Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализиране на пътя на Solana (SOL) към възстановяване

Анализиране на пътя на...
Анализиране на пътя на Solana (SOL) към възстановяване

Solana (SOL) показва признаци на възстановяване след скорошен спад

След като претърпя почти 40% спад от своя връх от 18 март от $210, Solana (SOL) пое по път на възстановяване, отбелязвайки забележително покачване от дъното си от 13 април от $122. Цената на SOL показа устойчивост, движейки се около границата от $150 към 20 април, преди да надмине този праг на 22 април, достигайки връх от $157.

Оценяване на основите на Солана

В тандем с движенията на цените, фундаменталните показатели на Solana предлагат представа за нейната траектория. Броят на активните адреси, който намаля до минимума от 1,15 милиона на 11 април, оттогава показва възходяща траектория, като в момента е 1,27 милиона. Въпреки това увеличение, Solana остава с приблизително 0,33 милиона активни адреса, срамежливи от скорошния си връх от 1,6 милиона, въпреки че все още надминава нивата, наблюдавани по време на най-високото си ниво за всички времена през ноември 2021 г.

Обратно, броят на транзакциите без гласуване претърпя значителен спад от скорошния си връх от близо 35 милиона на 15 април, падайки рязко до 23,5 милиона. Тези нива, напомнящи за декември миналата година, служат като решаващи нива на подкрепа за SOL.

Въпреки повишението на активните адреси, обемите на транзакциите остават значително по-ниски от тези, наблюдавани по време на историческия връх на Solana през ноември 2021 г.

Ценовият анализ на Solana

Изследвайки динамиката на цените на SOL, криптовалутата достигна своя връх от $210 на 18 март, преди да се върне до $162 до 20 март, отбелязвайки спад от 21%. Впоследствие SOL показа признаци на възстановяване, образувайки възходящ триъгълен модел, като $200 се очертават като забележително ниво на съпротива.

Анализиране на потенциалното възстановяване на Dogecoin през май 2024 г

SOL обаче се сблъска с отхвърляне на това ниво на съпротива, което доведе до отстъпление към началната точка на скорошната възходяща тенденция, което е показателно за потенциална слабост на пазара. Това движение потенциално означава завършване на завършващ диагонален модел, възвестявайки началото на по-голям коригиращ етап.

Неотдавнашното възстановяване, макар и обещаващо, може да е отговор на резкия спад, като цялостната вълнова структура предполага потенциален край на възходящия тренд. Ако този анализ се осъществи, SOL може да се сблъска с по-нататъшен спад, потенциално да пробие възходящата линия на подкрепа и да се насочи към значителната зона на подкрепа при $80.

Като алтернатива, при по-оптимистичен сценарий, коригиращият етап приключва, както е посочено от индекса на относителната сила (RSI) на четиричасовата графика, който навлезе в зоната на свръхпродаденост под 30% на 13 април.

Ключов момент се намира на нивото на корекция на Фибоначи 0,618 при $174. Устойчиво движение над това ниво може да проправи пътя за подновена възходяща траектория, потенциално изтласквайки SOL над $200 отново. Обратно, отхвърлянето на това ниво може да увеличи вероятността от по-нататъшен спад.

Заключение

Докато Solana преминава през период на възстановяване на фона на нестабилност на пазара, инвеститорите остават настроени както към движенията на цените, така и към основните фундаменти. С ключови нива на подкрепа и съпротива, очертаващи потенциални пътища напред, стратегическата бдителност е наложителна за капитализиране на възникващите възможности в рамките на екосистемата Solana.

Публикацията на Сребрин Петров: "Анализиране на пътя на Solana (SOL) към възстановяване" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Анализатор вижда ...
Анализатор вижда признаци на потенциално обръщане на цената на XRP спрямо Биткойн

Пазарен ветеран сигнализира за възможно обръщане на цената на XRP спрямо Биткойн Тъй като Биткойнът продължава възходящата си траектория от...

Биткойн вижда важ...
Биткойн вижда важен сигнал за покупка

Биткойн вижда сериозен сигнал за покупка на фона на глобалното изместване на ликвидността Биткойн (BTCUSD) тихо задейства значителен сигнал...

DogeCoin (DOGE) у...
DogeCoin (DOGE) управлява волатилността сред смесени богатства

Dogecoin (DOGE) е изправен пред волатилност на фона на смесени богатства Dogecoin (DOGE) беше подложен на голяма волатилност през последните...

Биткойн (BTC) е и...
Биткойн (BTC) е изправен пред критичен момент с $1,01 милиарда в дълги ликвидации

Биткойн (BTC) на кръстопът: $1,01 милиарда в дълги ликвидации сигнализират за критичен момент Биткойн (BTC) се намира в ключов момент, когато...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!