Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

80% очакват възстановяване през август

Печалба, загуба, извлечени поуки и перспектива за втората половина на 2023 г

-80% виждат вълна на възстановяване, която продължава до август

Преди няколко дни написах няколко хиляди думи в този документ и не го запазих. Бях много депресиран. Днес се забавих малко и ще напиша накратко основните точки: печалба, загуба, урок и перспектива.

В началото на годината никой не предполагаше, че пазарът ще бъде толкова добър през първата половина на годината, с толкова много възможности - пазарът започна да бъде изключително спокоен.

По същия начин пазарът е студен до точката на замръзване напоследък, но във всеки случай, тъй като голям брой приложения за ETF ще получат първия си отговор през август, разбира се, добре е да преминете и не е лошо да не успеете да преминете— в края на краищата падна толкова зле При толкова свиващ се обем, къде намирате толкова добри възможности, управлявани от събития?

Следователно е същото, както писах на 9 януари, че 80% от тях гледат вълна от Mavericks.Днешният туит, също мисля, че ще се колебае нагоре, докато ETF не бъде обявен.

Първият е преглед на „Еднодневно благотворително дарение“ през първото полугодие.

Похарчих 300U за формуляра. Помолих приятелите си от групата да ми помогнат да проверя дали има Word документ в същото време. Открих обаче, че е подобен на този на други членове на групата в Zhiding, така че няма да го публикувам отделно.

Има общо 8 монети и личният процент на печалба е само 50% (сред които $LADYS може да спечели 70% и да напусне пазара, той е алчен), но процентът на възвръщаемост се изчислява чрез инвестиране на 1E на монета и ако се изчисли в най-високата точка, най-високата плаваща печалба Да: 11+63-0.4-0.4+0.2+11-0.3+20=104.1

Почти 100 пъти!

През първата половина на годината валутите, които не са включени в „Еднодневното благотворително дарение“, но все още има ясни туитове за покупка и продажба на печалби или най-високата точка:

$bonk 5x

$ordi 10 пъти (до 29 пъти)

$rfd 25 пъти и така нататък.

Операционната система, която използвам, е система Zanzhuan + Heavy Warehouse 3.0. Вижте моя уебсайт за подробности. Основната логика е, че 90% от позициите са BTC+ETH, 10% са с висок риск, а високият риск е разделен на 5 дяла, всеки с 2%.

В моята действителна битка обикновено го фиксирам на 10e или 20e, така че загубата може да бъде до около 30%, а печалбата може да бъде повече от 10 пъти и общата обща възвращаемост е добра.

Второ, загуби

Какво трябва да очакват търговците на Биткойн през август, тъй като несигурността се задава

Много от тях са загуби, които не трябва да се понасят и има големи корекции. Тези неща са много неподходящи в очите на експертите, но до известна степен печалбата и загубата идват от един и същи източник. Ако искате да спечелите повече, ще поемете по-големи рискове, т.е. преди големите флуктуации. Колкото по-спокойни сте, толкова по-спокойни сте, толкова по-вероятно е да претърпите по-голямо корекция, но загубата ще бъде най-важният урок за мен във втората половината от годината.

1. Тежка позиция и увеличение на Blur: Има вратичка в инвестиционната логика. По това време "Looking + Heavy Position 3.0" не беше формирана и все още беше ерата на stud 1.0. Загубих няколко милиона и се върнах , След това никога няма да направя тежка позиция в алткойни Тежката позиция е само btc и eth, $arb $op$XRP и други подобни едва ли ще влязат в инвестиционния ми портфейл и е възможно да се ангажирам само в краткосрочен план високорискова при определени обстоятелства, тоест позиция от 2%.

2. Точки на размазване: 200e загуба. Голям урок е, че ще умрете на многолюдно място и в същото време ще бъдете небрежни и ще направите грешка.NFT от 5E, оферта 15E, купете ред, това е много болезнено.

3. На пазара на мем монети някои се продават твърде рано, а други се продават твърде късно.

4. Някои инвестиции са екстравагантни, губят малко отляво и малко отдясно и не смятат печалбите за пари.

5. Някои операции бяха невнимателни, mc загуби 40e във вериги и си върна само 13e.

Най-общо казано, бързо се печели и бързо се губи.

