Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Джейми Даймън изненадва с обръщане на Биткойн, тъй като прогнозата за цена от $1 милион се ускорява

Джейми Даймън...
Джейми Даймън изненадва с обръщане на Биткойн, тъй като прогнозата...

Изпълнителният директор на JPMorgan Джейми Даймън изненадва с обръщане на Биткойн, тъй като прогнозата за цена от $1 милион се ускорява

Биткойн скочи над предишния си връх за всички времена, надвишавайки $70 000 за Биткойн тази седмица, подтикван от неочакваните възходящи настроения от Доналд Тръмп и ескалиращите спекулации около потенциална „тайна суверенна оферта за Биткойн“.

Забележителното покачване доведе до скок на цената на Биткойн с приблизително 350% след най-ниските му стойности от 15 000 долара за Биткойн в края на 2022 г., като се съобщава, че титанът на Уолстрийт BlackRock гледа към колосална възможност за 90 трилиона долара в Биткойн пространството.

В зашеметяващ обрат, главният изпълнителен директор на JPMorgan Джейми Даймън, известен със своята твърда анти-Биткойн позиция, смени предавката, извеждайки напред значителна прогноза за цена на Биткойн от $1 милион. Даймън, който по-рано призова Биткойните да бъдат „затворени“ и го отхвърли като „пресилена измама“, изненада наблюдателите с последните си забележки.

„Не знам за какво служи самият Биткойн, но аз защитавам правото ви да пушите цигара, ще защитя правото ви да купите Биткойн“, каза Даймън по време на Australian Financial Review Business Summit, както съобщава Ройтерс. Въпреки тази промяна в тона, Даймън поясни, че той лично няма намерение да купува Биткойни.

Декодиране на прогнозата за цена от $17 на Polkadot: анализиране на връзката му с Биткойн

Миналите критики на Даймън към Биткойн бяха язвителни, определяйки ги като инструмент, използван предимно от престъпници за незаконни дейности като пране на пари и укриване на данъци. Той обаче ръководи набега на JPMorgan в блокчейн технологията, ръководейки разработването на собствен блокчейн, вдъхновен от Биткойн, наречен Onyx.

Неотдавнашният скок в цената на Биткойн беше подхранван от одобрението на набор от борсово търгувани фондове (ETF) на Биткойн от Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC). Това развитие накара Кати Ууд, главен изпълнителен директор на Ark Invest, да преразгледа предишната си възходяща прогноза за цената на Биткойн за достигане на 1 милион долара до 2030 г.

„Нашата цел е над това и с новите ни очаквания за институционално участие, нарастващата цена, която приемаме за институциите, всъщност се е удвоила“, обясни Ууд в интервю за New Zealand Herald. Тя отбеляза, че одобрението на SEC бележи важен крайъгълен камък, ускорявайки графика за потенциалната ценова траектория на Биткойн.

Ууд подчерта, че въпреки скока на цената, никоя платформа все още не е одобрила Биткойн, което показва, че скорошното ценово действие е настъпило дори преди регулаторното одобрение. Това подчертава потенциала за по-нататъшен ръст, след като регулаторните пречки бъдат преодолени, сигнализирайки за нова фаза на институционално приемане и растеж на пазара.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Джейми Даймън изненадва с обръщане на Биткойн, тъй като прогнозата за цена от $1 милион се ускорява" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!