Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Грандиозен провал за крипто кит инвестирал в TREE Altcoin

Грандиозен провал за...
Грандиозен провал за крипто кит инвестирал в TREE Altcoin

Основен крипто кит е изправен пред значителна загуба, тъй като стартирането на TREE Altcoin претърпява спад

При изненадващ обрат на събитията, значителен криптовалутен кит се натъкна на значителна неуспех след пускането на алткойн TREE от Tree of Alpha, забележителна фигура в света на криптовалутите. Стартирането предизвика значително вълнение, като ентусиастите се надпреварваха да станат ранни купувачи на токена, само за един голям кит, който претърпя огромна загуба малко след значителна покупка.

Пускане на TREE Altcoin и феноменална реакция

TREE, алткойнът, издаден от Tree of Alpha, предизвика значителен шум в общността на криптовалутите, тъй като последователите нетърпеливо се състезаваха да бъдат сред първите, които ще придобият токена. Датата на стартиране беше предварително обявена, което допринесе за очакването около това ново допълнение към крипто пазара.

Огромната покупка на кит и незабавeн провал

Въпреки присъщите рискове от инвестиране в току-що стартиран алткойн, един криптовалутен кит направи смел ход, инвестирайки умопомрачителните $235 000 в TREE токени. Тази значителна инвестиция беше направена по време на началната фаза, демонстрирайки високото ниво на интерес към алткойна. Въпреки това, китът се сблъска със значителна неуспех, когато стойността на токените TREE падна с 97,8% малко след покупката.

Драстично обезценяване и символичната стойност

NIZA Coin с грандиозен вход в LBank

Цената на токените TREE, придобити от кита, бързо спадна от първоначалната инвестиция от $235 000 до едва $5400. Това бързо обезценяване на стойността подчертава присъщата нестабилност и рисковете, свързани с новопуснати алткойни, особено в ранните им етапи на търговия.

Текущо състояние и непродадени токени

Към момента на писане китът не е продал своите токени TREE въпреки понесената значителна загуба. Това решение може да отразява стратегически избор за изчакване на потенциални промени на пазара или дългосрочна инвестиционна стратегия.

Изявление на основателя на TREE

В отговор на ситуацията, основателят на TREE, Tree of Alpha, изясни, че всички TREE токени са освободени и няма заключени токени. Освен това основателят подчерта, че токените TREE не притежават присъща стойност и се възприемат от общността като имащи потенциал за мемекойни.

Стартирането на алткойна TREE, белязано от ентусиазирано очакване и значителна инвестиция на голям кит, взе неочакван обрат със значително обезценяване на стойността на токена. Този инцидент служи като напомняне за спекулативния характер на инвестициите в криптовалута, особено в контекста на току-що стартираните алткойни. Докато крипто общността наблюдава разгръщащите се събития, тя подчертава значението на задълбочените изследвания и предпазливостта при навигиране в динамичния пазар на пазара на криптовалута.

Публикацията на Наталия Иванова: "Грандиозен провал за крипто кит инвестирал в TREE Altcoin" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!