Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Верижна игра на Metaverse „Steam“ платформа - GALA супер потенциален анализ

Днес ще говорим за лидер в сектора, който е Gala, лидерът на платформата за игри Ethereum. Трябва да обърнем внимание на всички лидери на екологията на Ethereum, независимо дали става дума за Defi, обещания или верижни игри. Това вече са бичият пазар на Шанхай Трябва да се обърне внимание на проверената писта. Бичият пазар Гала в горната вълна също е много популярен с пазарна стойност до 6 милиарда щатски долара, но сега пазарната му стойност е само 150 милиона щатски долара и в момента се класира около 160+. Все още е в бичи пазар. Може ли да достигне тази височина? Нека проучим заедно днес как изглежда Steam платформата, наречена секцията за верижни игри на metaverse.

Gala е игра и NFT платформа, която има за цел да изгради екосистема, посветена на блокчейн игри. GALA е функционален токен на платформата, който може да се използва за възнаграждение на операторите на мрежови възли, участие в управлението на мрежата, получаване на GALA токени чрез игра на различни платформени игри и закупуване на артикули в играта и NFT в магазина на Gala.

GALA Games е основана през 2019 г. По това време тя беше позиционирана като блокчейн версия на платформата за игри. Чрез собствените си изследвания и разработки и сътрудничество платформата GALA Games предоставя на играчите разнообразие от блокчейн игри.

Относно Гала игрите

Gala games е основана от Ерик Шиермайер, съоснователят на добре известната социална игра Zynga (основана през 2007 г., компания, фокусирана върху социалните игри, придобита от RocketStar за 12,7 милиарда долара през 2022 г.), Райт Търстън, миньор на криптиране, и Майкъл Маккарти, ветеран практикуващ игри. Целта му е да бъде Steam в областта на блокчейна. Gala Games също така независимо разработи блокчейн мрежа и потребителите могат да получат награди въз основа на техния принос към мрежата на платформата чрез закупуване на лиценз за работа на Gala node.

Платформата за игри Gala Games може да използва функции за криптовалута и блокчейн интелигентни договори, позволявайки на разработчиците да проектират блокчейн игри, като същевременно позволява на играчите да притежават и прехвърлят плячката NFT, получена в играта, и да извършват сигурни покупки, продажби и транзакции чрез peer-to-peer пазари. Първата игра, пусната от Gala Games, е Town Star, която е игра за симулация на селскостопански мениджмънт. Играчите могат да отглеждат култури, да събират ресурси и да строят фабрики на собствената си земя, за да подобряват непрекъснато икономическото си ниво. Беше широко възхвалявана от играчите в индустрия. Освен това платформата разполага и с RPG игра Mirandus, PVP игра за защита на кула Fortified и т.н., предоставяйки повече възможности за избор за различни играчи.

възел

Децентрализираната мрежа от възли е в основата на Gala Games. Чрез основополагащия възел на Gala Games потребителите могат да гласуват, за да решат кои игри Gala Games ще стартират. За отделни игри Gala Games също настройва игрови възли, като Town Star, за да намали натиска върху сървърите на Gala Games.

Gala Games има постоянна горна граница от 50 000 основаващи възли.Според официални данни в момента има повече от 16 000 основаващи възли, управлявани от играчи, които съвместно поддържат екологичното развитие на Gala Games.

В това отношение можем да го разберем като Gala Games, като предмет, децентрализира цялата игрова мрежа чрез разпръскване на възли. Основното тяло, Gala Games, отговаря за предоставянето на операции, куриране, маркетинг и услуги за поддръжка за цялата децентрализирана мрежа. Тези услуги обхващат Gala Games Network, софтуерни актуализации на възли, поддръжка и развитие и т.н., и в крайна сметка насърчават развитието на Gala Games Network с общността.

Според официалното обяснение мрежовата екология на възлите на Gala Games се състои от пет части, а именно основното тяло на Gala Games, NFT в играта, алгоритъм за произволно разпределение, публична база данни и възли.

Основаващи възли и NFT

Ползите от това да станете основател на Gala се отразяват главно в два аспекта:

1. Основателните възли могат да гласуват, за да решат кои игри да стартират на платформата;

2. Основателните възли получават Gala Games и оперативен доход от играта (Town Star);

В допълнение, според алгоритъма за произволно разпределение, NFT на новата игра също ще бъде пуснат в еърдроп към основаващите възли. NFT в новите игри се предоставят от студиата за игри и се търгуват в магазина на Gala Games.

В допълнение към гласуването, въпреки че ставането на учредителен възел на Гала изисква предоставянето на компютри и друго оборудване, както беше споменато по-горе, специфичните вноски, необходими, за да станете възел на Гала, не са ясни и не е разкрита конкретна информация на външния свят.

Може би, когато в бъдеще бъдат пуснати повече игри, основополагащият възел Gala може да отразява повече функции.

