Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Туитът на Илън Мъск побърка PEPE

Туитът на Илън Мъск...
Туитът на Илън Мъск побърка PEPE

Илон Мъск увеличава Meme Coin PEPE с туит: Еуфория в крипто

В динамичния свят на криптовалутите, особено мем монетите, продължават да се развиват значителни развития. На фона на общия спад на крипто пазара, Илон Мъск отново се намеси, за да предложи подкрепата си, този път за мем монета PEPE. Но какво точно туитна технологичният магнат?

Илон Мъск и PEPE

Илон Мъск, известен с лидерството си в Tesla, SpaceX и различни други влиятелни предприятия, също е забележителен защитник на мем монети в пространството на криптовалутите. Наскоро Мъск отиде в Twitter, за да направи значима публикация, подчертавайки афинитета си към аспекта на криптовалутите с мем монети.

В публикацията си в Twitter Мъск сподели изображение, включващо криптовалутата PEPE на тема жаба, което предизвика любопитство сред неговите последователи. Публикацията включваше следното изявление:

„Първата поправка е за споделяне на мемета с приятели. Втората поправка е за случаите, когато се опитват да ме спрат да споделям мемета с приятели.“

След подкрепата на Мъск за PEPE, цената на мем монетата скочи с впечатляващите 23%, което предизвика вълнение сред инвеститорите. Този скок обаче беше краткотраен, тъй като по-късно монетата претърпя рязък спад. В момента PEPE се търгува на около $0,000008642, отбелязвайки спад от над 18%.

Крипто китовете правят своите ходове

Съвпадайки с туита на Мъск, неидентифициран крипто кит извърши значително прехвърляне на 2 трилиона PEPE монети от Binance към Cryptocom. Този значителен трансфер възлиза на 20 милиона долара по време на транзакцията, сигнализирайки за значителна активност на пазара на PEPE.

Туитът на екипа на Shiba Inu разпалва спекулации в общността на SHIB

Преди това забележително събитие друг анонимен инвеститор е прехвърлил приблизително 500 милиарда монети PEPE, оценени на около 4,3 милиона долара, към Binance. Ако продажбата беше завършена, инвеститорът щеше да спечели 1,32 милиона долара.

Публичното одобрение на Илон Мъск за мем монети предизвиква шум от 2020 г., особено неговата гласна подкрепа за Dogecoin (DOGE), оригиналната криптовалута, вдъхновена от мемове. Преди това Мъск туитна:

„Продуктите на Tesla могат да бъдат закупени с Dogecoin.“

Освен това Мъск нарича себе си „повелителят на мемовете“, подчертавайки силата на мемовете при оформянето на дискурса и културата.

Интересното е, че туитът на Мъск относно PEPE беше споделен и от официалния акаунт на мем монетата Milady (LADYS), което предизвика слухове сред инвеститорите. В миналото участието на Мъск в талисмана на LADYS в меме доведе до зашеметяващото увеличение от 12 056% на стойността на криптовалутата, което подчертава дълбокото въздействие на неговата дейност в социалните медии върху крипто пазара.

Заключение

Туитът на Илон Мъск, подкрепящ мем монетата PEPE, подчертава нарастващото влияние на влиятелните лица в социалните медии в пространството на криптовалутите. Докато подкрепата на Мъск първоначално предизвика скок в стойността на PEPE, последвалият спад подчертава нестабилния характер на крипто пазара. Тъй като крипто китовете правят значителни ходове и инвеститорите следят внимателно развитието, въздействието на одобренията на знаменитости върху мем монети остава тема на интриги и спекулации в крипто общността.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Туитът на Илън Мъск побърка PEPE" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!