Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ и прогноза на цената на Биткойн (BTC): възходящи сигнали на фона на възстановяването на пазара

Анализ и прогноза на...
Анализ и прогноза на цената на Биткойн (BTC): възходящи сигнали на...

Прогноза за Биткойн (BTC): Анализиране на пазарни тенденции и прогнози

С наближаването на края на април Биткойн (BTC) все още не е надминал пика си през март, изправен пред натиск от последните негативни развития на рисковите пазари. Въпреки това, криптовалутата показва признаци на възстановяване, като цената й в момента е 66 300 долара и достига дневен връх от 66 479 долара. Какво могат да очакват инвеститорите по отношение на ценовите прогнози за Биткойн и други криптовалути през следващия период?

Прогноза за Биткойн (BTC).

Инвеститорите продължават да проявяват силен интерес към натрупване на Биткойн, което се вижда от доминиращите изходящи потоци от обмен през миналия месец и непрекъснатото намаляване на леснодостъпното предлагане. През уикенда инвеститорите придобиха 9000 BTC, възлизащи на 600 милиона долара, което показва силен апетит за криптовалутата. Онези, които очакват скок на цените след халвинга, вярват в историческите модели, при които цената на Биткойн исторически е достигнала нови върхове за всички времена в рамките на 12 до 18 месеца след халвинга.

Нещо повече, техническият анализ предполага потенциално рали, с формирането на златен кръст върху диаграмата на експоненциалните пълзящи средни (EMA), което обикновено сигнализира за предстоящи възходящи периоди. В четиричасовата графика, ако 50-дневната и 200-дневната EMA се сближат и потвърдят златния кръст, инвеститорите може да намерят допълнителна подкрепа за по-нататъшно увеличение на цените.

Прогноза за цената на Биткойн и крипто

Анализ на цената на Биткойн: възходящи сигнали сред динамиката на пазара

Ценообразуването на алткойн остава тясно свързано с колебанията на Биткойн. През последните дни алткойните претърпяха значителни спадове заедно със загубата на стойност на BTC. Въпреки това, след като BTC си възвърна $66 000, алткойните отбелязват двуцифрени печалби. Очаква се, че тъй като BTC се стреми да се върне до $70 000, алткойните ще отбележат допълнителни увеличения.

За BTC непосредствените цели включват $66 900 и, ако бъдат установени като подкрепа, $68 500 съпротива, последвани от цели от $70 000 и $71 300. Впоследствие надминаването на върха от $73 777 би поставило началото за достигане на нов рекорд за всички времена (ATH).

Въпреки това се препоръчва предпазливост, тъй като дивергенцията на DAA предполага потенциален спад за BTC, съчетан със забавяне на участието с покачването на цените. Геополитическото напрежение и предстоящото публикуване на данни от PCE също може да повлияе на посоката на Биткойн, потенциално водещо до тестове от $63,724 и $61,000, ако влязат в действие негативни фактори.

Заключение

Въпреки че Биткойните и алткойните са готови за потенциални печалби при благоприятни пазарни условия, инвеститорите трябва да останат бдителни и да наблюдават ключови индикатори и външни фактори, които биха могли да повлияят на движението на цените. Продължаващото натрупване на Биткойни, съчетано с технически анализ и пазарни настроения, предполага възходяща перспектива, но рисковете остават, което налага предпазлив подход при навигирането на пазарите на криптовалута през следващия период.

Публикацията на Роберт Петров: "Анализ и прогноза на цената на Биткойн (BTC): възходящи сигнали на фона на възстановяването на пазара" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Dogecoin е изправ...
Dogecoin е изправен пред мечи натиск

Dogecoin е изправен пред мечи натиск сред пазарната несигурност: Анализ на ценовите модели и нивата на подкрепа Dogecoin (DOGE), най-голямата...

Еволюцията на Бит...
Еволюцията на Биткойн: оползотворяване на инвестиционния потенциал

Навигиране в еволюцията на Биткойн: балансиране на инвестициите и полезността За мнозина концепцията за плащане с Биткойн се чувства толкова...

SEC вероятно ще о...
SEC вероятно ще откаже Ethereum ETF

SEC вероятно ще откаже Ethereum ETFs: Последици и стратегии за емитентите Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) е готова да отхвърли...

Анализ на Биткойн...
Анализ на Биткойн: Навигация в краткосрочната волатилност

Анализ на BTCUSDT: Оценка на краткосрочната волатилност на фона на дългосрочен оптимизъм В забързания свят на търговията с криптовалути,...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!