Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Цената на Биткойн се очаква да достигне $337K: възходяща прогноза на анализатор

Цената на Биткойн се...
Цената на Биткойн се очаква да достигне $337K: възходяща прогноза...

Очаква се цената на Биткойн да скочи до $337K: Смела прогноза на анализатор, тъй като BTC се доближава до $72K

Докато Биткойн (BTC) се доближава до безпрецедентната граница от $72 000, известен крипто анализатор Уили Уу, управляващ партньор в CMCC Crest, предлага оптимистична прогноза, предвиждайки цената на Биткойн да достигне впечатляващите $337 000. Тази възходяща перспектива се подхранва от скока на институционалния интерес и положителните пазарни индикатори.

Диаграмата на Woo на платформата X очертава потенциален модел с горна граница, показвайки зашеметяващия връх от $337 000 за Биткойн. Неговото доверие в тази прогноза е подкрепено от няколко фактора, включително значителен приток на капитал в мрежата и появата на силен бичи пазар, управляван от основите.

Ключът към неговата прогноза е Bitcoin Macro Index (BMI), съвкупност от 17 макросигнала, сигнализиращи за наличието на пълноценен бичи пазар. Освен това Woo подчертава ежедневния приток на 1,8 милиарда долара в мрежата, служещ като силен индикатор за доверието на инвеститорите в потенциала на Биткойн.

Въпреки оптимистичния импулс, Woo съветва инвеститорите да бъдат внимателни, цитирайки съотношението на изразходваната продукция (SOPR), което предполага потенциални възможности за теглене на печалба и загатва за предстоящ период на консолидация.

Фактори зад Биткойн ралито

Възходяща прогноза за цената на Биткойн (BTC) според трейдър

Настоящият скок в цената на Биткойн съживи пазара с нов оптимизъм. Очакването около предстоящото Биткойн халвинг събитие, исторически свързано със значителни ценови ралита, подкрепи доверието на инвеститорите.

Институционалният интерес играе ключова роля, очевидно в стабилните притоци в Биткойн спот ETF в САЩ, което допълнително засилва доверието в дългосрочните перспективи на Биткойн. Неотдавнашното съобщение от Лондонската фондова борса (LSE), приемащо заявки за Bitcoin и Ethereum ETN, допринася за положителните настроения сред инвеститорите.

Към последната актуализация Биткойнът се търгува на $71,703.25, отбелязвайки 2,45% увеличение през последните 24 часа, с увеличение на обема на търговия от 71,98% до $48,18 милиарда. Цената на BTC достигна връх от $71,830.99 и минимум от $67,194.89 през последните 24 часа.

Bitcoin Open Interest (OI) през последните 24 часа се повиши с 4,10% до 491,65K BTC или $35,36 милиарда. Трябва да се отбележи, че борсата CME води списъка с скок от 2,41% до $10,63 BTC, следвана от Binance, която претърпя скок от 5,08% до $8,07 милиарда отворен интерес.

Публикацията на Георги Шопов: "Цената на Биткойн се очаква да достигне $337K: възходяща прогноза на анализатор" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!