Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

ShibaSwap се издига до Shibarium

ShibaSwap се издига до...
ShibaSwap се издига до Shibarium

ShibaSwap се разширява до Shibarium: Подобрено изживяване при децентрализиран обмен

ShibaSwap се издига до Shibarium: Нова ера на иновациите за децентрализиран обмен

Известната децентрализирана крипто борса на Shiba Inu (SHIB), ShibaSwap, се впуска в трансформиращо пътуване, докато мигрира към Shibarium. Lucie, маркетинговият ръководител на SHIB Token, обяви този новаторски ход днес, уверявайки общността, че ShibaSwap ще продължи да работи безпроблемно на Ethereum (ETH) заедно със Shibarium. Тази миграция бележи важен крайъгълен камък, отваряйки врати за крипто търговците да обменят безпроблемно между монетите на Shiba Inu Ecosystem директно на Shibarium L2. Забележителни активи, налични за търговия, включват Bone ShibaSwap (BONE), Shiba Inu (SHIB), Doge Killer (LEASH) и очакваните с нетърпение TREAT и SHI токени.

Ключови развития

Тези новаторски разработки следват отблизо съобщение от водещия разработчик на Shiba Inu, Shytoshi Kusama, който разкри планове за хард форк на Layer-2 мрежата на Shibarium. Насрочен за 2 май 2024 г., този хардфорк има за цел да подсили стабилността на мрежата на Shibarium, особено през периоди на голямо търсене на трафик, като по този начин гарантира по-предвидими такси за газ за потребителите.

Обяснена е двукратната визия на ShibaSwap

Dogwifhat се издига, докато Shiba Inu се спъва

Интегрирането на основните функции на ShibaSwap в Shibarium носи допълнителен слой сигурност на децентрализирания обмен. Неотдавнашното загадъчно съобщение на Кусама намекна за разминаването между първоначалната версия на ShibaSwap DEX на Shibarium и предвидената ShibaSwap 2.0. Последният е предвиден като цялостен крипто център, оборудван с данни във веригата в реално време, образователни ресурси за финансова грамотност и усъвършенствани инструменти за търговия.

Оперативна съвместимост и подобрена полезност

Освен укрепването на сигурността, поддръжката на Shibarium насърчава новооткритата оперативна съвместимост за всички участващи токени. Докато услугите за изграждане във веригата, като внедряване и управление на токени, обикновено се извършват на ниво 1, приемането на решения за ниво 2 и ниво 3 подобрява скоростта и стабилността на мрежата. Например, собственият актив на Shibarium BONE улеснява системата за такси за газ на Shibarium на Layer-2, като същевременно дава възможност за отглеждане на доходи във версията Ethereum L1 на ShibaSwap.

Заключение

Миграцията на ShibaSwap към Shibarium означава ключов момент в еволюцията на екосистемата Shiba Inu. Използвайки усъвършенстваните възможности на Layer-2 мрежата на Shibarium, ShibaSwap е готов да предостави подобрено изживяване при децентрализиран обмен, допълнено с повишена сигурност, подобрена оперативна съвместимост и разширена полезност за потребителите. Докато крипто пазарът продължава да се развива, многоверижното присъствие на ShibaSwap подчертава неговия ангажимент към иновациите и достъпността в рамките на разрастващото се пространство за децентрализирано финансиране (DeFi).

Публикацията на Олег Димитров: "ShibaSwap се издига до Shibarium" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Cardano (ADA) Уве...
Cardano (ADA) Увеличения на активността на китовете

Cardano (ADA) свидетелства за нарастване на активността на китовете на фона на пазарна турбуленция: Анализ на инерцията и бъдещите траектории...

Биткойнът се отте...
Биткойнът се оттегля до $61 000. Икономическите данни на САЩ влияят върху пазара

Биткойнът се оттегля до $61 000, тъй като икономическите данни на САЩ влияят върху пазарната волатилност В динамичната сфера на...

Биткойн очаква ск...
Биткойн очаква скок до $68 000, ключов праг за XRP

Биткойнът е готов за значителен отскок, прогнозира анализатор Известен анализатор и търговец на криптовалути, известен като Credible Crypto,...

SEC може да класи...
SEC може да класифицира Ethereum като ценна книга, което потенциално засяга приложенията на ETF

SEC може да класифицира Ethereum като ценна книга с потенциално въздействие върху ETF приложенията В скорошно предупреждение от правен...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!