Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Декодиране на прогнозата за цена от $17 на Polkadot: анализиране на връзката му с Биткойн

Декодиране на...
Декодиране на прогнозата за цена от $17 на Polkadot: анализиране на...

Разбиране на прогнозата за цена от $17 на Polkadot и нейната връзка с Биткойн

Скорошното покачване на цената на Polkadot (DOT) през последните 24 часа предизвика спекулации сред анализаторите, като някои предполагат, че това може да е сигнал за началото на възходящия ход, водещ до исторически връх. Анализаторът Михаел ван де Попе се задълбочава в представянето на DOT срещу Tether (USDT) и Биткойн (BTC), като хвърля светлина върху неговата потенциална траектория.

Възходящи сигнали: по-високи върхове и по-ниски спадове

Представянето на DOT спрямо USDT разкри поредица от по-високи върхове и по-ниски дъна, модел, който обикновено се тълкува като бичи. Тази тенденция показва устойчивост срещу низходящ натиск и потенциал за поскъпване. С DOT, установяващ възходящ тренд от $8,97, той е изправен пред решаваща съпротива около границата от $10. Пробив над тази съпротива може да проправи пътя за рали към $17, потенциално сигнализирайки най-високото ниво за всички времена.

Ниско ниво на цикъл спрямо Биткойн: дългосрочна възходяща теза

Оценявайки представянето на DOT спрямо Биткойн, анализаторите отбелязват, че в момента то е на най-ниското ниво на цикъла. Това наблюдение засилва дългосрочната възходяща перспектива за токена. Важно е обаче да се вземат предвид други индикатори, за да се прецени точно траекторията на DOT.

Нива на ликвидация и делта на кумулативното ниво на ликвидация (CLLD)

Джейми Даймън изненадва с обръщане на Биткойн, тъй като прогнозата за цена от $1 милион се ускорява

Нивата на ликвидация предлагат прозрения за потенциални ценови точки, където могат да възникнат събития на ликвидация, което е от решаващо значение за оценка на пазарните настроения. Делтата на кумулативното ниво на ликвидация (CLLD) показва дали действията на пазара на деривати клонят към бичи или мечи пристрастия. В момента DOT показва липса на ликвидност между $10,36 и $10,96, което предполага потенциална лекота при изкачване към $11. Въпреки това, над този диапазон може да възникне значителна ликвидационна дейност, особено за търговци с висок ливъридж.

Възходяща теза, подкрепена от процента на финансиране

Процентът на финансиране, който измерва разликата между спот и постоянните цени, е друг ключов показател. Положителният процент на финансиране показва, че отворените дълги позиции плащат къси позиции, за да запазят позициите си, което предполага възходящо настроение. В допълнение, намаляващият процент на финансиране, докато цената на DOT се покачва, сигнализира за агресивно натрупване от спот купувачи, което допълнително подкрепя възходящата перспектива.

Заключение: Потенциал за продължаване на растежа

Като се има предвид нарастващото ценово действие на DOT и положителния процент на финансиране, анализаторите очакват продължаване на траекторията му на север през следващите седмици. Въпреки това е изключително важно да се наблюдава динамиката на пазара и други индикатори, за да се потвърди ефективно тази възходяща теза.

Докато пътуването на Polkadot се развива, връзката му с Биткойн и други пазарни фактори ще продължи да оформя ценовата му траектория, предлагайки ценни прозрения както за инвеститори, така и за търговци.

Публикацията на Николай Кръстев: "Декодиране на прогнозата за цена от $17 на Polkadot: анализиране на връзката му с Биткойн" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Биткойн (BTC) е и...
Биткойн (BTC) е изправен пред критичен момент с $1,01 милиарда в дълги ликвидации

Биткойн (BTC) на кръстопът: $1,01 милиарда в дълги ликвидации сигнализират за критичен момент Биткойн (BTC) се намира в ключов момент, когато...

DogeCoin (DOGE) у...
DogeCoin (DOGE) управлява волатилността сред смесени богатства

Dogecoin (DOGE) е изправен пред волатилност на фона на смесени богатства Dogecoin (DOGE) беше подложен на голяма волатилност през последните...

Cardano (ADA) е г...
Cardano (ADA) е готов за потенциално рали

Cardano (ADA) е готов за потенциално рали: Метриките във веригата сигнализират за възможност за закупуване Cardano (ADA) може да е на ръба на...

Потенциалният ско...
Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: проницателен анализ на Glassnode В скорошна нишка в Twitter от съоснователите на Glassnode, водеща...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!