Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза за цените на GALA: Експлозивният скок прекъсва ключовата съпротива

Прогноза за цените на...
Прогноза за цените на GALA: Експлозивният скок прекъсва ключовата...

Прогноза за цените на Гала: Издигане отвъд съпротивата, $GALA койн се насочва към $0,1 Важен етап на фона на възходящ импулс | Крипто анализ

Експлозивен скок прекъсва ключовата съпротива, тласкайки ралито на $GALA Token до $0,1

GALA, един от лидерите на NFT и игралната екосистема, прави вълни в блокчейн със забележителен скок в пазарната стойност. Цифровият актив, жизненоважен за управление на таксите за транзакции и възнаграждаване на операторите на възли, надмина много конкуренти, привличайки повишен интерес на инвеститорите и затвърждавайки позицията си на пазара.

Прогноза за цената на Gala: Нарастващата пазарна стойност тласка GALA към нови висоти

Gala разби предизвикателното ниво на съпротива от $0,0710, катапултирайки цената си с над 7% през последната търговска сесия, достигайки впечатляващите $0,06659. Този скок позиционира Гала като забележителен изпълнител на алткойн арената, демонстрирайки нейната сила и потенциал.

Пазарната капитализация на Gala се повиши до $2,14 милиарда, отбелязвайки 11% увеличение, докато обемът на търговия скочи до $389 милиарда през последните 24 часа. Този скок подчертава нарастващото доверие и ентусиазъм на инвеститорите в бъдещите перспективи на Гала.

Пробивът на ключовата съпротива определя ралито на $GALA Token до $0,1

Този възходящ тренд повлия положително на различни алткойни, като GALA търгува активно между $0,085 и $0,045 през последния ден. През седмицата цената на Gala се повиши с над 56%, с изумителните 161% увеличение през последния месец, отразявайки силната инерция и доверието на инвеститорите.

Експлозивният импулс на Dogecoin е изправен пред съпротива на фона на потенциална корекция

За втора поредна седмица цената на GALA поддържа възходящата си траектория, достигайки нови висоти след бичи пробив. Тази тенденция отразява по-широкия пазар на криптовалута, като Solana се задържа стабилно над $69 000 въпреки незначителната корекция.

Секторът GameFi, където Gala играе централна роля, е свидетел на забележителен растеж, надминавайки по-широкия пазар на криптовалути в процентни печалби. Въвеждането на GalaSwap, децентрализирана борса (DEX), значително подобри полезността и приемането на Gala.

Технически индикатори и възходящ импулс

С този възходящ импулс Gala е готов да се насочи към нивото на съпротива от $0,09 в близко бъдеще, което сигнализира за потенциала за достигане на значителния етап от $0,1, което показва значително възстановяване на пазарното представяне.

Въпреки това, ако Гала срещне предизвикателства при преодоляването на тази критична съпротива, може да последва спад. При такъв сценарий нивото от $0,04 би се превърнало в решаваща зона за подкрепа, вероятно изправена пред контрол на фона на мечи тенденции.

Индикаторът MACD показва възходящи тенденции, с траектория малко над сигналната линия и зелена хистограма, показваща нарастващ инвеститорски интерес. Индексът на относителната сила (RSI), позициониран над 60, предполага, че пазарът скоро може да навлезе в региона на свръхкупуване, докато експоненциалната пълзяща средна (EMA) 20, позиционирана над 50, показва потенциално движение нагоре, засилвайки положителното настроение около Gala.

Публикацията на Георги Шопов: "Прогноза за цените на GALA: Експлозивният скок прекъсва ключовата съпротива" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!