Три е урокът

1. Няма достатъчно практика за стоп печалба

Няма система - сега опитайте метода на обратното мислене за спиране на печалбата, като приемете, че основите и другите аспекти на преценката остават непроменени, тоест ще приема ли да купувам и задържам позиции на тази позиция? Ако отговорът е абсолютно не, тогава според към пазара Емоции и др., изчерпателно обмислете продажбата.

2. Не е достатъчно предпазлив относно печалбите

Останките от Sight + Heavy Warehouse 1.0 все още са там и има много случаи на случаен стад. Десетки хиляди или стотици хиляди долари се изхвърлят на случаен принцип и се връщат на нула. Поглеждайки назад след това, е много неуместно. Например, приятел ме покани да гласувам за проект. Въпреки че не бях оптимист за това, почувствах че добър приятел ме покани за първи път и аз все още поддържах 10E. , но той също се връща на нула на мястото си и токените в празния ми портфейл бяха извикани и портфейлът ми дори не прехвърли E в него, защото няма нужда да го продавате.

Чакай, всъщност, като се успокоиш и се замислиш над тези неща, това инвестиция ли се нарича? Каква система се използва за това, какви принципи? Доста смешно, не.

Всички глупости на глупав пазар.

Инвестициите наистина трябва да бъдат по-тихи, нека животът е по-редовен, текущото състояние не е лошо и вероятно няма да пиша публично за проекти през втората половина на годината - много хора смятат, че имам нужда от трафик, но аз не не приемам реклами и не се смесвам с групите по проекта. Този поток е безсмислен.

3. Изпадане в словесна война

През първата половина на годината бях хванат в много спорове и спорове с хора. Мислех, че хората са по-добри и дори показах смелостта си и се борих за предимството на езика поради това. Беше изключително глупаво. Все още има много лоши и глупави хора на този свят. Повечето от споровете на пазара произтичат от конфликти на интереси, а не от правилно или грешно. Малко е изненадващо да се хванете в тези неща и да погледнете назад. През втората половина на годината ще продължа да правя изваждане, ще практикувам тихо, ще се уча от по-добри хора и ще продължа напред с приятели с подобни мисли.

Четвърто е перспективата

Пазарът през втората половина на годината е основно свързан с Фигура 2, която е графикът за одобрение на този ETF от Bloomberg. Просто обърнете внимание на някои ключови времеви възли. Например, прилагането на ARKB ще има резултат на 13 август. Ако бъде приет, тогава последващият Излишно е да казвам, BlackRock и т.н., ако не бъде одобрен? Няма ни най-малка вреда, пазарът е свикнал да не минава.

В същото време се очаква пазарът да се върне към стойностните монети през втората половина на годината, но за разлика от повечето алткойни, които все още са хванати от възходите и паденията на пазара, мисля, че възможността не е в тези монети, които аз вижте сега. Повечето от тези монети, с изключение на BTC и ETH, могат да използват една Простият и груб банкер емитира валута, за да обобщим. В миналото, когато не беше просветен, той винаги хвърляше и губеше тези монети, губейки пари и правя пари. Но поглеждайки назад, възможността да правя пари почти не е от тези монети - въпреки че похарчих 1,6 до 5 милиона в тези монети през първата половина на годината, пазарът все още е силен.В същото време, в ретроспекция, е също доста опасно, с максимална плаваща печалба от 5 милиона В крайна сметка изглежда, че в ръка има само няколко 380. Ако не е за бързо бягане, може да падне до 200.

Тези, които имат въпроси относно това съдържание във вътрешната аудиоконференция следващата седмица, могат да подготвят въпроси предварително.

Публикацията на Тодор Цонев: "80% очакват възстановяване през август" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Cardano (ADA) е г...
Cardano (ADA) е готов за потенциално рали

Cardano (ADA) е готов за потенциално рали: Метриките във веригата сигнализират за възможност за закупуване Cardano (ADA) може да е на ръба на...

Потенциалният ско...
Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: проницателен анализ на Glassnode В скорошна нишка в Twitter от съоснователите на Glassnode, водеща...

Ripple (XRP): Пра...
Ripple (XRP): Правната битка със SEC и анализ на цените

Ripple (XRP) е изправен пред гнева на SEC по време на правна битка: Анализ на цените и пазарни тенденции Продължаващият правен спор между...

Средносрочна перс...
Средносрочна перспектива на Биткойн: Проучване на бичи и мечи перспективи

Оценка на средносрочната перспектива на Биткойн: съображения и съзерцания @AltcoinSherpa споделя прозрения за средносрочната траектория на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!