Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Има ли все още шанс да правите пари в сегашния валутен кръг?

Мислене за текущата пазарна ситуация на крипто пазара от множество измерения

Макро измерение:

①Краткосрочно юни-юли: Федералният резерв спря повишенията на лихвените проценти през юни и вероятността за повишаване на лихвените проценти през юли беше до 70% (27 юли). Повишаването на лихвените проценти беше прекомерно, за да се постави на пауза, а краткосрочните настроението на този етап беше положително. Очакваното емитиране на американски облигации през юни ще бъде на стойност 100 милиарда щатски долара (паричният баланс на правителството се очаква да бъде около 400 милиарда щатски долара до края на юни) и въздействието ще бъде относително малко, а мащабният трилион -ниво ще се проведе през втората половина на годината.

Следователно макросът през юни-юли е сравнително положителен.В съчетание с емоционални причини има възходяща тенденция в макроса (американските акции наистина се повишиха много напоследък)

② Средносрочен август-декември: Федералният резерв спира повишаването на лихвените проценти, за да поддържа високи лихвени проценти и финансовият пазар ще бъде изправен пред двойния натиск на кървенето на пазара на облигации и икономическата рецесия. По това време дългът на САЩ ще бъде емитиран в мащаб от трилиони долари, финансовите средства ще се върнат обратно към дълга на САЩ и пазарната активност и ликвидността ще бъдат значително намалени.

Голямо количество средства ще бъдат използвани за стабилна инвестиция и избягване на риска. Когато дойде бурята, запазването на главницата е най-правилната инвестиция. Американските облигации и златото трябва да бъдат активите от първия ешелон, а американските акции, технологичните акции на ИИ и Биткойните са активите от втория ешелон. Ако средствата са хеджиращи, има голяма вероятност Биткойнът да няма голям приток на капитал.Ако средствата избягат (данъчно облагане на Байдън + обърната банкова буря), тогава Биткойн може да стане любимец в краткосрочен план.

Опит в търговията с валута: Помислете защо не можете да правите пари в този кръг?

Съществува и потенциална положителна възможност в средносрочен план, тоест засилване на конфликта между Русия и Украйна и локалните конфликти в някои региони поради икономически проблеми.Ако се предизвикат големи регионални конфликти и икономически кризи като инфлация, голямо количество средства също ще навлезе на пазара за криптиране. Трансфер и хеджиране, но поглеждайки назад към цялостната ситуация, инфлацията в много региони няма да спре и има тенденция да продължи да повишава лихвените проценти, но способността да се устои на икономическата рецесия е ниско и може да има риск от гръмотевични бури.

Следователно в средносрочен план макропазарът наистина е пълен с кризи.Могат ли краткосрочните технологични иновации и подобряването на производителността на сектора на ИИ да подкопаят финансовия пазар? Може да има известна възможност, но очевидно има пренасищане на краткосрочното натрупване, индустрията трябва да усвои и е изправена пред най-големия проблем: съответствие и нарушение. Трудно е да има ново подривно строителство в краткосрочен и средносрочен план.

③Средносрочен и дългосрочен: Пазарът на криптиране говори за средносрочен и дългосрочен план, което всъщност е цикъл на халвинга.Битовете ще намаляват производството на всеки четири години (следващият път ще бъде през май 2024 г.).? Следователно ще има поне един цикъл на преход от бик към мечка на всеки четири години, а в повечето случаи ще има 2-3 пъти. Последното намаляване на производството беше през май 2020 г. и цената на Биткойн достигна дъното на около 3800 щатски долара през март 2020 г. и след това започна нов кръг от цикъл на бичи пазар, достигайки исторически връх през март 2021 г. По това време бичият пазар продължи една година, но падна от връх от 64800 до около 28800 само за три месеца, но след това започна вторият кръг на бичия пазар, който продължи 6 месеца и счупи рекорда до 69 000 щатски долара.След два кръга на бик-мечи цикли, тя навлезе в голямата цена за 2022 г. The deep bear's bit достигна дъното на 15 500 щатски долара след обратно извикване. След цяла година на корекция тя започна леко да се възстановява през януари 2023 г. Най-високата точка достигна 31 000 щатски долара. Според историческият сценарий, дали този бик цикъл има нещо общо с повишаването на лихвения процент на Фед. По същия начин, преди халвинга е най-ниското ниво, а след халвинга е етапът на пазарната експлозия. Съпоставянето на този период от време с преобладаващата пазарна среда е изключително критично, като всяка блокада и отваряне през периода на маската стимулира икономиката и инвестициите. Според периода преди халвинга през май 2024 г. все още трябва да има място за рязко разместване и достигане на дъното на цената за Bit. Може би ще видите части от началото на 1.

