Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

PEPE ще продължи ли ралито си, тъй като се появява натрупване на китове?

  • Един кит преобразува един милион USDC в 807 милиарда PEPE, когато цената на токена се увеличи.

  • Натискът при купуване неутрализира натиска при продажба, но OBV трябва да е положителен за възможно покачване до $0,0000014.

  • Отворените договори показаха настроението на търговците като възходящо в краткосрочен план.

Краткият скок на Биткойн (BTC) над $30 000 повлия положително на цената на много криптовалути на пазара, включително Pepe (PEPE). Скокът, който гарантира, че капитализацията на крипто пазара се е увеличила с 1,98%, също доведе PEPE до увеличение от 11,38% през последните 24 часа.

Но това не беше всичко. Точно преди PEPE да се повиши до $0,000001246, анализаторът във веригата Lookonchain съобщи за голямо натрупване от кит. Според Lookonchain, въпросният кит обменя един милион Circle (USDC) за 807 милиарда PEPE.

Кит похарчи 1 милион $USDC, за да купи 807B $PEPE на $0,000001239 преди 7 часа, след като цената на $PEPE се повиши.https://t.co/P03KsDrzFi pic.twitter.com/0hjW6ewDjp

— Lookonchain (@lookonchain) 9 август 2023 г

PEPE опитва друго движение нагоре

Обикновено, ако кит реши да купи огромно количество криптовалута, цената на актива вероятно ще се увеличи. Също така, това единично действие може да подтикне други участници на пазара да следват същия маршрут.

Интересното е, че 4-часовата графика на PEPE спрямо USD изглежда се приведе в съответствие с тази школа на мислене. По време на публикуване се появиха няколко бичи свещи, откакто PEPE получи подкрепа на $0,0000011. Въпреки незначителната корекция от около $0,00000122, купувачите все още успяха да изтласкат цената нагоре.

UNCX Network се появява като официален DeFi партньор на „Китове убийци“, Shark Tank на Web3

Преди това PEPE беше заседнал в низходяща пазарна структура до 5 август. Но покачването на индекса на относителната сила (RSI) до 63,62 затвърди идеята за силен бичи импулс. Между 1 и 7 август RSI не успя да се доближи до средната точка от 50, което показва как продавачите са контролирали импулса на PEPE.

Но неотдавнашното възходящо движение на индикатора неутрализира контрола върху продажбите и постави PEPE в изгодна позиция за възможно увеличение от 20%.

Въпреки това, за да се увеличи мемът много повече, отколкото е направил, той ще се нуждае от поддръжката на On-Balance-Volume (OBV). Към момента на писане OBV беше -744,69 милиарда. Въпреки че OBV се увеличи, разширяването в отрицателната област означава, че може да има разпространение.

Ако OBV продължи да царува в червения регион, възходящата тенденция на PEPE може да спре, създавайки отрицателна дивергенция. Но ако OBV най-накрая се премести в положителна територия, това ще послужи като потвърждение, че се извършва повишено натрупване.

Въпреки индикацията от OBV, търговците бяха настроени оптимистично за PEPE поради процента на финансиране. Към момента на писане процентът на финансиране беше 0,0052%. Когато процентът на финансиране е положителен, това означава, че по-широките настроения са възходящи.

Но когато е отрицателен, това означава, че търговците са настроени мечешки по отношение на ценовото действие. От процента на финансиране средната цел на търговеца е $0,0000014. Но за да достигне цената, PEPE ще изисква по-голям натиск при покупка.

Отказ от отговорност: Изгледите, мненията и информацията, споделени в тази ценова прогноза, се публикуват добросъвестно. Читателите трябва да извършат своето проучване и надлежна проверка. Всяко действие, предприето от читателя, е строго на негов собствен риск. 24 Crypto News и неговите филиали няма да носят отговорност за преки или непреки щети или загуби.

Публикацията Ще продължи ли PEPE ралито си, тъй като се появява натрупването на китове? се появи за първи път в 24 Crypto News.

Публикацията на Олег Димитров: "PEPE ще продължи ли ралито си, тъй като се появява натрупване на китове?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!