Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Твърди се, че Джъстин Сън купува значително количество Ethereum (ETH)

Твърди се, че Джъстин...
Твърди се, че Джъстин Сън купува значително количество Ethereum (ETH)

Предполагаемото придобиване на Ethereum от Justin Sun предизвика спекулации в общността на криптовалутите

В непрекъснато развиващия се пазар на криптовалутата забележителни фигури често правят вълни със своите инвестиции и стратегически ходове. Джъстин Сън, основателят на Tron (TRX), наскоро отново се появи в светлината на прожекторите с предполагаемото си участие в транзакции на Ethereum.

Неотдавнашен доклад на доставчика на данни във веригата Lookonchain повдигна вежди в общността на криптовалутите. Докладът предполага, че портфейл, за който се подозира, че принадлежи на Джъстин Сън, активно придобива Ethereum от 8 април. Твърди се, че въпросният портфейл е закупил 127 388 ETH, възлизащи на зашеметяващите 405,19 милиона долара.

Това, което добавя интрига към този разказ, е предходната дейност, включваща същия портфейл. От 31 март заподозреният портфейл на Justin Sun е депозирал значителна сума от 787 милиона USDT от мрежата Tron в Binance, известна борса за криптовалута. Освен това, в същия ден мистериозен портфейл се появи в мрежата на Ethereum, привличайки стабилни монети на стойност $96,8 милиона от Binance.

Сюжетът се задълбочава, когато този енигматичен портфейл Ethereum продължи да ликвидира стабилни монети за ETH токени, изпълнявайки транзакции както на Binance, така и на децентрализирани борси (DEX). В крайна сметка той придоби общо 127 388 ETH, всички на средна цена от $3 172.

Предполагаемият портфейл на Джъстин Сън грабна $41 млн. в Ethereum при най-новата буря на покупки

Тази поредица от събития накара анализаторите да спекулират за потенциалната връзка между Джъстин Сън и мистериозния портфейл. По-специално, Lookonchain прави паралели между тази скорошна дейност и предишни транзакции, приписвани на Sun. През февруари портфейл, за който се смята, че е свързан със Sun, закупи 168 369 ETH, оценени на $487 милиона.

Приликата в поведението на транзакциите между тези два портфейла предполага правдоподобна връзка с Джъстин Сън. Ако бъдат потвърдени, кумулативните придобивания на Ethereum на Sun от Binance и DEX ще възлизат на зашеметяващите 295 757 ETH, на обща стойност 891 милиона долара, от 12 февруари насам.

Въпреки че тези открития са спекулативни, те подчертават сложната динамика на пазара на криптовалута. Предполагаемото нахлуване на Джъстин Сън в Ethereum повдига въпроси относно неговата стратегическа визия и потенциалните последици за Tron и по-широката крипто екосистема.

Докато общността на криптовалутите очаква по-нататъшно развитие, предполагаемите придобивания на Ethereum от Джъстин Сън служат като напомняне за плавността на сектора и стратегическите маневри на неговите влиятелни играчи.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Твърди се, че Джъстин Сън купува значително количество Ethereum (ETH)" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Анализ: Ще падне ...
Анализ: Ще падне ли цената на Dogecoin?

Анализиране на потенциалния спад на цената на Dogecoin: Препоръчва се повишено внимание сред пазарните условия Dogecoin (DOGE) отдавна е...

Биткойн пада рязк...
Биткойн пада рязко под ключовите нива на поддръжка

Биткойн мечките доминират, тъй като цената пада рязко под ключовите нива на подкрепа Биткойн (BTC) направи рязък завой към низходящата...

Анализ: Ще се пов...
Анализ: Ще се повиши ли Биткойн (BTC)?

Потенциалното покачване на Биткойн: анализиране на възможностите на фона на несигурността на пазара Биткойн (BTC) се представи по-слабо през...

Dogecoin (DOGE) в...
Dogecoin (DOGE) вижда „златен кръст“: Предстои ли възходящ импулс?

Анализ: Dogecoin (DOGE) готов за Златен кръст Dogecoin (DOGE), известен като най-голямата мем криптовалута в света, е на ръба на значителен...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!