Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Stellar (XLM) с ъпдейт на протокола за интелигентни договори

Stellar (XLM) с ъпдейт...
Stellar (XLM) с ъпдейт на протокола за интелигентни договори

Stellar (XLM) разкрива надграждане на променящия играта протокол 20, проправяйки пътя за интелигентни договори и иновации в индустрията

С наближаването на края на 2023 г. Stellar (XLM) продължава да изненада крипто общността с ключово съобщение: началото на нейното дългоочаквано надграждане на протокол 20 на 11 декември. Тази важна актуализация, планирана да продължи до 19 декември с окончателно надграждане за готовност на публичната мрежа на 20 януари, бележи значителен скок напред за Stellar .

Силата на протокол 20: Въвеждане на функциите на интелигентния договор

Надстройката на протокол 20 на Stellar обещава трансформиращ ефект, въвеждайки 12 нови основни предложения за напредък (CAP) които заедно позволяват дългоочакваните функции на интелигентния договор. Този ход е доказателство за предприетата обширна инженерна работа, тъй като екосистемата на Stellar се развива, за да се приспособи към развиващия се пазар на блокчейн системите.

Функционалностите на интелигентния договор са готови да променят играта, позиционирайки Stellar да приветства уникална промяна на парадигмата. С тези възможности платформата е настроена да насърчава растежа на иновациите за децентрализирано финансиране (DeFi) и незаменими токени (NFT). Този стратегически ход е в съответствие с текущата траектория на индустрията, като подчертава значението на многостранните блокчейн решения.

Планирани важни етапи и готовност за надграждане на публичната мрежа

Надстройката на 11 декември Датата бележи началото на надграждането на Protocol 20, придружено от предварителни версии за Stellar Core, Horizon и Soroban RPC, заедно с версии на Stellar SDK. Процесът на надграждане е щателно планиран, с целеви етапи за всяка фаза. Очаква се кулминацията на тези усилия да доведе до окончателното надграждане на обществената мрежа до януари, което ще затвърди позицията на Stellar като иновативна блокчейн платформа.

Надграждане върху напредъка на Stellar през годината

Tencent с интелигентни договори за цифрови юани

Надстройката на Protocol 20 не е ново начинание за Stellar, след като премина тестване в тестовата мрежа на 20 септември, демонстрирайки своята сложност по това време. Стратегическите инициативи на Stellar за ребрандиране, съчетани с напредъка във възможностите за плащане чрез значителни партньорства, позиционират платформата за ожесточена конкуренция в индустрията.

Набегът на Stellar към интелигентните договори е в съответствие с по-широката визия на платформата за растеж и уместност в конкурентния блокчейн пейзаж. Тъй като диверсифицира възможностите си, Stellar цели да се открои сред конкурентите си и да даде значителен принос за развитието на индустрията.

Последствия за XLM и динамиката на пазара

Въпреки че ценовото представяне на Stellar отбеляза скромно увеличение от 47% до момента (YTD), в сравнение с скока от 83%, регистриран от XRP, надграждането на протокол 20 може потенциално да бъде катализатор за XLM. Въвеждането на интелигентни договори и свързаните с тях иновации може да промени динамиката на пазара, като допринесе за повишено приемане и впоследствие положително въздействие върху цената на XLM.

В заключение, надграждането на протокол 20 на Stellar сигнализира за важен крайъгълен камък за платформата, отключвайки нови възможности с функционалности на интелигентни договори. Докато Stellar продължава да се препозиционира стратегически, крипто общността с нетърпение очаква трансформиращите ефекти от това надграждане, очаквайки неговия потенциал да издигне Stellar до нови висоти в развиващата се блокчейн екосистема.

Публикацията на Николай Кръстев: "Stellar (XLM) с ъпдейт на протокола за интелигентни договори" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Потенциалният ско...
Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: проницателен анализ на Glassnode В скорошна нишка в Twitter от съоснователите на Glassnode, водеща...

Shiba Inu (SHIB) ...
Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност

Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност: списък на Nexo и динамика на общността Shiba Inu...

Анализ на Dogecoi...
Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите

Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите Dogecoin (DOGE) наскоро се сблъска с отхвърляне от местната зона...

Solana (SOL) се б...
Solana (SOL) се бори на фона на смесени тенденции на водещите криптовалути

Solana (SOL) показва смесени тенденции сред най-добрите криптовалути Скорошен анализ показва, че Solana (SOL) е претърпял забележим спад сред...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!