Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Марката ZkMeta е надстроена до GasZero, за да създаде напълно екологична мрежа 0 Gas

Уважаеми създатели на общности и партньори,

В този момент, с вълнение, тържествено обявяваме на всички, че марката zkMeta е официално надстроена до GasZero!

Новият домейн на уебсайт GasZero.com също беше пуснат днес.

Това е не само ново надграждане на името на марката и визията, но също и важно надграждане на GasZero по отношение на пазарното позициониране и продуктовото оформление, тоест създаването на екологична мрежа 0Gas по всеобхватен начин, завършвайки последния миля за потребителите на Web2 да влязат в Web3 и отваряне за 1 милиард потребители Порталът към света на Web3.

Това е първоначалното намерение на GasZero и нашата мисия.

В света на блокчейн таксите за газ винаги са били незаменимо, но лесно пренебрегвано съществуване. Той играе жизненоважна роля в проверките и балансите, разпределението, мотивирането на доходите на миньорите и ограничаването на злонамерените транзакции.Въпреки това, когато са изправени пред високи такси за газ, повече хора могат само да изберат да платят трудно или да бъдат принудени да анулират транзакцията.

Може ли да се намали до максимална степен или дори да се отървете от GasFee?

Основната мрежа на Sui беше надстроена до версия V1.5.0 и минималният бюджет за такса за газ беше променен, за да бъде същият като минималната такса

Чрез задълбочено проучване на поведението при взаимодействие с потребителите открихме, че взаимодействието по договор без такса за газ може значително да подобри процента на реализация на новите потребители и времето за задържане на старите потребители. С непрекъснатите разкопки и експериментиране на технологични изследвания и разработки, вече не е фантазия да се избягват, предотвратяват и избягват стойност. GasZero ще задълбочи сцената на потребителско взаимодействие, значително ще намали прага на влизане на потребителя, ще позволи на потребителите да се върнат към самото интерактивно решение и оставете разработчиците да се върнат към самия продукт, нека маркетинговата стратегия се върне към нуждите на потребителя и съвместно установете устойчив и разширяващ се пазар на трафик и бизнес модел.

Понастоящем техническият екип на GasZero се подготвя отблизо за стартирането на тестовата мрежа на версията Alpha 1.0.В същото време ще има 4-5 екологични партньори за съвместно изграждане, които да провеждат тестове в белия списък около основните екологични модули на 0Gas и използването на dApp казуси. Въз основа на това цикълът на тестовата мрежа GasZero ще бъде удължен в сравнение с първоначалния план и се очаква да продължи няколко месеца, стремейки се да стартира с по-добра сигурност и стабилност, поставяйки солидна основа за стартирането на основната мрежа.

В същото време, самостоятелно разработените продуктови компоненти на GasZero (MetaID/MetaShield/CredibilityOracle) също ще пуснат версия Alpha1.0 едновременно, както е планирано.

Тези три продукта са инфраструктурните комплекти на екосистемата GasZero 0Gas, поддържащи лекотата на използване и сигурността на транзакциите в мрежата GasZero. GasZero интегрира редица надеждни източници на данни, от пълни складови данни за веригата и идентификация, подпомагана от алгоритъм с изкуствен интелект, до Liveness Check, за да увеличи максимално покритието на данните за поведението на потребителите Web2&Web3. Независимо дали става въпрос за социално влизане или достъп до API на трети страни, GasZero има пълна увереност, позволявайки на потребителите да влизат без възприятие и нисък праг, позволявайки на разработчиците и страните по проекти за съвместно строителство да вземат по-бързо точни решения, така че екологията на GasZero 0Gas да може да бъде ефективна, надеждна и безопасна работа, катализираща раждането на следващите 10 милиарда супер dApp.

Досега GasZero би искал да благодари на партньорите, които поддържаха тясно сътрудничество с нас по пътя, както и на съ-строителите на общността, които продължават да обръщат внимание на GasZero. Вашето съществуване е не само движещата сила за GasZero да продължи напред , но също и маяк за насочване на курса и нека екипът на GasZero да има предвид първоначалното намерение Силен надзор!

Бъдещето идва, всичко може да се очаква. Това е чисто ново еволюционно пътуване на Web3 и GasZero очаква с нетърпение да се срещне с вас на всяка малка стъпка напред. Газ нула, безплатно за всички, всички за нула!

С уважение, Екипът на GasZero

Публикацията на Георги Минев: "Марката ZkMeta е надстроена до GasZero, за да създаде напълно екологична мрежа 0 Gas" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Биткойнът се отте...
Биткойнът се оттегля до $61 000. Икономическите данни на САЩ влияят върху пазара

Биткойнът се оттегля до $61 000, тъй като икономическите данни на САЩ влияят върху пазарната волатилност В динамичната сфера на...

Биткойн очаква ск...
Биткойн очаква скок до $68 000, ключов праг за XRP

Биткойнът е готов за значителен отскок, прогнозира анализатор Известен анализатор и търговец на криптовалути, известен като Credible Crypto,...

Пазар на криптова...
Пазар на криптовалути: Прозрения от Майк Новограц

Навигиране на пазара на криптовалути: Анализ и прогнози от Майк Новограц В скорошно интервю Майк Новограц, главен изпълнителен директор и...

SEC може да класи...
SEC може да класифицира Ethereum като ценна книга, което потенциално засяга приложенията на ETF

SEC може да класифицира Ethereum като ценна книга с потенциално въздействие върху ETF приложенията В скорошно предупреждение от правен...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!