Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

$FLEX нагоре с над 40% тази седмица: Прогнозите за цените очакват повече ръст

$FLEX се повиши с 40% тази седмица и 4000% за една година. Може ли да продължи да изпомпва?

Ключови точки:

  • $FLEX се повиши с над 30% за 24 часа, въпреки че останалата част от пазара стана червена.

  • Миграцията на монетата Flex към новата OPNX борса на проекта води до възходящи настроения.

  • $FLEX се доближава до рекордния си връх.

Flex Coin ($FLEX) се разпали напоследък, поскъпвайки с над 4000% през изминалата година, тъй като бавно се доближава до най-високата си цена за всички времена. Параболичното рали, което започна през май, се очаква да продължи от много експерти по прогнозиране на цените, тъй като токенът заема централно място в новата услуга за обмен на проекта. В тази публикация ще разберете защо цената на монетата Flex расте, случаите на употреба и ще разгледате водещите прогнози за цените на $FLEX.

Какво е Flex?

$FLEX е родният токен за обмен на Coin Flex, който предлага на притежателите различни предимства като намалени такси за търговия и награди за залагане. Токенът беше пуснат през 2019 г. и оттогава ролята му в екосистемата Coin Flex се разширява. Борсата Coin Flex предлага автоматизирана услуга за маркетмейкър с десетки търговски двойки и опции за земеделие, но в момента е офлайн, тъй като екипът стартира нова борса.

$FLEX има максимално предлагане от малко над 98 милиона токена, от които 99% са в обращение и пазарна капитализация от $655 милиона. Неотдавнашният скок доведе до снежна топка на пазарната му капитализация и сега се намира в топ 70. Предлагането на $FLEX бавно намалява поради механизъм за изгаряне, който се прилага към 10% от печалбите и приходите на борсата.

История на цените на Flex

Когато $FLEX стартира в средата на 2019 г., той се търгуваше за около $0,2 и остана на тази цена до лятото на 2021 г., което много хора смятат за началото на най-скорошния бичи пазар. $FLEX направи луд пробег и достигна $4 през декември 2021 г. Въпреки това, една година по-късно мечките бяха напълно унищожили цената му и той се търгуваше само за $0,05.

В началото на 2023 г. $FLEX започна да се възстановява, рали с над 4000%, изпращайки го над $2. Ралито взе кратка пауза, но в средата на юли класациите станаха изключително възходящи и $FLEX скочи рязко до текущата си цена от $6,8, което е само с 10% под историческия си връх от 2021 г.

Механизмът за изгаряне на $FLEX намалява предлагането му и пускането на нова борса изглежда стимулира търсенето.

Защо Flex се увеличава с 30%?

Основната причина за неотдавнашното рали на $FLEX, което отбеляза 24-часово увеличение на цената от 30% и скок от 600% през последните два месеца, е преходът от FLEX към OX. Очаква се токенът $OX да бъде естествен токен в новата OPNX борса на проекта. Тази нова борса твърди, че предлага на потребителите от вече сринати борси като FTX и Celsius опцията да търгуват токените, които са заключили на фалирали платформи чрез „токенизирани искове“.

FLEX нагоре +32,09%, BTC +0,34%, FLEX Coin е монетата на деня – Ежедневна пазарна актуализация за 27 юни 2023 г.

Всеки, който използва моста от $FLEX към $OX, получава бонус обменен курс 1:125. Освен това се очаква Flex coin да запази своята полезност като платен токен на новата борса. В резултат на това $FLEX изглежда е поел централна роля в управлението на борса, която твърди, че предлага нов начин за хората, изгорени от FTX и други неуспешни крипто борси, за достъп до техните токени.

В рамките на дни след обявяването на бонуса за преход $OX, пазарната капитализация на $FLEX се удвои повече от два пъти.

Откакто беше обявена миграцията от $FLEX към $OX, токенът се изпомпва. Източник: Twitter

Прогноза за гъвкави цени

Помпата $FLEX е меко казано луда и ако се вярва на разработчиците, изглежда, че се ръководи от интегрирането й в иновативна платформа за обмен на крипто. Много сайтове за прогнозиране на цените са възходящи за $FLEX в краткосрочен и дългосрочен план.

Coincheckup смята, че ралито на $FLEX има много повече място за растеж, с шестмесечна ценова цел, оценяваща 65% възвръщаемост и над 100% за 12 месеца.

Insidebitcoins не е издал конкретни целеви цени за $FLEX, но като цяло е оптимистичен за токена след скорошния скок.

Coincodex обхвана набор от технически $FLEX индикатори и посочва, че почти всяка пълзяща средна е станала възходяща през последните няколко месеца. Сайтът казва, че $FLEX мига възходящи технически индикатори за краткосрочен и дългосрочен план.

Заключение

Ралито на $FLEX видя алтернативна монета, която загуби почти цялата си стойност по време на мечия пазар през 2022 г., да се възстанови до само няколко процента под най-високата си стойност за всички времена. Токенът се покачва поради интегрирането му в нова борса и също така е безопасно да се каже, че FOMO стартира, като много хора купуват сега, надявайки се, че ралито тласка $FLEX до нов рекорд за всички времена. Ценовите прогнози предполагат, че има повече място за $FLEX да расте, но след такова екстремно рали винаги се препоръчва предпазливост.

Публикацията на Светлана Петкова: "$FLEX нагоре с над 40% тази седмица: Прогнозите за цените очакват повече ръст" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Cardano (ADA) Уве...
Cardano (ADA) Увеличения на активността на китовете

Cardano (ADA) свидетелства за нарастване на активността на китовете на фона на пазарна турбуленция: Анализ на инерцията и бъдещите траектории...

Shiba Inu (SHIB) ...
Shiba Inu (SHIB) е готов за 20% рали: Прозрения на анализатор и сигнали във веригата

Shiba Inu (SHIB) може да нарасне с 20% при специфични условия Анализатор е идентифицирал потенциален сценарий, при който Shiba Inu (SHIB)...

Биткойн: Експерте...
Биткойн: Експертен анализ прогнозира потенциален спад от 13%.

Анализ на цената на Биткойн: По-отблизо на скорошната волатилност В скорошен туит от Xanrox, запален анализатор на криптовалута, движението...

Биткойнът се отте...
Биткойнът се оттегля до $61 000. Икономическите данни на САЩ влияят върху пазара

Биткойнът се оттегля до $61 000, тъй като икономическите данни на САЩ влияят върху пазарната волатилност В динамичната сфера на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!