Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Стратегия за безсрочни договори и спекулации

Много приятели около мен, които изпълняват договори, независимо дали са в индустрията от няколко години или просто са се препънали, всички те имат такъв общ проблем, а именно, след като поръчка влезе на пазара, независимо дали е печеливша или губеща, ще има безпокойство Психологически, ако правите пари, се надявате да продължите да увеличавате печалбите, а ако загубите пари, се надявате, че поръчката ще бъде върната.По този начин ще има ситуация на изпълнение на поръчки.Много хората сключват договори като този и не могат да запазят печалбите си.

Позволете ми да споделя собствените си умения за правене на поръчки и обща рамка за правене на поръчки, надявайки се да ви донеса малко помощ.

①Размерът на отворената позиция

Размерът на отворената позиция се изчислява въз основа на вашата лична главница. Например, ако имате главница от 1000U, ако отворите позиция с позиция от няколкостотин U, тогава вашата оценка на риска ще бъде много висока, ако отворите малка позиция, то процентът на реализираната ви печалба също ще намалее. След дългогодишния ми практически опит стигнах до заключението, че размерът на позицията трябва да бъде 5%-10% от главницата. Независимо дали е по-нисък от 5% или по-висок от 10%, вашият риск и стойност на печалбата не са пряко пропорционални на нормата на възвръщаемост.

②Очакваната норма на възвръщаемост на списъка

Когато поръчка навлезе на пазара, като например отваряне на 100U позиция за дълга ETH, какъв процент може да бъде достигнат за затваряне на позицията. Моето лично предложение е от 45% до 150%. Защо е този диапазон на печалбата? Защото след като дадена поръчка влезе на пазара, никой не може да предскаже пазара на 100% в дългосрочен план, но краткосрочната посока все още може да се прецени. Вземете ETH за сега, 35% Няма никакъв проблем на пазара в рамките на 35 точки, а стойността на печалбата от 35 точки с ливъридж може да достигне повече от 100%.

Въвеждащи умения за безсрочни договори, ученето е равно на печалба!

③Дневна точка на печалба или точка на загуба

Без значение кой е, невъзможно е да направите 100% печалба чрез сключване на договор, така че трябва да зададете кратък период за предупреждение за позиция. Какво е кратък период за предупреждение за позиция? Това е 10% от главницата, тогава вие можете да влезете в периода на къса позиция днес. Напротив, ако загубите 100U, вие също ще влезете в периода на къса позиция. По този начин можете да запазите печалбата и да гарантирате безопасността на главницата. В Qingshan не се страхувам липса на дърва за огрев. Този кратък позиционен период изглежда лесен за изпълнение, но когато действително го практикувате сами, ще го намерите изключително трудно. Тъй като хората са алчни, те искат да печелят повече, когато правят пари, и искат да си върнат парите, когато ги загубят. Всъщност този договор може да се сключва всеки ден и не бива да сте алчни за временни печалби или да се заплитате във временни загуби.

④ Имате определено разбиране за основната тенденция на пазара и комбинирайте лични стратегии

Много валутни приятели, които сключват договори, когато сключват договори, независимо дали са дълги или къси, те отварят позиции въз основа на собствените си лични предположения.Да, определено не е препоръчително да видите, че текущият пазар не е навлязъл във вашата лична очаквана зона , и тогава целият човек ще изпадне в безпокойство. След това има разбиране на пазарната тенденция и след това има способността да четете пазара, което не може да се обясни с думи и може да се натрупа само от вас с времето.Настоявам да наблюдавате пазара повече от 4 часа на ден ден, така че способността за четене на пазара все още е необходима самостоятелно. Другото е стратегия. Това, което казах по-горе, може да се разглежда като вид стратегия. За да сключите договор, трябва да имате собствена стратегия. Ако нямате стратегия, колкото и добри да са вашите умения, ще се спънете веднъж.

Горните 4 точки са моят личен опит, обобщен от дългосрочната работа на договора, и са само за ваша справка.

Ако искате да знаете ежедневната реална оперативна стратегия, можете да щракнете върху аватара, за да следвате

Публикацията на Олег Димитров: "Стратегия за безсрочни договори и спекулации" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Shiba Inu (SHIB) ...
Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност

Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност: списък на Nexo и динамика на общността Shiba Inu...

Solana (SOL) се б...
Solana (SOL) се бори на фона на смесени тенденции на водещите криптовалути

Solana (SOL) показва смесени тенденции сред най-добрите криптовалути Скорошен анализ показва, че Solana (SOL) е претърпял забележим спад сред...

Анализ на Dogecoi...
Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите

Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите Dogecoin (DOGE) наскоро се сблъска с отхвърляне от местната зона...

Устойчивостта и р...
Устойчивостта и растежът на Биткойн: Прозрения от експерти в индустрията

Устойчивостта и растежът на Биткойн: Прозрения от експерти в индустрията На фона на значителна инерция и случайни спадове, Биткойн (BTC)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!