Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

TON Coin скочи с 31% за една седмица: най-добри резултати или краткосрочен хайп?

TON Coin скочи с 31%...
TON Coin скочи с 31% за една седмица: най-добри резултати или...

TON монетите нарастват с над 30%: това ли е най-добрият избор?

В последните разработки монетата TON, известна като TON, претърпя забележителен скок в стойността, надминавайки увеличение от 30% само през последните седем дни. Този скок привлече вниманието на крипто ентусиастите, предизвиквайки спекулации относно бъдещата му траектория на пазара.

Вълнуващ импулс за TON

Скорошният скок на цената на TON, особено през последните 24 часа, може да се отдаде на оптимистичните перспективи около алткойна. Ръстът следва съобщение от фондация Ton относно разпределението на 30 милиона TON токена чрез инициативата Open League.

Според последните данни, TON в момента се търгува на $4,80, отбелязвайки впечатляващото увеличение на стойността от 11% през последния ден. Този скок позиционира TON като една от най-добре представящите се криптовалути, според CoinMarketCap.

Фондацията Ton наскоро обяви старта на първия пълен сезон на The Open League, където проектите на TON се състезават за награди, стимулирайки мрежовата активност. Като част от тази инициатива на участниците ще бъдат раздадени токени TON на стойност 115 милиона долара.

След това съобщение стойността на TON скочи с впечатляващите 31%, надминавайки основните криптовалути, които бяха изправени пред спадове на цените през същия период.

Устойчив импулс за TON?

DogeCoin скочи със 70% за една седмица: натрупване на китове и лудост от халвинга

Анализирането на ценовото представяне на TON и пазарните индикатори предполага, че бичият импулс, движещ скорошното рали, може да е устойчив.

Например, след стартирането на The Open League, Great Oscillator на TON постоянно показва зелени ленти на хистограмата, което показва силна възходяща тенденция. Това предполага нарастваща възходяща инерция, насърчавайки търговците да обмислят дълги позиции.

Освен това паричният поток на Chaikin (CMF) на TON в момента възлиза на 0,30, което показва положителен натиск при купуване и приток на ликвидност, подкрепящ растежа на цените.

Освен това индексът на относителна сила (RSI) и индексът на паричния поток (MFI) на TON са съответно 74,78 и 73,76. Тези стойности предполагат предпочитание на инвеститорите за натрупване пред разпределение, което допълнително подкрепя възходящото настроение около TON.

Като се имат предвид тези показатели, изглежда, че положителният импулс на TON може да продължи в близко бъдеще, предлагайки потенциални възможности за инвеститорите, които искат да се възползват от неговата възходяща тенденция.

За да оценят потенциалните печалби, инвеститорите могат да използват калкулатора за печалби TON, за да проследяват ефективно своите инвестиции и да вземат информирани решения на динамичния пазар на криптовалута.

Публикацията: "TON Coin скочи с 31% за една седмица: най-добри резултати или краткосрочен хайп?" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!