Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Разкриване на техническия анализ на MASK, ANKR и RAY за потенциални 50% до 200% печалби

Разкриване на...
Разкриване на техническия анализ на MASK, ANKR и RAY за потенциални...

Ръст на пазара на криптовалута: Анализиране на възходящите тенденции от февруари и предвиждане на потенциалните върхове през март

Пазарът на криптовалути беше свидетел на възходяща тенденция през февруари, като Биткойн и различни алткойни се доближиха или достигнаха най-високи нива за всички времена. Няколко алткойн проекта се откроиха през този период, предлагайки значителни печалби на своите инвеститори. Сега нека се задълбочим в някои забележителни проекти, които може да окажат влияние върху пазара през март.

Технически анализ на MASK

Ценовата траектория на MASK беше ограничена под низходяща линия на тенденция на съпротива от август 2021 г., което доведе до множество отхвърляния, включително едно през декември 2023 г. Въпреки това, в началото на 2024 г. алткойнът започна възходящо движение и успешно се освободи от преобладаващата линия на тенденция.

Ако текущият импулс нагоре се запази, MASK потенциално може да види още 50% увеличение, достигайки следващото ниво на съпротива от $7. Важно е обаче да се отбележи, че неуспехът да се поддържа това покачване може да предизвика спад от 23%, връщайки цената обратно към низходящата тренд линия на съпротива, оценена на $3,60.

Технически анализ на ANKR

Цената на ANKR беше под влиянието на низходяща тренд линия на съпротива от май 2022 г., което доведе до три значителни отхвърляния, всяко завършващо с разширени горни фитили. Въпреки това през февруари 2024 г. ANKR започна възходящо движение, като успешно се освободи от 644-дневната низходяща тренд линия на съпротива.

Анализатор очаква от NEAR, PEPE и FLOKI потенциални печалби

Ако тази възходяща тенденция продължи, ANKR може да претърпи още 30% увеличение, достигайки зоната на съпротива около $0,050. Въпреки тази възходяща прогноза, неуспехът да се поддържа възходящото движение може да доведе до спад от 30%, връщайки се към низходящата тренд линия на съпротива при $0,027.

RAY технически анализ

Ценовата траектория на RAY е във възход от октомври 2023 г. След като достигна връх от $1,99 през декември, цената претърпя корекция. Въпреки този спад, RAY отскочи от зоната на хоризонтална подкрепа от $1 и започна ново движение нагоре.

Неотдавнашното покачване разграничи RAY от краткосрочната низходяща тренд линия на съпротива. Въпреки че нивото на RSI пада от декември 2023 г., то остава над 50 и изглежда се е стабилизирало тази седмица. В случай на успешен пробив, RAY потенциално може да скочи с 200%, достигайки следващата съпротива при $3,70. Въпреки това, затваряне под $1 може да обезсили пробива, което води до 70% спад до $0,35.

Докато пазарът се ориентира в сложната динамика на тези проекти, инвеститорите и ентусиастите ще следят отблизо техните траектории, предвиждайки разгръщащите се тенденции и потенциалните възможности в динамичния пазар на криптовалутите.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Разкриване на техническия анализ на MASK, ANKR и RAY за потенциални 50% до 200% печалби" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!