Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Експерт прогнозира скок на XRP с 600%-1000% до $5,5

Експерт прогнозира...
Експерт прогнозира скок на XRP с 600%-1000% до $5,5

Експерт прогнозира забележителен скок от 600%-1000% за XRP, насочен към $5,5

В смела прогноза, експерт по криптовалута прогнозира зашеметяващ скок на XRP, очаквайки печалби от над 600%. Въпреки бавния си растеж, XRP е позициониран за значително изкачване по време на очаквания бик ръст през 2024 г.

Прогноза за цената: надхвърляне на цена от $5

В X (бивш Twitter), крипто експертът Egrag Crypto направи вълни, като пророкува експоненциален възход за XRP. С непоколебима убеденост, Egrag Crypto „гарантира“ метеоритен ръст на XRP, като го издига нагоре с 600% до 1000%, в крайна сметка достигайки $5,5, поставяйки нови върхове за всички времена.

Експертът представи щателно изработена диаграма, очертаваща ценовата траектория на XRP от 2017 г. насам, придавайки достоверност на неговите твърдения. Черпейки прозрения от историческите модели, Egrag Crypto разглежда внимателно минали скокове на цените на криптовалутата, особено когато 21 експоненциална подвижна средна (EMA) се пресича с 55 подвижна средна (MA).

Пазарен експерт прогнозира предстоящ пробив на XRP

Позовавайки се на исторически данни, крипто анализаторът подчертава страхотния ръст на XRP с 902,85% до $0,0646 през 2017 г., последван от забележителен скок от 585,29% до $1 през 2021 г. Екстраполирайки от минали тенденции, XRP е готов да скочи с 585,20% до $3,26 през 2024 г. Ако XRP актуализира цена от 900% или 585%, експертът твърди, че тя може да се покачи съответно до $5,5 или $4.

Egrag Crypto остава непоколебим в своя оптимизъм, като твърди, че неуспехът да се постигне рекорден връх от $5 до $10 по време на бичия цикъл през 2024 г. може да отложи изкачването на XRP до последващия възход на пазара. Въпреки това експертът остава оптимистичен, предвиждайки трицифрени увеличения и безпрецедентни етапи на хоризонта за XRP.

Очаквана времева линия: Насочване към $5,5 до средата на 2024 г

В отговор на запитвания от член на крипто общността, Egrag Crypto уверено предвижда изкачването на XRP до $5,5 между април и юли 2024 г. Насърчавайки пламенната общност на XRP да се подготви за този потенциално трансформиращ период, той остава решителен в убеждението си, че XRP е готов да мащабира нови височини.

Въпреки неотдавнашните колебания в цените, крипто експертите изобилстват от оптимизъм относно бъдещата траектория на XRP. Според данните на CoinMarketCap, XRP е свидетел на скромен спад от 1,77% в рамките на 24 часа и 3,93% през последната седмица, като в момента е на $0,61. Въпреки че надхвърли нивата на съпротива над $0,5, XRP все още изостава зад върха си за 2018 г. от $3,84.

Публикацията на Николай Кръстев: "Експерт прогнозира скок на XRP с 600%-1000% до $5,5" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Dogecoin е изправ...
Dogecoin е изправен пред мечи натиск

Dogecoin е изправен пред мечи натиск сред пазарната несигурност: Анализ на ценовите модели и нивата на подкрепа Dogecoin (DOGE), най-голямата...

Еволюцията на Бит...
Еволюцията на Биткойн: оползотворяване на инвестиционния потенциал

Навигиране в еволюцията на Биткойн: балансиране на инвестициите и полезността За мнозина концепцията за плащане с Биткойн се чувства толкова...

SEC вероятно ще о...
SEC вероятно ще откаже Ethereum ETF

SEC вероятно ще откаже Ethereum ETFs: Последици и стратегии за емитентите Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) е готова да отхвърли...

Анализ на Биткойн...
Анализ на Биткойн: Навигация в краткосрочната волатилност

Анализ на BTCUSDT: Оценка на краткосрочната волатилност на фона на дългосрочен оптимизъм В забързания свят на търговията с криптовалути,...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!