Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Бъдете сдържани през август

Юли е като мимолетен момент и той е мимолетен. Август е близо и наблизо. От средата на юли обемът на търговия се сви изключително много, което доведе до много несигурни фактори за операцията през август. Ако няма големи благоприятна ситуация, това Трудно е да се постави нов връх през месеца, но има някои несигурни фактори, които носят някои рискове за сигурността на пазара, така че операцията през този месец трябва да бъде сдържана, особено операцията в дълга посока. Ще бъде намален наполовина, а тези, които не искат да бъдат хванати, трябва внимателно да прочетат днешната статия.

Един от тригерите през август е, че SEC може да отхвърли приложението на BlackRock за Bitcoin ETF. Първият период за отговор за прегледа е този месец и това е първият път. Това приложение няма да върви толкова гладко, така че има голяма вероятност, че ще бъде отхвърлено. Възстановяването в края на юни е повлияно от това положително настроение. Веднъж отхвърлено, това ще удари тежко в краткосрочен план. Въпреки че всички знаем, че това заявление в крайна сметка ще бъде одобрено, това е дълъг път.

Предпазител 2: Кръвосмучещото ново издаване на облигации достигна своя връх през август. През юни балансът на фискалния сектор на САЩ се увеличи с повече от 400 милиарда щатски долара. Кръвосмучещият ефект на американския дълг току-що започна и ще има нови емитиране на облигации в бъдеще, което вероятно ще достигне своя връх през август. Връх, ключът е, че този процес е придружен и от свиване на баланса на Фед. Тъй като банката на Силиконовата долина гръмна от спешното спасяване на Фед, свиващият се баланс на Фед лист надхвърли спасителната скала Тези действия ще доведат до непрекъснато затягане на пазарната ликвидност.

Гледайки месечната линия:

Първото месечно налягане на Биткойн е около 31000;

Първото месечно налягане на етера е в диапазона от 1970~1980

Пазарен анализ на 6.9, бъдете бдителни през нощта. Пазарът продължава да се колебае нагоре и надолу, без никаква посока, така че гледайте повече и се движете по-малко и бъдете търпеливи и вземайте решения.

Първото месечно налягане на Latiao е около 110

Първото месечно налягане на BCH е около 290

Горното е референция за нивото на натиск, а не целевата позиция на биковете, така че е необходимо тази логика да е ясна.

Търговията не е толкова сложна, колкото си представяте, напротив, колкото по-проста, толкова по-добре. Колкото по-прости са правилата за търговия, толкова по-лесно е да видите пазара, колкото по-проста е системата за търговия, толкова по-лесно е да се изпълни.

От авенюто до простотата, изоставете досадните и разсейващи мисли, наблюдавайте пазара с очите си и танцувайте с него.Анализът на любовните точки ще ви отведе да изпитате различен стил!

Тази сутрин пазарът отвори за 2 часа и отчете плавна печалба, а всички, които го последваха, бяха изядени;

Публикацията на Димитър Тодоров: "Бъдете сдържани през август" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!