Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Корелацията между Pepe и притежателите на Биткойни

Pepe (PEPE) беше една от най-търсените мем монети в началото на годината. С увеличаването на популярността му се увеличи и броят на адресите, който беше около 137 000 към момента на писане. За разлика от това, само 10 300 адреса държаха Биткойни към момента на писане.

Пепе и притежателите на Биткойн са общи

Не само краткосрочните адреси държаха PEPE; беше наблюдавано, че много Биткойн (BTC) китове също се интересуват от мем монетата. Според Нансен 1,27% от всички адреси, държащи PEPE и BTC, са имали и двете монети. Имаше над 50 000 BTC в общо девет адреса.

Адрес, наречен Hgvmax.eth, се очертава като водещ притежател на Pepe и Bitcoin. Общата стойност на Pepe и Биткойн активите на Hgvmax.eth надхвърля $650 000 към момента на писане. Най-значимите портфейли обаче бяха в Unibot, където собствеността им надхвърли 800 000 долара.

Не само Пепе

Още по-забележителен участник, известен като Elite DEX investors, започна да инвестира в средата на май, когато придоби 18,3 милиона токена. Според Zerion те постепенно са увеличили активите си и са достигнали средна цена на токена от $0,0036, възстановявайки повечето от първоначалните си инвестиции. Подобно на Token Millionaire, този търговец също имаше скромно количество Pepe, макар и само малък остатък поради печелившата продажба на техните първични стекове.

Корелацията между Pepe и притежателите на Биткойни

Този Elite DEX Investor демонстрира повишена активност в търговията с мем монети, като държи еклектична комбинация от токени в своето портфолио. Освен Биткойн и Pepe, тяхното участие се разшири до различни други криптовалути, оформяйки диверсифицирана инвестиционна стратегия.

Корелация между BTC и мем монети

Според данните на Нансен, повечето от най-големите притежатели на Биткойн, включително четирима от първите 10 притежатели на Биткойн, са притежавали преди това или в момента притежават Pepe. Тази интересна връзка между BTC и мем монети може да осигури контекст за това какво крие бъдещето за тези криптовалути.

През последните три месеца PEPE показа най-високата корелация с BTC през юли. Впоследствие Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) показаха подобни движения на цените като BTC в началото на август. Въпреки това, към момента на писане, не е наблюдавана значителна корелация между която и да е от мем монетите и BTC, тъй като водещата монета показва само странично движение през този период.

Дейностите на социалния фронт могат да изиграят решаваща роля при определянето на бъдещия успех на тези мем монети. Броят на социалните взаимодействия за PEPE се е увеличил с 53,4%. За DOGE това увеличение беше 20,6% по отношение на споменаванията и 1,1% по отношение на взаимодействията. Shiba Inu наблюдава най-голямото увеличение в сектора на мем монетите и има 119% увеличение на споменаванията и 74,5% увеличение на взаимодействията през последната седмица.

По отношение на общото настроение, всички тези мем монети показаха значително увеличение на претегленото настроение. Това показва, че положителните перспективи за тези токени надвишават отрицателните по време на публикуването. Въпреки това, появата на токени като BALD може да представлява риск за тези мем монети и да повлияе на продължаващото им господство.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Корелацията между Pepe и притежателите на Биткойни" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Анализ на Ethereu...
Анализ на Ethereum (ETH): Волатилност сред мечи тенденции

Анализ на Ethereum (ETH): Навигиране в мечи тенденции на фона на пазарна волатилност Ethereum (ETH), втората по големина криптовалута, се...

Биткойн скочи със...
Биткойн скочи със 7% за 24 часа, тествайки критичното ниво на съпротива от $66 000

Биткойн пробива: скокове със 7% за 24 часа, тествайки ниво на съпротива от $66 000 В забележителен обрат на събитията Биткойнът (BTC) скочи...

Биткойн и доларът...
Биткойн и доларът реагират на данните за CPI: Моментна снимка на динамиката на пазара

Биткойн и доларът реагират на данните за индекса на потребителските цени: анализ на пазарната турбуленция и икономическите показатели...

Тенденции на натр...
Тенденции на натрупване на Биткойн (BTC) и анализ на активността във веригата

Тенденции на натрупване на Биткойни (BTC): Анализ във веригата и последици за динамиката на пазара Резултатът на тенденцията на натрупване на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!