни настроения, тъй като се отказа от месечния връх от $297 на 4 юли.

Прочетете повече: SEC поиска от Coinbase да прекрати цялата търговия с крипто с изключение на Биткойн, казва изпълнителният директор

Публикацията на Тодор Цонев: "Тези 5 крипто се понижиха най-много през юли: Пепе и други по-слабо представящи се" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Биткойн скочи със...
Биткойн скочи със 7% за 24 часа, тествайки критичното ниво на съпротива от $66 000

Биткойн пробива: скокове със 7% за 24 часа, тествайки ниво на съпротива от $66 000 В забележителен обрат на събитията Биткойнът (BTC) скочи...

Експерт прогнозир...
Експерт прогнозира скок на цената на Биткойн до $420 000

Предвижда се скок на цената на Биткойн да достигне $420 000: Прозрения на Рик Еделман В скорошно ексклузивно интервю за „Wealth“...

Shiba Inu (SHIB) ...
Shiba Inu (SHIB) е изправен пред образуване на низходящ триъгълник

Shiba Inu (SHIB) е изправен пред образуване на низходящ триъгълник на фона на пазарни опасения Shiba Inu (SHIB), виден токен в екосистемата...

Анализ на Биткойн...
Анализ на Биткойн: Цената се покачва със 7,5%, очаква $74 000

Анализът на Биткойн предвижда следващата цел - 74 000 $, тъй като цената на BTC се опитва да задържи печалби от 7,5%. Биткойн (BTC) скочи до...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!