Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Дръжте се здраво, това е дива езда в Crypto World!

Curve стана жертва на хакване наскоро, грешка в неговия основен език за програмиране, причиняваща рязък спад, който почти постави началото на верига от ликвидации и събития на черния лебед във веригата. И все пак Chainlink, в своята блестяща броня, отказа да капитулира пред натиска на данните за реалните цени, предпазвайки се от ликвидация и запазвайки репутацията си на рицар в блестящи доспехи, пазещ DeFi.

Междувременно, във веригата BASE, играчи с големи пари разбъркват пота с техните мем схеми, с мек RUG в продължение на два дни. Обществото, заслепено от отключения басейн, едва забеляза. Тези големи риби изглежда са изоставили възвишените си разкази, потапяйки се в морето на мемовете, проправяйки си път, без да обръщат внимание на нищо друго освен на печалба. Удвояване на инвестициите им за два дни – колко по-лесно може да стане?

Боговете на Ethereum заеха местата си, като всеки управлява царство, оставяйки малко място за иновации. Младият убиец на дракони, който някога се закле да победи финансовата олигархия, сега самият е дракон. Отново сме на изходна позиция.

Анализ на пазара на 8.6, дръжте се сдържан, вижте дракона в полето, структурата на голямата торта 1H все още се колебае, но с течение на времето това не е благоприятно за много армии и вероятността за тенденцията към намаляване се увеличава.

Ликвидността на CEX изсъхва и големите борси намаляват. Дейностите във веригата на DeFi са слаби, като Super Jun има изтощителни идеи за изтръгване на тези допълнителни 1-2% APR от протоколи във веригата. Въпреки трудностите, потребителите запазват вярата си, подкрепяйки всеки нов проект.

Крипто пространството е объркано; няколко проекта наистина се открояват. Волатилността на пазара на опции е почти права линия и търговците на свещи предпочитат да отидат на почивка, отколкото да гледат графиките.

Meng Yan, видна крипто фигура, зададе дълбокомислещ въпрос в Twitter, „Какви значими блокчейн приложения се появиха през последните няколко години?“ Дори Bitcoin, Ethereum и стотици други проекти изглежда губят своя чар. Всеки се втурва да разработва нови приложения, създавайки разгорещена конкуренция за малка част от иновацията.

На този кръстопът стои въпросът: Накъде се движи блокчейн? Въпрос за вековете може би или за смелите, които се осмеляват да отговорят. Ще намерим ли спасение в държавните облигации на САЩ, самият символ на централизираните финанси, които блокчейн възнамеряваше да наруши? Само времето ще покаже.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Дръжте се здраво, това е дива езда в Crypto World!" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Рали на цените на...
Рали на цените на Ethereum: Одобрение на ETF, точка за технически анализ към цел от $12 000

Ethereum: Ще предизвика ли одобрението на ETF масивно рали? Ethereum (ETHUSD) е в критичен момент, като пазарни анализатори и търговци следят...

Прогноза за ценат...
Прогноза за цената на Solana: $200 Скоро? Анализатори предполагат потенциал от $1000

Solana във възход: Анализаторите прогнозират цена от $200 и потенциал за $1000 Скорошните спекулации около одобрението на Ethereum ETF не...

Прогноза за ценит...
Прогноза за цените на XRP 2024 г.: Сега в застой, възходящо бъдеще?

Стагнацията удря XRP: AI прогнозите показват потенциал за бъдещи печалби Тъй като много активи в сектора на криптовалутите започват да...

Shiba Inu се изди...
Shiba Inu се издига: Дейността на китовете подхранва растежа, но може ли да продължи?

Метеоритният възход на Shiba Inu: активност на китовете и динамика на пазара Светът на криптовалутите е развълнуван от неотдавнашната...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!