Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shiba Inu се издига, когато PayPal се обединява с MoonPay за безпроблемен достъп

Shiba Inu се издига,...
Shiba Inu се издига, когато PayPal се обединява с MoonPay за...

Shiba Inu набира скорост с интегрирането на PayPal чрез MoonPay

Shiba Inu, криптовалутата с кучешка тематика, постигна още един важен етап с листването си в PayPal чрез партньорство с MoonPay, водеща платформа за крипто разплащания. Това стратегическо сътрудничество позволява на потребителите в Съединените щати безпроблемно да купуват Shiba Inu токени, което потенциално стимулира приемането и подхранва скока в цената му.

PayPal се обединява с MoonPay за достъп до Shiba Inu

В стратегически ход PayPal, известна мултинационална компания за финансови технологии, си партнира с MoonPay, за да позволи на потребителите в САЩ да имат достъп до широка гама от активи в криптовалута, включително Shiba Inu. MoonPay обяви това новаторско развитие в социалните медии, подчертавайки интегрирането на своите услуги в PayPal за улесняване на транзакциите fiat-to-crypto в САЩ.

Това партньорство представлява значителна стъпка в демократизирането на криптовалутите в САЩ, като MoonPay предлага достъп до над 110 криптовалути, включително Shiba Inu. Милиони потребители на PayPal във всичките 50 щата сега ще имат достъп до Shiba Inu токени, което потенциално ще разшири обхвата му и ще насърчи масовото приемане.

Ценови скок и пазарно въздействие

PayPal разширява крипто предложенията с партньорството на MoonPay

След обявяването на партньорството Shiba Inu стана свидетел на значителен скок в цената, скачайки от $0,000022 до $0,000024 в рамките на един ден, отбелязвайки увеличение от 7,72% за 24 часа, според CoinMarketCap. Тази възходяща инерция отразява нарастващия инвеститорски интерес и оптимизъм около достъпността на Shiba Inu за потребителите на PayPal.

Безпроблемна интеграция и визия за разширяване на MoonPay

MoonPay очерта удобен за потребителя процес за потребителите на PayPal за достъп до неговата обширна библиотека от криптовалути, наблягайки на удобни опции за финансиране като директно банково теглене, баланс в PayPal и транзакции с дебитни карти. Айвън Сото-Райт, съосновател и главен изпълнителен директор на MoonPay, подчерта важността на партньорството за напредване на приемането на криптовалута в надеждни екосистеми, подчертавайки ангажимента на MoonPay за разширяване на достъпа до цифрови активи.

Интеграцията на MoonPay в PayPal се простира отвъд Shiba Inu, предлагайки достъп до други водещи криптовалути като Solana, Ethereum, Dogecoin и Bitcoin. Освен това MoonPay планира да интегрира PayPal в своите партньорски мрежи през третото тримесечие на 2024 г., като допълнително подобри възможностите за приемане на криптовалута и потенциално повиши стойността на токени като Shiba Inu.

Заключение: Оформяне на бъдещето на приемането на крипто

Партньорството между PayPal и MoonPay бележи важен крайъгълен камък в пътуването към масовото приемане на криптовалута. Като предлага безпроблемен достъп до Shiba Inu и други цифрови активи, това сътрудничество проправя пътя за по-широко участие в крипто пазара, стимулирайки иновациите и растежа в цифровата икономика.

Публикацията на Сребрин Петров: "Shiba Inu се издига, когато PayPal се обединява с MoonPay за безпроблемен достъп" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Цената на Биткойн...
Цената на Биткойн скочи над $66 000: Загадъчният туит на Майкъл Сейлър

Скок на цената на Биткойн над $66 000: Прозрения за пазара и загадъчният туит на Майкъл Сейлър Психологическият праг на Биткойн Тъй като...

Биткойн: $150K до...
Биткойн: $150K до август реалистични ли са?

Биткойн $150K до август реалистични ли са? Подробен анализ Биткойн (BTCUSD) показа силен отскок, което доведе до оптимистични прогнози за...

Биткойн скочи над...
Биткойн скочи над $67 000, докато пазарът на криптовалута се съживява

Биткойн скочи над $67K, докато крипто пазарът се възстановява с институционална подкрепа Цената на Биткойн (BTC) скочи над границата от $67...

Майкъл ван де Поп...
Майкъл ван де Попе прогнозира просперираща ера за криптовалутите

Крипто анализаторът Майкъл ван де Попе прогнозира трансформиращо бул рън за Биткойн и Етериум Крипто разговор на анализатора Майкъл ван де...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!