Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ценовият скок на Cardano: Потенциал за $2?

Ценовият скок на...
Ценовият скок на Cardano: Потенциал за $2?

Ценовият скок на Cardano и пазарната динамика

Ценовият скок на Cardano: Потенциал за $2 на фона на пазарната динамика и оптимизма на анализаторите

Cardano (ADA) наскоро привлече значително внимание поради обещаващите движения на цените към нови върхове. Скорошен спад в търговската активност обаче помрачи перспективите, което доведе до значителна корекция на цената. Популярният алткойн сега е изправен пред предизвикателството потенциално да падне под критичния праг от $0,40, смекчавайки оптимизма на инвеститорите.

Потенциално покачване до $2

Въпреки скорошния спад в цената на ADA, крипто анализаторът Али Мартинез остава оптимист за инвестиране в този алткойн. Мартинес основава този оптимизъм на анализа на ключов показател, известен като съотношението пазарна стойност към реализирана стойност (MVRV). Коефициентът MVRV се изчислява чрез разделяне на пазарната стойност на актива на общата цена на последната транзакция на всяка монета/токен.

Ценовият скок на XRP на фона на правната битка на SEC

Анализът на Мартинес от 19 април подчерта, че съотношението MVRV на Cardano е спаднало под 22% за първи път от юни 2023 г. Историческите данни показват, че последният път, когато е настъпил такъв спад, ADA е претърпяла значително увеличение от 75% в рамките на около месец. Ако се развие подобен сценарий, ADA може потенциално да се повиши до приблизително $0,80, достигайки нива, невиждани от началото на 2022 г., и дори да надмине историческия връх от $2 с увеличен импулс.

Тази оптимистична прогноза е допълнително подсилена от значителното свръхпродадено състояние на ADA на пазара. Освен това алткойнът в момента е позициониран да надмине третото си ниво на съпротива при $0,489874, след като вече е нарушил първото ниво на съпротива при $0,466449.

Турбулентното пътуване на Cardano

По-внимателно разглеждане на ценовата диаграма на Cardano разкрива нестабилно пътуване от началото на годината. Въпреки силното си първоначално представяне, ADA се натъкна на значителни препятствия, включително одобрението и търговията с девет спот Биткойн (BTC) борсово търгувани фонда (ETF) в САЩ, което оказа положително въздействие върху пазарните настроения. Въпреки това, алткойнът демонстрира устойчивост и потенциал по време на забележително рали през март, намеквайки за обещаваща траектория напред.

Въпреки напредъка в своята екосистема, като бързото увеличаване на броя на интелигентните договори, Cardano претърпя спад от 21,09% от началото на годината. Значителна част от този спад, възлизащ на 23,26%, се случи през последните 30 дни. Независимо от това, ADA стана свидетел на забележително увеличение от 3,56% през последните 24 часа, като в момента се търгува на $0,46808.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Ценовият скок на Cardano: Потенциал за $2?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Подготовка за „ек...
Подготовка за „екстремно рали“: прозрения от анализатора Хенрик Зеберг

Предвижда се „екстремно рали“: прозрения от анализатора Хенрик Зеберг Ентусиастите на криптовалутите се подгответе, тъй като...

Стратегически про...
Стратегически прозрения на фона на потенциалния спад на Биткойн

Навигиране в потенциалния спад на Биткойн: Прозрения от пазарния експерт Майкъл Ван Де Попе На фона на продължаващото очарование от...

Прогнози за Solan...
Прогнози за Solana (SOL), LUNA и PEPE

Навигация в променливостта: Прозрения за Solana (SOL), LUNA и PEPE койн на фона на несигурността на пазара Пазарът на криптовалути преживя...

Прогноза за Битко...
Прогноза за Биткойн: Навигиране във волатилността с Patric H. Insights | CryptelligenceX

Навигация в променливостта на Биткойн: прозрения от Патрик Х. в CryptelligenceX В непрекъснато променящия се пазар на криптовалутата...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!