Следователно е по-рентабилно и евтино да се направи засада 3-6 месеца преди халвинга. Комбинирането на времевия цикъл и дори макроцикъла (намаляването на лихвения процент през първото тримесечие на 2024 г. и възстановяването на водата през второто тримесечие) съвпадат до голяма степен с времевите възли, като например намаляването на лихвения процент на Фед, и те си пасват като Божията воля.

Следователно, при липса на черни лебеди и големи промени в събитията, въртенето на цикъла може да бъде грубо предвидено, особено когато множество измерения се припокриват, което може допълнително да потвърди съответствието му.Индивидите активно участват и задържат положителните емоции в краткосрочен план от От юни до юли 55% позиции, за междинния период август-декември условно, това е условно избягване на рискове или търсене на ниско разположени стойности и изграждане на позиции на партиди (битове, започващи с 1), дългосрочни периодични възли (започвайки от второто тримесечие на 2024 г.) ще оцени ценовото ниво и ще избере най-долната позиция + Участвайте под формата на изграждане на позиции на партиди или под формата на средносрочна фиксирана инвестиция (3-6 месеца балансирана фиксирана инвестиция), когато цената е висока. Крайната лична цел е да постигнете норма на възвръщаемост от 300% от общите активи в рамките на 2 години, а балансът на битовите разходи да е под 25 000 щатски долара, когато достигнете рекорда, може да постигнете целта си, и имате нужда от повече търпение, за да водите продължителна битка. Аз лично вярвам, че пазарът на криптиране ще има място в бъдещето (произлизащо от търсенето на децентрализация след крайността на централизираното общество). Продължавайте да участвате активно на пазара, продължавайте да участвате в събития с висока вероятност и поддържайте добър контрол върху риска

Крайно обобщение: Надявам се, че всеки има обща посока в ума си, повдигнете хоризонтите си и погледнете цялостната ситуация, не само за инвестиции и финансово управление, но и за живота и кариерата. Не се целете твърде високо за бърз успех и бърз успех , настанете се удобно и скоро гледайте небето. Инвестицията е като опит и живот. Има върхове и спадове. Не бъди арогантен, когато стоиш на върха, и не се отказвай, когато си в дъното.

Публикацията на Николай Кръстев: "Има ли все още шанс да правите пари в сегашния валутен кръг?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Биткойн вижда важ...
Биткойн вижда важен сигнал за покупка

Биткойн вижда сериозен сигнал за покупка на фона на глобалното изместване на ликвидността Биткойн (BTCUSD) тихо задейства значителен сигнал...

Биткойн (BTC) е и...
Биткойн (BTC) е изправен пред критичен момент с $1,01 милиарда в дълги ликвидации

Биткойн (BTC) на кръстопът: $1,01 милиарда в дълги ликвидации сигнализират за критичен момент Биткойн (BTC) се намира в ключов момент, когато...

DogeCoin (DOGE) у...
DogeCoin (DOGE) управлява волатилността сред смесени богатства

Dogecoin (DOGE) е изправен пред волатилност на фона на смесени богатства Dogecoin (DOGE) беше подложен на голяма волатилност през последните...

Cardano (ADA) е г...
Cardano (ADA) е готов за потенциално рали

Cardano (ADA) е готов за потенциално рали: Метриките във веригата сигнализират за възможност за закупуване Cardano (ADA) може да е на ръба на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!