Кратко четене двадесет и четири: GameFi, безплатна игра и печелене на пари, P2E верижна игра „Aurory“

Понастоящем групата по проекта вече е пожънала много печалби само чрез продажба на възли. В момента гала, продадена за 4,3 милиона, превърнати в щатски долари, е 86 600 щатски долара, а 50 000 е 40 милиарда щатски долара. Разбира се, ранните възли не трябва да са толкова скъпи.

екип

Гала игрите се ръководят от Ерик Шиермайер (съосновател на Zynga и легенди в игрите/легенда на Силициевата долина), Райт Търстън (един от първите големи копачи в пространството на криптовалута и притежава няколко патента за блокчейн технология) и Майкъл Маккарти (креативният директор зад вирусни игрални хитове като Farmville 2). Повечето от останалия екип са от Zynga.

GALA токен

1. Използване/предназначение на монетата GALA

Обикновено, когато купуваме и продаваме игри в Steam, трябва да използваме истински пари и GALA е предназначена да се използва в екосистемата на игрите на Gala Games, за да предостави на участниците удобен и безопасен метод за плащане и сетълмент за плащане на цифрови стоки или в- артикули за игра, така че играчите наистина да притежават собствеността върху активите на играта, вместо да бъдат контролирани от компании за игри.

В сравнение с последователното използване на уреждане на злато, GALA може да се използва в различни игри и реквизити в Gala Game по всяко време, с други думи, приложението му е по-широко от обикновените пари в брой.

2. Какви са характеристиките на токена GALA?

Тъй като Gala Games не е единична блокчейн игра, а предоставя поредица от игри като игрова платформа и се фокусира върху „забавлението“, тя е разработила поредица от конфронтация на играчи, отбранителна кула, фентъзи ролева игра (RPG), научна фантастика стратегически игри и т.н., така че GALA, като токен на платформа, може да се използва в различни игри.

Най-голямата разлика между GALA и другите криптовалути е, че GALA е специално създадена като валута за игри, с ясна цел за използване на игри и може да се използва за закупуване на NFT за игри, като по този начин се създава екосистема за игри, която използва монети GALA.

3. В момента има три начина да получите Gala

Станете възел на GALA Network, за да защитите стабилността и сигурността на веригата, след което можете да получавате съответните награди всеки ден

Присъединете се към GALA и поканете приятели да се присъединят към екологията на GALA, след което можете да получавате съответните награди всеки ден

покупка на вторичен пазар

Town Star е първата верижна игра, издадена от Gala. Това е игра за симулация на управление на ферма. Играчите могат да засаждат култури и да събират ресурси на собствената си земя и да строят фабрики, за да подобряват непрекъснато икономическото ниво, като по този начин установяват динамична работа. Икономическата система има сравнително висока възможност за игра и тази игра е напълно безплатна. Много е удобно да купувате цифрови активи, без да купувате цифрови активи като Axie. Трудността на играта на Town Star обаче също е сравнително висока, дори ако играта ще даде на играчите повече от 20 000 средства и 40 барела двигателно масло, но ако не можете бързо да изградите своя собствена самодостатъчна система за производство на петрол, след като бензинът е изчерпан и стоките не могат да бъдат продадени, или икономическата система не може да свързва двата края и не може да плаща на работниците заплати, играта постепенно ще стигне до задънена улица.

Максималното предлагане е 50 000 000 000 GALA. Все още има 81% от токените, които не са отключени. Освен това екипът има 50%, а възлите ще дадат 50%. Екипът има относително висок дял. Текущата валутна цена е 0,02 щатски долара, а на върха беше близо 1 щатски долар. Така че също падна с близо 99%. Така че сега е неудобно, защото все още има голям брой монети, които не са отключени.

екология

В момента има 16+ игри на платформата, включително тези за компютър и мобилни телефони. Все още има много видове, като RPG, стратегия, управление на симулация и PVP. Можете да отидете на https://app.gala. игри/игри, за да го изпробвате, вижте качеството на играта.

И накрая, нека заключим, че Гала се появи по-рано и има повече игри от Magic, за които говорихме преди, включително неговият екип е дълбоко ангажиран в областта на играта от много години, така че платформата за игри на Ethereum в момента е Пазарната стойност на играта е сравнително ниска, тъй като пазарната стойност на трите основни блокчейн игри, споменати по-рано, е много висока, а текущата пазарна стойност на платформа за игри е само 150 милиона щатски долара, докато текущата пазарна стойност на steam е повече от 40 милиарда щатски долара. Ако сравнявате със steam, все още трябва да има стократно увеличение. Предпоставката е, че web3 верижните игри могат да се развият до същото ниво като настоящите web2 игри. Мисля, че няма проблем. Но в краткосрочен план все още има голям брой токени, които не са отключени, а възможността за игра на играта не е много висока, така че има спешна нужда да се пуснат някои игри с висока възможност за игра, които да я поддържат. Това е само въпрос на време. Накратко, все още съм оптимист, защото това не е игра, а платформа за игри. Докато непрекъснато се пускат нови игри, винаги ще има хит и тогава той експлодира, така че текущата оценка не е много Високо.

Публикацията на Тодор Цонев: "Верижна игра на Metaverse „Steam“ платформа - GALA супер потенциален анализ" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!