Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shiba Inu (SHIB): Предстои потенциален скок

Shiba Inu (SHIB):...
Shiba Inu (SHIB): Предстои потенциален скок

Shiba Inu (SHIB) се отделя от Биткойн (BTC): Потенциал за независим скок на цените

Shiba Inu (SHIB) преживя горещо начало на март, тясно свързано с движението на цените на Bitcoin (BTC). Въпреки това, последните развития показват отделяне на връзката между SHIB и BTC, като SHIB проявява независима ценова динамика. Въпреки това разминаване, дългосрочният потенциал на SHIB остава несигурен в сравнение с установената позиция на Биткойн на пазара.

Промяна на динамиката на корелацията:

Първоначално SHIB демонстрира силна корелация с BTC, с 30-дневна корелация от близо 0,94. Въпреки това, последните данни от IntoTheBlock разкриват спад в корелацията до 0,89 по време на пресата. Това разминаване предполага, че движението на цените на SHIB става все по-независимо от BTC.

Потенциално прехвърляне на капитал от BTC към SHIB:

Докато цената на BTC се повиши през последните 30 дни, SHIB отбеляза спад от 5,72%. Въпреки това има индикации, че капиталът може да започне да тече от BTC към алткойни като SHIB. Тази промяна може да благоприятства представянето на SHIB, особено като се има предвид намаляващата му корелация с BTC.

Анализ на цените и прогнози за SHIB:

Прогноза за цената на Shiba Inu (SHIB): Подгответе се за потенциален спад от 20%.

На дневната времева рамка експоненциалната подвижна средна (EMA) на SHIB показва възходяща тенденция в дългосрочен план. Преминаването на 50 EMA над 200 EMA предполага силен импулс нагоре, като цената на SHIB потенциално няма да падне под $0,000010 в този цикъл. Освен това индикаторът Фибоначи предполага потенциален скок до $0,00013 по време на бичия пазар, което показва над 200% увеличение.

Краткосрочна ценова перспектива:

В краткосрочен план цената на SHIB може да достигне отново $0,000030, според индикации от индекса на паричните потоци (MFI). С MFI близо до 60,00 се показва значителен приток на капитал в SHIB, което потенциално ще повиши цената му в близко бъдеще.

Сравнение с Биткойн:

Въпреки че SHIB може да надмине BTC в краткосрочен план, е малко вероятно да достигне броя на притежателите на BTC в дългосрочен план. Данните от Santiment разкриват, че BTC може да се похвали със значително повече притежатели в сравнение със SHIB. Въпреки това, дългосрочният потенциал на SHIB остава област на интерес, въпреки че може да не достигне същите ценови нива като BTC през идните години.

Заключение:

В заключение, скорошното отделяне на SHIB от BTC предоставя възможности за независими движения на цените и потенциални скокове в краткосрочен до средносрочен план. Въпреки че SHIB може да изпревари BTC през следващите седмици, дългосрочната му траектория остава несигурна в сравнение с установеното господство на BTC на пазара на криптовалута. Инвеститорите следят отблизо динамиката на цените на SHIB и пазарните настроения, като предвиждат потенциални възможности за растеж и диверсификация в техните портфейли.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Shiba Inu (SHIB): Предстои потенциален скок" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Биткойн ли е най-...
Биткойн ли е най-добрата криптовалута за купуване сега?

Проучване на инвестиционните възможности: Биткойн срещу алткойни Тъй като Биткойн (BTC) се движи малко над границата от $63 000,...

Какво се случва н...
Какво се случва на фронта на Ripple (XRP)?

Анализиране на скорошното представяне на Ripple и перспективите за бъдещето Наскоро Ripple (XRP) показа признаци на възстановяване,...

Биткойн китовете ...
Биткойн китовете натрупват на фона на пазарния оптимизъм

Биткойн графики и китове Ценовият диапазон на Биткойн между 60 000 и 70 000 долара продължава, придружен от вълна от новооткрит оптимизъм...

Анализиране на ск...
Анализиране на скорошното представяне на Cardano

Оценка на текущото състояние на Cardano: прозрения и предизвикателства Cardano (ADA) се върна обратно до нивото на подкрепа от $0,44 след...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!