Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Gaming Blockchain Ronin (RON) преживява „зашеметяващо“ нарастване на активните адреси

Gaming Blockchain...
Gaming Blockchain Ronin (RON) преживява „зашеметяващо“ нарастване...

Ronin (RON) Gaming Sidechain нараства със запис на активни адреси и Binance Pay Integration

В забележително развитие, докладвано от фирмата за пазарно разузнаване Nansen, Ronin (RON), странична верига на Ethereum (ETH), фокусирана върху игрите, претърпя изключителен скок в адресната активност миналия месец. Отчитайки впечатляващите 464 000 активни адреса през ноември, Ronin стана свидетел на забележително увеличение от 368% в сравнение с предходния месец, отбелязвайки най-същественото процентно увеличение сред всички блокчейн мрежи.

Фон и стартиране

Стартиран през 2021 г. от Sky Mavis, същата фирма, която стои зад протокола за децентрализирани игри Axie Infinity (AXS), Ronin служи като решение за мащабиране, предназначено да поеме милиони ежедневни потребители. Страничната верига за игри бързо привлече вниманието заради иновативния си подход за подобряване на скалируемостта и потребителското изживяване в рамките на игралната екосистема.

Ефективност на жетона RON

Родният токен на проекта Ronin, RON, в момента се оценява на $1,65. Това я поставя като 127-ата класирана криптовалута по пазарна капитализация. Трябва да се отбележи, че RON претърпя впечатляващ скок от 230% от началото на ноември, когато се търгуваше на $0,50. Тази стабилна производителност подчертава нарастващия интерес и възприемането на страничната верига, фокусирана върху игрите.

Интеграция с Binance Pay

Cardano (ADA) готов за Бул Рън: Транзакции с китове, нарастване на активните адреси

В стратегически ход за подобряване на достъпността на потребителите и удобството на финансиране, Ronin наскоро обяви своята интеграция с Binance Pay. Тази интеграция има за цел да рационализира процеса на финансиране на портфейла за потребителите, като предоставя механизъм за търговците за достъп до средствата си в Binance и да ги използват извън границите на крипто борсата.

Призивът на Binance Pay

Изборът на Ronin на Binance Pay като интеграционен партньор се дължи на неговия уникален механизъм, който позволява на търговците да имат достъп и да използват средствата си извън традиционната среда за крипто обмен. Този ход е в съответствие с ангажимента на Ronin за улесняване на удобното за потребителя навлизане и създаване на безпроблемно изживяване за нарастващата потребителска база.

Съобщението на Ронин

„През последните няколко седмици видяхме един въпрос да изскача отново и отново: „Как мога да включа средствата си в Ronin?“ Въпреки че Ethereum bridge и нашите партньори в Ramp са чудесно място за начало, днес ние сме въвеждайки още един партньор за включване в екосистемата на Ronin – Binance Pay. Тъй като Axie Classic DAU (ежедневно активни потребители) нараства и Pixels превземат света, това е страхотна възможност да кажете на семейството и приятелите си, че никога не е било по-лесно да финансирате първия си портфейл Ronin.”

Нарастването на активните адреси в страничната верига Ethereum на Ronin, фокусирана върху игрите, и интеграцията с Binance Pay подчертават нарастващото значение на проекта в блокчейн и игралните общности. С ангажимент за мащабируемост и потребителска достъпност, производителността и стратегическите партньорства на Ronin го позиционират като ключов играч в развиващия се пазар на блокчейн игри и децентрализирани приложения. Докато игралната индустрия продължава да възприема блокчейн технологията, траекторията на Ronin предполага обещаващо бъдеще в бързо разрастващата се метавселена.

Публикацията на Сребрин Петров: "Gaming Blockchain Ronin (RON) преживява „зашеметяващо“ нарастване на активните адреси" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Dogecoin е изправ...
Dogecoin е изправен пред мечи натиск

Dogecoin е изправен пред мечи натиск сред пазарната несигурност: Анализ на ценовите модели и нивата на подкрепа Dogecoin (DOGE), най-голямата...

Еволюцията на Бит...
Еволюцията на Биткойн: оползотворяване на инвестиционния потенциал

Навигиране в еволюцията на Биткойн: балансиране на инвестициите и полезността За мнозина концепцията за плащане с Биткойн се чувства толкова...

Анализ на Биткойн...
Анализ на Биткойн: Навигация в краткосрочната волатилност

Анализ на BTCUSDT: Оценка на краткосрочната волатилност на фона на дългосрочен оптимизъм В забързания свят на търговията с криптовалути,...

SEC вероятно ще о...
SEC вероятно ще откаже Ethereum ETF

SEC вероятно ще откаже Ethereum ETFs: Последици и стратегии за емитентите Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) е готова да отхвърли...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!