Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на цените на Polkadot: DOT надпревара до $5,29 след възходящо съживяване

Последният анализ на цените на Polkadot показва възходящи пазарни настроения. През последните 24 часа цените на DOT са се увеличили от $5,22 на $5,30 към момента на писане. Въпреки търговията на низходяща нотка по-рано, купувачите съживиха пазарните настроения, като повишиха цените. Пазарите бяха много по-високи през деня, с пик от $5,30, преди леко да падне до текущата цена.

Нивата на съпротива и подкрепа са идентифицирани съответно на $5,30 и $5,22, според ценовия анализ на Polkadot. Ако DOT цените успеят да пробият отвъд съпротивата, тогава те биха могли да се повишат с още ниво от $5,35 – $5,40. От друга страна, ако цените са изправени пред низходящ обрат, те може да се понижат до нива на подкрепа от $5,20 – $5,15.

Анализ на цените на Polkadot: Възходящото движение на DOT се сблъсква със съпротива при марка от $5,30

На дневната графика ценовият анализ на Polkadot показва възходяща тенденция през последните 24 часа. В момента цените на DOT се търгуват на $5,29, което е повишение с 0,58 процента. Дневната графика също предполага, че нивото на съпротива е идентифицирано при марката от $5,30 и DOT цените вероятно ще се сблъскат с по-голяма съпротива, ако купувачите не могат да повишат цените.

Технически, Relative Strength Index в момента е на индекс 43.94, което показва, че пазарът в момента е неутрален регион. Ако обемът на покупките се увеличи, тогава RSI може да премине над 50 индекса и да влезе във възходящия регион. По същия начин, ако цените на DOT започнат да падат, те биха могли да влязат в зоната на свръхпродаденост с RSI, падащ под 30.

DOT/USD 1-дневна ценова графика. Източник: TradingView

Дивергенцията на подвижната средна също е във възходящия регион. Линията MACD пресече над сигналната линия, което може да предполага възможен възходящ тренд в цените на DOT. Зелените ленти на хистограмата обаче губят сила, което може да предполага отслабващ възходящ импулс на пазара.

Анализ на цените на Aptos: APT се покачва до $9,30 след последователно възходящо движение

Освен това лентите на Болинджър показват тесен път, който може да означава нисък обем на търговия. Все пак, тъй като зелените свещници се формират на графиката, това също може да означава настъпваща волатилност на пазара.

Анализ на цените на Polkadot 4-часова графика: Последни развития

4-часовата графика за ценови анализ на Polkadot потвърждава възходящото движение на пазара. DOT се търгува в тесен диапазон от $5,27 до $5,30. Линията на тренда се насочва нагоре, което показва възходящо движение на пазара. Биковете трябва да тласнат цените над $5,30, за да продължи възходящият тренд на пазара.

RSI се повиши до нивото от 50.17, което предполага, че купувачите са поели контрол над пазара и може да продължат да повишават цените. Линията MACD е над своята сигнална линия, което означава бичи импулс на пазарите. Хистограмата е твърдо в положителна територия.

DOT/USD 4-часова ценова диаграма. Източник: TradingView

Лентите на Болинджър показват тясна пътека, която може да показва нисък обем на търговия на пазарите, но в същото време може също така да показва, че DOT цените може да пробият от текущите нива и да се повишат или понижат в зависимост от пазарните настроения.

Заключение за анализ на цената на Polkadot

В заключение на анализа на цените на Polkadot, цените на DOT вървят нагоре и в момента се търгуват на $5,29. 4-часовата графика предполага, че купувачите са поели контрола над пазара и може да продължат да повишават цените на DOT в близко бъдеще. Съпротивата беше идентифицирана при марката $5,30, която трябва да бъде пробита, за да могат биковете да поемат контрол над пазара.

Публикацията на Милчо Атанасов: "Анализ на цените на Polkadot: DOT надпревара до $5,29 след възходящо съживяване" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Потенциалният ско...
Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: проницателен анализ на Glassnode В скорошна нишка в Twitter от съоснователите на Glassnode, водеща...

Dogecoin (DOGE) и...
Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) са изправени пред значителни загуби

Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) на фона на спада на меме монетите Пазарът на криптовалути, особено на мем токени като Dogecoin (DOGE) и...

Средносрочна перс...
Средносрочна перспектива на Биткойн: Проучване на бичи и мечи перспективи

Оценка на средносрочната перспектива на Биткойн: съображения и съзерцания @AltcoinSherpa споделя прозрения за средносрочната траектория на...

Ripple (XRP): Пра...
Ripple (XRP): Правната битка със SEC и анализ на цените

Ripple (XRP) е изправен пред гнева на SEC по време на правна битка: Анализ на цените и пазарни тенденции Продължаващият правен спор между...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!