Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Помислете за проекта Compound ( Comp ), анализ, цели, график

Помислете за проекта Compound ( Comp)

Проектът Compound е децентрализирана финансова платформа, която позволява на потребителите да заемат и дават назаем криптовалута. Основната му характеристика е, че всички операции се основават на интелигентни договори в блокчейна Ethereum.

Стойността и уникалността на Compound се крие във факта, че предоставя възможност за лихва върху инвестираните средства, без да се налага да разчитате на посредници като банки. Потребителите могат да заемат и дават назаем различни криптовалути, като печелят лихва върху своите депозити.

Основните характеристики на Compound включват възможността за депозиране и заемане на криптовалути, както и гласуване за управлението на платформата. Потребителите могат да печелят лихва върху инвестираните от тях средства и да участват в разработването и управленските решения на проекта.

Compound е разработен от екип от опитни разработчици, включително неговия основател Робърт Лешнер. Няколко големи фонда инвестираха в проекта, включително Andreessen Horowitz, Paradigm, Polychain Capital и други.

Compound също има редица големи партньорства и сътрудничества. Например, партньорството с платформата dYdX позволява на потребителите да търгуват деривати с ливъридж, а интеграцията с платформата Coinbase позволява на потребителите лесно да взаимодействат с Compound през своите портфейли.

Интересен факт за Compound: през юни 2020 г. проектът разпространи своя COMP токен сред потребителите, което доведе до значително увеличение на популярността и интереса към платформата.

По отношение на кръговете на финансиране, Compound успешно е привлякъл инвестиции на различни етапи от своето развитие. Някои от забележителните кръгове на финансиране включват началния кръг през 2017 г., кръга на финансиране на Série A през 2018 г. и кръга на финансиране на Serie B през 2019 г., в които проектът събра значителни средства за своето развитие и разширяване.

Техническата страна на въпроса.

От своя ATH, монетата се търгува с -97% отстъпка.

Анализ и прогноза на цената на Compound (COMP)

Повече от година монетата се натрупва в доста широк диапазон, но като се има предвид високото й, диапазонът може да не е толкова значителен, но въпреки това $25-70. Преди седмица монетата актуализира своя ATL, но доста бързо се върна в глобалната зона за поддръжка в диапазона от $26-30, ако Loi не се актуализира отново в близко бъдеще, което е малко вероятно, това движение може да се счита за нищо повече от изтегляне на ликвидност, след което трябва да последва впечатляващ растеж (но не непременно бърз).

Не забравяйте за огромното господство на Биткойн, което може да отмени целия технически анализ на всеки алткойн. Но точно тази доминация в момента е в зоната на най-мощната съпротива и смятам, че е малко вероятно да надхвърли 50%, следователно е напълно възможно доминацията скоро да намалее, като се вземат предвид актуализираните COMP loys, както и силните свръхпродаден на по-старите TF, включително на графиката към Биткойн, приоритетната опция ще бъде растежът на актива. Известно натрупване в текущата зона на подкрепа 26-30, достигайки горната й граница и пробивайки местния низходящ тренд. Ако успее, следващата стъпка ще бъде пътуване до местната зона на съпротива в диапазона от $36-40. След възможна консолидация под тази зона или вътре в нея и нейното успешно проникване, ще срещнем друга глобална съпротива в диапазона $44-46.8. Има и друга низходяща тенденция, по-глобална, която трябва да бъде преодоляна, за да стигнем до основната глобална зона на съпротива в диапазона от $60-66, която може да бъде пробита само няколко пъти, но няма да се консолидира.

Потенциални нива за набор от спот и дълги позиции:

- 26-30

Потенциални нива за фиксиране на спот и дълги позиции:

- 36-40

- 44-47

- от глобалната тенденция точката може да се промени в зависимост от времето.

- 60-66

- 75

Този анализ не е финансова препоръка или призив за действие, винаги правете свой собствен анализ и проучване, преди да влезете в сделки. Приятен уикенд на всички и нека печалбата е с вас!)

Публикацията на Сребрин Петров: "Помислете за проекта Compound ( Comp ), анализ, цели, график" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Рали на цените на...
Рали на цените на Ethereum: Одобрение на ETF, точка за технически анализ към цел от $12 000

Ethereum: Ще предизвика ли одобрението на ETF масивно рали? Ethereum (ETHUSD) е в критичен момент, като пазарни анализатори и търговци следят...

Прогноза за ценат...
Прогноза за цената на Solana: $200 Скоро? Анализатори предполагат потенциал от $1000

Solana във възход: Анализаторите прогнозират цена от $200 и потенциал за $1000 Скорошните спекулации около одобрението на Ethereum ETF не...

Прогноза за ценит...
Прогноза за цените на XRP 2024 г.: Сега в застой, възходящо бъдеще?

Стагнацията удря XRP: AI прогнозите показват потенциал за бъдещи печалби Тъй като много активи в сектора на криптовалутите започват да...

Shiba Inu се изди...
Shiba Inu се издига: Дейността на китовете подхранва растежа, но може ли да продължи?

Метеоритният възход на Shiba Inu: активност на китовете и динамика на пазара Светът на криптовалутите е развълнуван от неотдавнашната...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!