Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Разкриване на стратегиите за търговия на BTC китове на фона на нестабилността на пазара

Въведение

Биткойн (BTC) преживява влакче на пазара, колебаейки се в ценовия диапазон от $28 000 до $32 000 през последните четири месеца. На фона на тази ценова стагнация се разгръща един интригуващ феномен - BTC китовете правят различни и интригуващи търговски ходове. В тази публикация в блога ние се задълбочаваме в поведението на различни подгрупи BTC китове, подчертавайки техните контрастиращи стратегии, докато се ориентират в настоящите пазарни условия.

Приказката за BTC китовете

BTC китове, лица или организации, притежаващи значителни количества Биткойни, показват широк спектър от търговски действия. Според скорошен доклад на Glassnode, поведението на различните подгрупи китове варира значително, тъй като цената на BTC е изправена пред съпротива около психологическото ниво от $30 000.

Възходящи настроения

Китовете, държащи между 1000 до 10 000 BTC, демонстрираха възходяща позиция. През последния месец те натрупаха приблизително 33 800 BTC, сигнализирайки за техния оптимизъм на пазара. По същия начин китовете с над 100 000 BTC също показаха доверие в криптовалутата, увеличавайки притежанията си с 6 600 BTC.

Мечи подходи

От друга страна, китовете, притежаващи 10 000 до 100 000 BTC, възприеха мечи подход, намалявайки баланса си с 49 000 BTC. В резултат на това общото нетно намаление през този период беше сравнително ниско от само -8,7k BTC, което показва липса на ясна посока сред китовете.

Обемът на търговия с крипто в Япония нараства на фона на нестабилността на пазара на йени

Разместване на колодата

Докладът на Glassnode предполага, че китовете може да са разместили своите притежания помежду си, особено на борсите за криптовалута. Трябва да се отбележи, че имаше случаи на промени в баланса между подгрупите китове, когато цената на BTC се доближи до диапазона от $30 000, както е посочено от силните обратни корелации в показателя кит Reshuffling.

Това наблюдение води до заключението, че китовете показват относително неутрална промяна на баланса напоследък, като голяма част от скорошната им дейност е пренареждане чрез борси.

Прилив на китове

Въпреки стагнацията на ценовото движение, всички кохорти BTC китове преместват различни количества от своите притежания към крипто борси за последващи продажби. Тъй като съотношението MVRV на BTC остава в печелившия регион, обемите на притока на китове нараснаха значително, достигайки над 16 300 BTC дневно. Тази китова доминация от 41% от всички обменни потоци отразява значителни пазарни събития в миналото.

Заключение

Текущата нестабилност на пазара предизвика различни стратегии сред BTC китовете, като някои изразяват възходящи настроения, докато други възприемат мечи подход. Тъй като китовете пренареждат стопанствата си, е очевидно, че те се позиционират стратегически за потенциални пазарни движения. Инвеститорите трябва да наблюдават отблизо тези интригуващи поведения на китовете, за да получат представа за възможните пазарни тенденции.

Моля, имайте предвид, че анализът, предоставен в тази публикация в блога, се основава на доклада на Glassnode, а пазарите на криптовалута са силно динамични и подлежат на бързи промени. Винаги бъдете внимателни и провеждайте проучване, преди да вземете инвестиционни решения.

$BTC

Публикацията на Георги Минев: "Разкриване на стратегиите за търговия на BTC китове на фона на нестабилността на пазара" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Биткойнът се отте...
Биткойнът се оттегля до $61 000. Икономическите данни на САЩ влияят върху пазара

Биткойнът се оттегля до $61 000, тъй като икономическите данни на САЩ влияят върху пазарната волатилност В динамичната сфера на...

Биткойн очаква ск...
Биткойн очаква скок до $68 000, ключов праг за XRP

Биткойнът е готов за значителен отскок, прогнозира анализатор Известен анализатор и търговец на криптовалути, известен като Credible Crypto,...

SEC може да класи...
SEC може да класифицира Ethereum като ценна книга, което потенциално засяга приложенията на ETF

SEC може да класифицира Ethereum като ценна книга с потенциално въздействие върху ETF приложенията В скорошно предупреждение от правен...

Пазар на криптова...
Пазар на криптовалути: Прозрения от Майк Новограц

Навигиране на пазара на криптовалути: Анализ и прогнози от Майк Новограц В скорошно интервю Майк Новограц, главен изпълнителен директор и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!