Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

BONK нараства, изпреварва FLOKI по пазарна капитализация

BONK нараства,...
BONK нараства, изпреварва FLOKI по пазарна капитализация

BONK надмина FLOKI: Рали подчертава нарастваща известност на фона на смесени пазарни настроения

През последните седмици BONK претърпя забележителен скок в интереса, което доведе до пазарната му капитализация, надминаваща тази на Floki Inu [FLOKI], според данни от CoinMarketCap.

Феноменалното рали на BONK: От тестването на нива на съпротива около $0,00001934 на 14 април, цената на BONK почти се удвои, скоквайки с впечатляващите 103%. Този скок дойде след период на спад през март, характеризиращ се с модел на двоен връх, последван от низходяща тенденция с множество по-ниски дъна и по-ниски върхове.

Възходящ импулс и бъдещи цели: Въпреки предходната низходяща тенденция, BONK успя да събере значителен бичи импулс, преодолявайки предишните нива на съпротива. Въпреки че обръщането на тенденцията не беше напълно потвърдено, има оптимизъм, че BONK може да надмине нивото от $0,00002946 и потенциално да се насочи към $0,00003654 в бъдеще.

SOL токенът на Solana нараства, изпреварва BNB по пазарна капитализация

Пазарни индикатори и теглене на печалби: Скорошни данни обаче показват спад в паричния поток Chaikin (CMF) за BONK, което показва значително намаляване на паричния поток, вероятно поради теглене на печалба от някои притежатели. Индексът на относителната сила (RSI) също падна до 47,68, което предполага неутрален импулс и потенциално странично движение.

Социален обем и настроения: Социалният обем около BONK нарасна през последните дни, което показва нарастваща популярност в платформите на социалните медии. Въпреки това, претегленото настроение за BONK е намаляло, което предполага преобладаване на отрицателни коментари в сравнение с положителните.

Сравнение с FLOKI: За разлика от това, FLOKI е претърпял спад в социалния обем в сравнение с BONK и също така е наблюдавал значителен спад в претеглените настроения. Към момента на писане FLOKI се търгуваше на $0,0001689, отбелязвайки спад от 6,58%.

Заключение: Впечатляващото рали на BONK и изпреварването на FLOKI по пазарна капитализация подчертават нарастващата му известност и инвеститорски интерес. Докато последните индикатори предполагат временна пауза в импулса, нарастването на социалния обем показва постоянно внимание от страна на общността. Въпреки това се препоръчва предпазливост, тъй като настроенията на пазара остават смесени, с потенциал за прибиране на печалби и странично движение в близко бъдеще.

Публикацията на Георги Минев: "BONK нараства, изпреварва FLOKI по пазарна капитализация" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Cardano (ADA) Уве...
Cardano (ADA) Увеличения на активността на китовете

Cardano (ADA) свидетелства за нарастване на активността на китовете на фона на пазарна турбуленция: Анализ на инерцията и бъдещите траектории...

Биткойн: Експерте...
Биткойн: Експертен анализ прогнозира потенциален спад от 13%.

Анализ на цената на Биткойн: По-отблизо на скорошната волатилност В скорошен туит от Xanrox, запален анализатор на криптовалута, движението...

Shiba Inu (SHIB) ...
Shiba Inu (SHIB) е готов за 20% рали: Прозрения на анализатор и сигнали във веригата

Shiba Inu (SHIB) може да нарасне с 20% при специфични условия Анализатор е идентифицирал потенциален сценарий, при който Shiba Inu (SHIB)...

Биткойнът се отте...
Биткойнът се оттегля до $61 000. Икономическите данни на САЩ влияят върху пазара

Биткойнът се оттегля до $61 000, тъй като икономическите данни на САЩ влияят върху пазарната волатилност В динамичната сфера на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!