Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

XDC скочи с 36% – това е най-голямата целева цена за XDC

XDC Network, хибридна блокчейн, предназначена за глобална търговия и финанси, непрекъснато набира сила. Неотдавнашното му представяне на цените привлече вниманието на мнозина, като някои наблюдатели посочиха потенциала му да се превърне във важен играч на пазара на криптовалута.

XDC Network наскоро показа впечатляващо съотношение цена/производителност. Според последните данни цената в реално време на XDC Network е $0,08623, а обемът на търговия за 24 часа е $29,721,754.47. Това представлява значително увеличение от 35,81% през последните 24 часа.

В момента XDC Network има пазарна капитализация от $1,194,559,475, нареждайки се на 42-ро място в световната класация на пазара на криптовалута. Анализаторите посочиха, че от техническа гледна точка цената на XDC е претърпяла възходяща тенденция и има възможност за обръщане на тенденцията, отскок от тренд линията и нов връх. Очаква се силна подкрепа да повиши цените и да създаде нови зони на търсене. Някои прогнозират, че XDC може да бъде на цена между $0,20 и $0,30 до края на 2023 г. и между $2 и $7 до 2025 г.

Цената на Binance Coin скочи, може ли да се върне? Следваща целева цена на Tradecurve $0,088

Уникалният подход на XDC Network към блокчейн технологията е един от факторите зад нейната нарастваща популярност. Като хибридна блокова верига, тя съчетава предимствата на публичните и частните блокови вериги, което я прави привлекателно решение за предприятията и финансовата индустрия. Този иновативен подход допринася за устойчивото развитие на тези индустрии, като предлага нови начини за обработка на транзакции и управление на данни.

Неотдавнашното стартиране на подмрежата XinFin се счита за ключов фактор за скока в стойността на XDC. Тази нова възможност позволява на корпоративни и институционални клиенти да имат своя собствена инфраструктура в частен и изолиран домейн. Към 2 август подмрежата имаше близо 11 500 ангажимента към GitHub, което показва висока активност и интерес. Unibot: Trading Intelligence ви прави 7 пъти по-вероятно да успеете. Разгледайте предимствата на търговията с криптовалута с Unibot - удобен за потребителя бот на Telegram с 35% потребителска доходност, седем пъти по-висока от средния търговец! Изпитайте най-добрите в класа функции като децентрализирана търговия с копия, DEX-базирани лимитирани поръчки и защита срещу MEV ботове.

В допълнение към техническите предимства, XDC Network също има силна и нарастваща общност. Въпреки че е сравнително нов проект, той вече е осигурил финансиране от големи фирми за рисков капитал, което показва увереност в неговия потенциал. Нарастващата пазарна капитализация и обем на търговия на XDC отразява цялостното възходящо настроение на пазара на криптовалута.

XDC Network също постигна значителен напредък в създаването на партньорства. Едно забележително сътрудничество е със сингапурския Infocomm Media Development Authority (IMDA). XDC Network се интегрира с TradeTrust на IMDA и стартира инициатива за подпомагане на създаването и финансирането на цифрови търговски документи в съответствие с Модела на закона за електронните търговски записи (MLETR). Новата инициатива, наречена XDC Trade Network, допълнително укрепва присъствието на XDC в пространството за търговско финансиране.

Публикацията на Светлана Петкова: "XDC скочи с 36% – това е най-голямата целева цена за XDC" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!