Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Защо цената на шиба ину се покачва днес?

Цената на Shiba Inu (SHIB) се повишава днес на фона на по-широк подем на крипто пазара и подкрепящ фундаментален фактор.

Какво движи цената на SHIB нагоре?

На 9 август цената на SHIB скочи с близо 5,75% до $0,00001005, продължавайки тенденцията на отскок, започнала преди два дни. Като цяло цената се обърна с приблизително 15% от скорошното си дъно от $0,0000947.

Дневна ценова графика на SHIB/USD. Източник: TradingView

Голяма част от тези печалби дойде на 8 август, когато BitPay, компания за обработка на крипто плащания, обяви „Bill Pay“, нова услуга, която позволява на потребителите на криптовалута да плащат сметки директно от портфейла си.

Shiba Inu е един от многото изброени токени в услугата, което може да е повишило перспективите му за ръст сред търговците на 9 август. Освен това токенът може да се е повишил под влиянието на общите печалби на пазара на криптовалута, водени от надежди за спот Биткойн ETF одобрение в САЩ

Биткойнът (BTC) скочи с близо 4,25% от скорошното си пазарно дъно от около $28 650, тласкайки алткойните нагоре.

Китовете Shiba Inu се натрупват

Защо цената на LPT се покачва днес?

От гледна точка на веригата, повечето от най-богатите адреси на Shiba Inu са натрупали SHIB токени по време на възстановяването на цената през последните два дни.

Трябва да се отбележи, че кохортата от 100 милиона–1 милиард SHIB адреси е скочила умерено от 7 август, докато кохортата от 1 милиард–безкрайност на SHIB адреси (кралско синьо), която държи 96,5% от общото предлагане на SHIB в обращение, остава без промяна , както е показано по-долу:

От гледна точка на фрактален анализ, Shiba Inu търгува близо до нива, които последно са предизвикали разпродажби на пазара.

По-специално, цената на SHIB показва признаци на мечи обрат след тестване на диапазона $0,00001052–0,00001003 като съпротива. Тези сигнали избират допълнителни сигнали за спад от ежедневния индекс на относителна сила (RSI) на SHIB, който се движи близо до нивото на свръхкупуване от 70.

И двата показателя показват изчерпване в краткосрочния възходящ тренд на SHIB. Това предполага, че SHIB е изложен на риск да падне до $0,00000899 през август, което е спад от около 10% от текущите ценови нива. Това ниво съвпада с подкрепата на възходящата тренд линия на SHIB.

Седмичната графика на Shiba Inu също загатва за потенциална корекция. По-специално, SHIB/USD се търгува близо до сливане на съпротива, включващо многомесечна низходяща тренд линия и 50-седмична експоненциална подвижна средна (50-дневна EMA; червената вълна в графиката по-долу) близо до $0,00001054.

SHIB може да падне към подкрепата на хоризонталната тренд линия близо до $0,00000800, ако цената се обърне от сливането на съпротивата — спад от 20% от текущите ценови нива.

Тази статия не съдържа инвестиционни съвети или препоръки. Всеки инвестиционен и търговски ход включва риск и читателите трябва да проведат собствено проучване, когато вземат решение.

Публикацията на Сребрин Петров: "Защо цената на шиба ину се покачва днес?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Анализатор вижда ...
Анализатор вижда признаци на потенциално обръщане на цената на XRP спрямо Биткойн

Пазарен ветеран сигнализира за възможно обръщане на цената на XRP спрямо Биткойн Тъй като Биткойнът продължава възходящата си траектория от...

SEC подава послед...
SEC подава последен отговор в делото на Ripple, сигнализирайки за ключова фаза в съдебната битка

Окончателният отговор на SEC в делото за Ripple сигнализира за ключов момент в съдебната битка Продължаващата правна сага между Комисията по...

Ръстът в активнос...
Ръстът в активността на Етериум китовете подхранва волатилността

Ethereum е изправен пред волатилност на фона на нарастване на активността на китовете Ethereum, често рекламиран като водещ алткойн и втората...

Биткойн вижда важ...
Биткойн вижда важен сигнал за покупка

Биткойн вижда сериозен сигнал за покупка на фона на глобалното изместване на ликвидността Биткойн (BTCUSD) тихо задейства значителен сигнал...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!