Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

PEPE Meme Coin: Потенциалното завръщане в процес на създаване

PEPE Meme Coin:...
PEPE Meme Coin: Потенциалното завръщане в процес на създаване

PEPE Meme Coin: Потенциално завръщане в процес на създаване

С появата на нови и завладяващи мем монети PEPE, някога виден играч в пространството, изглежда избледня на заден план. Въпреки това, последните промени в настроенията и индикаторите във веригата предполагат, че PEPE може да е готов за завръщане, възвръщайки позицията си в светлината на прожекторите на пазара.

Какво разкриват индикаторите във веригата за PEPE

Индикаторите във веригата предоставят ценна информация за настроенията и поведението на инвеститорите, предлагайки поглед върху потенциалната траектория на криптовалута като PEPE. Един такъв индикатор, Weighted Sentiment, измерва настроенията в платформите на социалните медии, отразявайки как инвеститорите възприемат дадена монета.

Според данни от инструмента за проследяване на анализи във веригата Santiment, PEPE проявява възходящи настроения. Споменаването на PEPE в социалните медийни платформи отбеляза значително увеличение на положителното настроение през последната седмица, което показва промяна в цялостното настроение към мем монетата.

Въпреки че не достига пикови нива, наблюдавани по-рано през годината, текущото ниво на настроението остава значително повишено, сигнализирайки за потенциален обрат. Това покачване на настроенията съвпада със значително увеличение на притежанията сред най-големите китове PEPE, което показва нарастваща готовност за натрупване при текущите ценови нива.

Значителен скок в дневния обем на търговия

Крипто кит с печалба в PEPE на фона на корекция на Meme Coin

В допълнение към положителните настроения, ежедневният обем на търговия на PEPE също стана свидетел на значителен скок наскоро. Данните от CoinMarketCap разкриват забележително увеличение от 62% на обема на търговия през изминалия ден, възлизащ на общо 89,8 милиона долара към момента на отчитане.

Такъв скок в обема на търговията обикновено показва повишена активност, с натиск за покупка и продажба. Въпреки това, фактът, че цената на PEPE е запазила стабилност през този период, предполага преобладаваща тенденция за покупка. Това може да означава, че бикове установяват подкрепа, като $0,0000009 се появяват като потенциално ниво за покупка.

Ако това възходящо настроение се запази, PEPE може потенциално да се насочи към възстановяване към $0,000001, което представлява 10% увеличение от текущите нива.

Позицията на PEPE в пространството на мем монетите

Въпреки спада през последните седмици, PEPE не е загубил потенциала си за възраждане. Въпреки че в момента държи петата позиция сред мем монетите, изоставайки от претенденти като BONK и CorgiAI, скорошният скок в настроенията и обема на търговия предполага, че PEPE може да се подготвя за завръщане.

Тъй като вълнението около новите мем монети започва да намалява, пазарните очаквания може да се изместят обратно към утвърдени играчи като PEPE, което представлява възможност за подновен интерес и растеж в близко бъдеще.

Публикацията на Роберт Петров: "PEPE Meme Coin: Потенциалното завръщане в процес на създаване" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!