Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Оценка на пазарните настроения на Shiba Inu

Оценка на пазарните...
Оценка на пазарните настроения на Shiba Inu

Процентът на финансиране на Shiba Inu (SHIB) сигнализира за настроенията на пазара

Агрегираният процент на финансиране на Shiba Inu (SHIB), отразяващ разходите за задържане на отворена постоянна позиция, претърпя промяна на 28 април, преминавайки от положително показание към положителен регион. От гледна точка на пазара, положителният процент на финансиране означава, че дългите позиции плащат такса за късите, което обикновено показва преобладаващо положително настроение сред търговците. Обратно, отрицателен процент на финансиране предполага по-голям брой търговци, които залагат на спада на цената на криптовалутата.

Разминаване между настроенията и движението на цените

Въпреки индикацията на процента на финансиране, движенията на цените не винаги са в съответствие с настроенията на търговеца. Неотдавнашното ценово действие на SHIB е пример за това несъответствие. През последните 24 часа цената на Shiba Inu се повиши. Интересното е, че когато цената се повиши, процентът на финансиране стана по-отрицателен, което предполага, че продавачите на постоянния пазар може да избледняват скока на цените. Това разминаване предполага агресивна покупателна дейност на спот пазара, което потенциално подхранва допълнително поскъпване на стойността на SHIB.

Допълнителни показатели за разглеждане

Оценка на пазарните настроения на Биткойн: Време ли е да купувате на фона на спада?

Въпреки че процентът на финансиране предоставя ценна представа, той не е единственият определящ фактор за движението на цените. Следователно е разумно да се оценят други показатели, за да се получи изчерпателна представа за пазарната динамика на SHIB. Един такъв показател, който си заслужава да бъде разгледан, са данните за обменния поток. Понастоящем изходящият обменен поток на Shiba Inu възлиза на 723,48 милиона токена, което показва значително изтегляне на токени от борсите. Обратно, притокът на обмен възлиза на 646,76 милиона жетона, което обикновено предполага, че жетоните се изпращат на борси, често с намерение да се продадат. Въпреки това, несъответствието между тези цифри предполага преобладаващо възходящо настроение сред участниците, което потенциално възпрепятства мечия натиск върху цената на SHIB.

Влияние на обема върху цената

В допълнение към процента на финансиране и обменния поток, търговците трябва да наблюдават обема на търговия на SHIB, тъй като той служи като барометър на пазарния интерес и активност. Увеличаването на обема обикновено съответства на повишена търговска активност и може да повлияе на движението на цените. Обратно, намаляващият обем сигнализира за намаляващ интерес към търговията с токена, което може да повлияе на динамиката на цените. В момента обемът на Shiba Inu е намалял, което потенциално отслабва продължаващия възходящ тренд. Ако обемът не успее да подкрепи ценовия възходящ тренд, SHIB може да влезе във фаза на консолидация, като цената му се колебае между $0,000024 и $0,000027 в краткосрочен план.

Потенциални сценарии и прогноза за цените

Въпреки това, ако обемът се изравни с цената, поддържайки възходящия импулс, SHIB може да преразгледа нивото от $0,000030. Търговците трябва да следят отблизо динамиката на обема, тъй като това може или да потвърди, или да обезсили бичия пристрастие, оформяйки ценовата траектория на SHIB в близко бъдеще.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Оценка на пазарните настроения на Shiba Inu" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Прогнози за Solan...
Прогнози за Solana (SOL), LUNA и PEPE

Навигация в променливостта: Прозрения за Solana (SOL), LUNA и PEPE койн на фона на несигурността на пазара Пазарът на криптовалути преживя...

Стратегически про...
Стратегически прозрения на фона на потенциалния спад на Биткойн

Навигиране в потенциалния спад на Биткойн: Прозрения от пазарния експерт Майкъл Ван Де Попе На фона на продължаващото очарование от...

Прогноза за Битко...
Прогноза за Биткойн: Навигиране във волатилността с Patric H. Insights | CryptelligenceX

Навигация в променливостта на Биткойн: прозрения от Патрик Х. в CryptelligenceX В непрекъснато променящия се пазар на криптовалутата...

Прогнозиране на т...
Прогнозиране на тенденции: Анализ на Ethereum (ETH) и алткойни

Крипто стратегът Михаел ван де Попе прогнозира тенденциите за Ethereum (ETH) и алткойни Крипто стратегът Михаел ван де Попе очаква значителни...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!