Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Отключване на бичия потенциал на XRP

Отключване на бичия...
Отключване на бичия потенциал на XRP

Анализиране на бичия импулс на XRP: път към възстановяване?

През последните седмици Ripple (XRP) претърпя множество корекции, тласкайки цената си под критичните нива на подкрепа. Въпреки това, с възходящия завой на пазара, възможността XRP да се възстанови от скорошните си неуспехи стана по-обещаваща, което потенциално сигнализира за началото на възходящо рали.

Устойчивост на счупване: повратна точка

FLASH, виден крипто анализатор, наскоро подчерта представянето на XRP, отбелязвайки два модела на падащ клин на дневната графика, които токенът успешно проби. Въпреки че се сблъска с трудностите през април с рязък спад на цената, изкачването на XRP над нивото на съпротива от $0,51 може да предвещава благоприятна промяна в неговата траектория.

Пазарно представяне

Цената на XRP се повиши с близо 4% през последните 24 часа, достигайки $0,5347 с пазарна капитализация над $29,4 милиарда, според данни на CoinMarketCap. Наблюдава се значителен скок в натиска за купуване, показан от рязък скок в изходящите потоци на обмен и намаляване на предлагането на токени на борсите. Положителното настроение около XRP беше допълнително подчертано от увеличението на претегленото му настроение.

Анализиране на показатели

Потенциал за отключване: Събитие за отключване на IMX Token на Immutable

Докато някои показатели предполагаха възходящ импулс, други породиха опасения. Съотношението NVT за XRP скочи на 21 април, сигнализирайки за потенциално надценяване, което може да спре продължаващото възходящо рали. Въпреки противоречивите сигнали, по-задълбочен анализ на дневната графика на XRP предостави допълнителна представа за неговата траектория.

Технически анализ

MACD на XRP намекна за възможно възходящо пресичане, докато индексът на относителната сила (RSI) показа повишение, приближавайки се до неутралната марка, което показва продължаващ растеж на цените. Индексът на паричните потоци (MFI) обаче намекна за леко движение надолу, което предполага предпазливост.

Бъдеща перспектива

В хипотетичен сценарий, при който възходящото рали на XRP продължава, възстановяването от скорошни загуби може да е наблизо. Първоначалната цел е над нивото на съпротива от $0,54, с потенциал за допълнителни печалби до $0,57 и повече. Възстановяването на марката от $0,6 през следващите седмици може да означава важен крайъгълен камък за XRP инвеститорите.

Заключение

Докато XRP очертава курса си на фона на променящата се пазарна динамика, инвеститорите внимателно следят за признаци на устойчив възходящ импулс. Докато предизвикателствата продължават, неотдавнашният възходящ тренд в натиска при купуване и положителното настроение предлагат надежда за възраждане на стойността на XRP. С внимателно наблюдение и анализ на ключови показатели, заинтересованите страни могат да се позиционират по-добре, за да се ориентират в развиващия се пазар на родния токен на Ripple.

Публикацията на Олег Димитров: "Отключване на бичия потенциал на XRP" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Анализ: Ще падне ...
Анализ: Ще падне ли цената на Dogecoin?

Анализиране на потенциалния спад на цената на Dogecoin: Препоръчва се повишено внимание сред пазарните условия Dogecoin (DOGE) отдавна е...

Биткойн пада рязк...
Биткойн пада рязко под ключовите нива на поддръжка

Биткойн мечките доминират, тъй като цената пада рязко под ключовите нива на подкрепа Биткойн (BTC) направи рязък завой към низходящата...

Анализ: Ще се пов...
Анализ: Ще се повиши ли Биткойн (BTC)?

Потенциалното покачване на Биткойн: анализиране на възможностите на фона на несигурността на пазара Биткойн (BTC) се представи по-слабо през...

Dogecoin (DOGE) в...
Dogecoin (DOGE) вижда „златен кръст“: Предстои ли възходящ импулс?

Анализ: Dogecoin (DOGE) готов за Златен кръст Dogecoin (DOGE), известен като най-голямата мем криптовалута в света, е на ръба на значителен...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!