Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

CoinCodex прогнозира 150% скок за Shiba Inu (SHIB)

CoinCodex прогнозира...
CoinCodex прогнозира 150% скок за Shiba Inu (SHIB)

CoinCodex прогнозира значителен скок в цената на Shiba Inu (SHIB) на фона на по-широкия низходящ тренд на крипто пазара

Възходяща перспектива за април

В разгара на преобладаваща низходяща тенденция в по-широкия пазар на криптовалути, водещата в индустрията платформа за анализ CoinCodex издаде смела прогноза относно траекторията на цените на Shiba Inu (SHIB), предвиждайки забележителен скок от над 150% до края на текущия месец.

Месец април стана свидетел на значителен спад в цените на различни криптовалути, включително Shiba Inu (SHIB), която претърпя забележителен скок от над 250% през март, но оттогава се отказа от значителна част от тези печалби поради повишената волатилност в целия пазар.

Към момента на писане цената на Shiba Inu е претърпяла спад от 9,52% от началото на месеца, като токенът също регистрира спад от 0,5% през последните 24 часа.

Въпреки скорошния низходящ тренд, изглежда има оптимизъм на хоризонта за Shiba Inu, като CoinCodex прогнозира значително съживяване на цената му до края на април.

Известният анализатор Оскар Рамос прогнозира скок на Shiba Inu до $0,0001

Според прогнозите на CoinCodex Shiba Inu има потенциал да скочи до $0,00006983 до 1 май, което представлява впечатляващо увеличение на цените от 151,4% спрямо текущите нива. Тъй като SHIB в момента се търгува на $0,00002788, постигането на прогнозираното рали до $0,00006983 би означавало значителна ескалация на цената от 150,46%.

Нещо повече, CoinCodex очаква още по-значителен скок за Shiba Inu в дните след 1 май, като токенът се очаква да достигне впечатляващите $0,00009102 до 12 май, отбелязвайки зашеметяващото увеличение от 226% спрямо текущата му оценка.

Тази оптимистична перспектива съвпада с предстоящото Биткойн халвинг събитие, планирано да се проведе между 19 и 20 април. След събитието наградите на Биткойн миньорите ще бъдат намалени наполовина от 6,25 BTC на 3,125 BTC, ход, предназначен да смекчи инфлацията и да поддържа недостига чрез забавяне скоростта на издаване на нови токени. Следователно се очаква това действие потенциално да издигне цената на Биткойн до безпрецедентни висоти. Като се има предвид тенденцията на Shiba Inu да се движи в тандем с Биткойн, SHIB е готов да се събере заедно с BTC след дългоочакваното събитие за халвинг.

Освен това, благоприятната прогноза на CoinCodex за Shiba Inu следва отблизо смела прогноза, направена от AI чатбота Grok на Илон Мъск, който прогнозира, че SHIB може да скочи до впечатляващите $0,00009508 до 3 април.

В заключение, на фона на по-широкия спад на пазара на криптовалути, оптимистичните прогнози на CoinCodex за Shiba Inu предполагат, че токенът може да бъде готов за значителен възходящ тренд през следващите седмици, потенциално подхранван както от технически фактори, така и от по-широката пазарна динамика, като събитието за преполовяване на Биткойн .

Публикацията на Димитър Тодоров: "CoinCodex прогнозира 150% скок за Shiba Inu (SHIB)" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Биткойн (BTC) е и...
Биткойн (BTC) е изправен пред критичен момент с $1,01 милиарда в дълги ликвидации

Биткойн (BTC) на кръстопът: $1,01 милиарда в дълги ликвидации сигнализират за критичен момент Биткойн (BTC) се намира в ключов момент, когато...

DogeCoin (DOGE) у...
DogeCoin (DOGE) управлява волатилността сред смесени богатства

Dogecoin (DOGE) е изправен пред волатилност на фона на смесени богатства Dogecoin (DOGE) беше подложен на голяма волатилност през последните...

Cardano (ADA) е г...
Cardano (ADA) е готов за потенциално рали

Cardano (ADA) е готов за потенциално рали: Метриките във веригата сигнализират за възможност за закупуване Cardano (ADA) може да е на ръба на...

Потенциалният ско...
Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: проницателен анализ на Glassnode В скорошна нишка в Twitter от съоснователите на Glassnode, водеща...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!