Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

XRP на Ripple е готов за възходящ потенциал

XRP на Ripple е готов...
XRP на Ripple е готов за възходящ потенциал

XRP на Ripple е готов за покачване на фона на натрупване на китове и възходящи сигнали

Ценовата траектория на XRP на Ripple се изравнява с целта, зададена от бичи триъгълен модел, в който се търгува, което показва потенциала за по-нататъшен импулс нагоре. Подкрепен от притежателите на XRP, алткойнът постепенно се доближава до възходящата си цел, подхранван от значително натрупване от Ripple китове и нарастващо участие от инвеститори на дребно.

Натрупване на китове и пазарно влияние

Ripple whales, притежаващи между 1 милион и 10 милиона XRP, демонстрираха възходящо поведение, като придобиха над 90 милиона токена на стойност $48 милиона само през последната седмица. Това натрупване е увеличило общите им притежания до 3,7 милиарда XRP. В исторически план активността на китовете е имала значително влияние върху ценовото движение на XRP, като натрупванията често водят до възстановяване и рали.

Подкрепа и оптимизъм за инвеститорите на дребно

Инвеститорите на дребно също допринасят за възходящите настроения около XRP, със забележимо увеличение на броя на адресите, извършващи транзакции в мрежата. Това нарастващо участие, което показва доверието на инвеститорите и очакването за по-нататъшен ръст на цените, служи като значителен катализатор за потенциалното рали на XRP в близко бъдеще.

Прогноза за цените и технически анализ

Пазарът на алткойни е готов за възходящ импулс

В момента търгуван на $0,54, XRP отскочи от линията на подкрепа на $0,51, съвпадайки с точката на пробив от модел на симетричен триъгълник, наблюдаван в продължение на почти три седмици. Този бичи модел предполага потенциално рали от 27% до $0,65.

За да може XRP да достигне тази цел, той трябва да преодолее нивата на съпротива при $0,57 и $0,62, като $0,57 вероятно ще бъдат пробити през следващите дни, което потенциално ще доведе до ръст от 7%. Въпреки това, неуспехът да се поддържа ключова подкрепа при $0,51 може да доведе до спад до $0,47, като допълнителните загуби потенциално изпращат XRP до $0,42 и обезсилват възходящата перспектива.

Заключение

XRP на Ripple е позициониран за възходящ потенциал, подкрепен от възходящи сигнали както от натрупването на китове, така и от участието на инвеститори на дребно. Траекторията на алткойна се изравнява с целта, зададена от бичи триъгълен модел, което показва потенциал за значително рали в близко бъдеще. Търговците трябва да следят отблизо ключовите нива на подкрепа и съпротива, за да преценят устойчивостта на възходящия импулс на XRP.

Както винаги, пазарните условия подлежат на промяна и е от съществено значение да бъдете внимателни и да извършите задълбочен анализ, преди да вземете каквито и да е търговски решения.

Публикацията на Милчо Атанасов: "XRP на Ripple е готов за възходящ потенциал" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Майкъл ван де Поп...
Майкъл ван де Попе прогнозира просперираща ера за криптовалутите

Крипто анализаторът Майкъл ван де Попе прогнозира трансформиращо бул рън за Биткойн и Етериум Крипто разговор на анализатора Майкъл ван де...

Пазарен анализ на...
Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB).

Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB): Навигиране в несигурни води Текущо състояние: Shiba Inu (SHIB), вторият по големина мемекойн, наскоро...

Преглед на крипто...
Преглед на крипто пазара: BTC и ETH водят пазара до $2,35 трилиона

Текущ преглед на пазара Пазарът на криптовалута показа положително движение, като общата пазарна стойност достигна 2,35 трилиона долара на 17...

Активността на Bi...
Активността на Bitcoin китовете достига годишно дъно на фона на потенциален бичи пробив

Дейност на Биткойн китове и пазарен анализ Спад на активността на китовете Активността на китовете на Биткойн (BTC) наскоро спадна до...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!